Kole Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 pa rekao sam da je Starskrim zapravo Mohi medju Transformersima tj da hejtuje sve redom ne obracajuci pazhnju na posledice, i da je zato, kao ultimativna anti-autoiritativna lichnost i bio toliko popularan... e sad dal neko voli mohija toliko da to brishe ne znam ali post mi nije bio 1 liner da ne znam da sam ga napisao i kad i gde =o) i neije pisan izmedju 10 i 11 naveche kad niko zhiv nije postovao na forumu nego negde oko 11 ujutro.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 brate, poredjenje mohija sa starscreamom je neoprostiva uvreda :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Sta znam, nesto gledam i razmisljam o zlim bajama. Jer su oni svi liseni zivih boja pa su 100% metalik ili nesto st ovuce na industiriju u celom filmu ili mi se samo cini ? Cisto da potvrdim da vam forum jede postove od zadnjeg neuspelog updata. Meni je vicina bila vezana za pljuvanje tudjih stavova pa i kad nestanu racunao sam da je neki mod/admin doticni izbrisao bez prateceg upozorenja/bana pa se nisam ni javljao. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 ma zamisli zle baje u limun zutoj varijanti ili drecavo pink :) da su devedesete pa i da razumem ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Pa ako si gledao crtane znash da su Decepticons bili svakakvih boja ali ih nije bilo pink i zenskih (kao kod Autobota). Najbolje boje su bili Constructicons - fluroscentno zeleni :) Koliko sam provalio Decepticons uglavnom furaju neke hladne boje (plava, siva, zelena, ljubichasta) dok su Autoboti uglavnom toplih boja (crvena, zuta, braon, narandzasta, pink :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 iako su autoboti uvek bili shareniji (jer zaboga automobila ima u svim bojama ;o)) u principu nikad nije bilo nekog color codinga, pogotovo u kasnijim serijama kada imash i drechave i matirane likove sa obe strane... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Pa ako si gledao crtane znash da su Decepticons bili svakakvih boja ali ih nije bilo pink i zenskih (kao kod Autobota). Najbolje boje su bili Constructicons - fluroscentno zeleni :) Ja imam konstruktikone kao igracke ;) Falio mi je jedan recimo da bih napravio celog velikog robota ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 (edited) ^^ imao sam sve konstruktikone i drzao ih u obliku Devastatora (tj. kada se spakuju u velikog robota). Ne znam da li je moj burazer prichao, ali bili smo kolekcioneri Transformera kad smo bili mali - od generation 1 do beast wars-a. Najjachi su bili transformersi koji su mogli da se transformishu u 2 i vishe razlichitih vozila (kao npr. Blitzwing, iako se maltene nisu pojavljivali u crtanima) i naravno Dinobots. Edited May 16, 2007 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Pa ako si gledao crtane znash da su Decepticons bili svakakvih boja ali ih nije bilo pink i zenskih (kao kod Autobota). Najbolje boje su bili Constructicons - fluroscentno zeleni :) Koliko sam provalio Decepticons uglavnom furaju neke hladne boje (plava, siva, zelena, ljubichasta) dok su Autoboti uglavnom toplih boja (crvena, zuta, braon, narandzasta, pink :) gledao sam crtane tu i tamo, i znam da sada nikako ne bih voleo da ih vidim u tim bojama na velikom platnu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Ja imam konstruktikone kao igracke ;) Falio mi je jedan recimo da bih napravio celog velikog robota ;) ja sam imao samo onog što se pretvara u kombi :( i to sam morao da ga kupim za svoje pare :( al sam zato imao pozamašnu kolekciju mastersa of the universe \o/ što nije tema priče, ali what the hell. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 lol vudua mama nije volela morao je sam sebi da kupuje transformerse moj drugar je imao optimusa i onda ja odem kod njega na rodjendan i kad sva deca izadju napolje da se igraju ja ostanem da rasklapam onog mamana :D Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 18, 2007 Author Report Share Posted May 18, 2007 zvanichni treiler - http://www.virb.com/michaelbay/videos/11656 Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Brutalno! [:p] Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Dobro izgleda trejler :) Mada me je oduvek zanimalo kako se od "onolicnog" automobila napravi onoliki robot :) I pod dva, zar nije bila neka suluda prica oko ovog filma da ce transformersi biti nesto debilno, tipa lampe i lusteri i ringispili i to? :) Jel to bio hoax ili sam se ja nesto prebacio? :) edit: Haha, nisam znao da Hugo daje glas Megatronu, pa to ce da bude strava :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 (edited) Predobro. Samo da bude 2 sata chiste akcije, a izbace prichu i bitje do jaja. :P edit: Da, przhili su nas da tje Megatron biti Wiimote, a Soundwave Wii... Sretjom, nishta od toga. :) Edited May 18, 2007 by fushi.ryuu Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Uh sto je dobar trailer :D jedva cekam Btw je l' prichaju roboti u filmu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 18, 2007 Author Report Share Posted May 18, 2007 da, optimus ima i usta cak Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 optimus, kao u poslednjim generacijama crtanih ima slidable cover preko usta, tj ono sto mu se pomeralo kad govori u gen1 sada se skloni i ispod su usta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Odlican trejler, nadam se da neko cita i official prequel u obliku stripova :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Gde ima da se skine? Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 torenti, Transformers Official Movie Prequel 4 part seriju trazhi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Moji ruski drugovi su se vec potrudili, tako da moze da se skine preko http-a: http://www.thetransformers.ru/comics/idw/list Josh malo lozenja uz kadrove iz filma: http://www.thetransformers.ru/movie/images/ :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 (edited) http://www.thetransformers.ru/dicramack/mo...ges/image28.jpg ^obj (ozenio bi je) Edited May 18, 2007 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Nije losh zaplet u stripu (tj. otprilike je malo izmenjeni zaplet iz generation1 ;). Svidja mi se fora sa kopiranjem i kamuflazom. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Ijao kako je ovo brutalno.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts