Formica Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 igrao basket. 5v5 - full court. 16:12. ja dao 9 poena. i to 6 vezanih. 6 napada - shest puta ja shutiram trojku pogadjam. znachi ko iz najboljih dana. medjutim trojka se racuna kao 1 tako da mi dodje isto. kad sam dao poslednju, Dwayne iz mog tima vice:"you are high cousin!" :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 Saznao sam da sam dobio DIGITALNU centralu hohohohoho.... Sad samo da zavrshe josh neke radove, pa rachunam na ADSL do kraja godine... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 jel boli kad se njima brije covek, jel mogu da povrede mladez na vratu i sve u svemu, zasto je to bolje od zileta? - ne bi trebalo da boli, mada moguce je da ima nezgodnih momenata. Ja nisam do sada imao, prijavicu ;) - Pa u teoriji bi mladez trebalo da ti je dovoljno mali da mozhe da prodje kroz zastitnu foliju (sa jako malim rupicama) i da ga onda zakaci secivo koje se nalazi ispod, sto bi trebalo da znaci da je odgovor ne, mada moguce i da nisam u pravu. - Zgodno je jer ume da bude jako brzo ako hoces samo da skratis bradu na brzaka i odes negde (ali ne i da je skroz obrijes, za to treba prakticno isto vremena kao sa ziletom), imas i taj deo za precizno "fazoniranje" sto tesko da mozes postici ziletom i konacno, ne treba ti pena pa posle aftershave i sve ostalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 osam sati na faksu, imao kolokvijum nenajavljeni, isprojektovao blok i posle otisao na sat stonog tenisa. Skroz sam zaboravio profi da serviram, ali nisam losh ..... toliko. Provalio sam da mi prija raspolozenju luchenje beta endorfina prilikom fizickog vezbanja, koje nije prosta repeticija kao teretana. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 ceo dan u veselom veselom balonu \o/ dobar je stoni bio, mogao sam vishe pitanja da uradim danas al jbg .. odoh na kunt :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 A neces na spiku bleju i razbivanje :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 cimao se oko SP-generatora :P inace, nasao neku finu muziq za dl, i sad cekam da se zavrsi, pa koma... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 neki raspali san me digo malo ranije, cimao sam se pola sata da bi usrani adsl proradio, zeza neshto, prijavljuje da mi modem ne postoji :P Sutra u skolu, smoricu se podosta, ima da me iskaraju za protekle 2 nedelje koje sam odsustvovao, jedva chekam :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Saznao sam da sam dobio DIGITALNU centralu hohohohoho.... Sad samo da zavrshe josh neke radove, pa rachunam na ADSL do kraja godine... do kraja koje godine? Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Saznao sam da sam dobio DIGITALNU centralu hohohohoho.... Sad samo da zavrshe josh neke radove, pa rachunam na ADSL do kraja godine... do kraja koje godine? NE VIDIS!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Sanjao sam neki raspali san ... kako neki monasi sa nekim bodezom usranim probadaju ortaka kroz grudi a potom mu gyraju neku vatru u ty rany ... Uopste mi nije dobro glawa mi puca ... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Jao shto volim administraciju fakulteta, pa josh kada se ne javljaju, pa odlazhu datume, prosto chovek da... Chizrac, jel se deshava na fahu neshto za taj master? Oce oni to da shishaju ili ce neko da skochi od ovih "silnih" studenata. Nachuo sam da su na nekom fahu zamrzli upis na akademske diplomske studije. Kako uvek uspevaju da ujebu sistem nije mi jasno. Vishe se nije moguce shkolovati a da ti ne zatreba xx papira, trchanje na sve strane i "pa lepo ti nismo rekli" fora. I joj, shto volem kada se uzjebem od prve jutarnje kafe [:(!] Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 UStao pre sat vremena,gledao prison break odushevio se,idem da jedem...pa da dangubim... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Opet sam se komirao, već drugi dan zaredom nisam oti Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 Evo me u kancelariji, jurim neke reverse i saljem robu na testiranje i tako.....milina u odnosu na rad sa ljudima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 I to shto kazesh, kada radish s ljudima skroz si mrtav posle nekoliko sati posla... Obozavam kada svakih pet minuta neko krene "Srbo, mogu li da te pitam neshto?" - u poslednje vreme odgovaram sa "Ne, ne mozesh!" ili jednostavno podignem ruku i pokazem vrata. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 (edited) neki raspali san me digo malo ranije, cimao sam se pola sata da bi usrani adsl proradio, zeza neshto, prijavljuje da mi modem ne postoji :P Ma raspali Telekom bre. Sinoć su im prskali DSLAMovi, ceo grad ostao bez neta, negde oko 04:15, pukne, pa proradi sledećeg sekunda, i tako jedno 2-3 puta u toku sledećih sat vremena... nisam mogo ni instancu da zavr Edited November 29, 2006 by Trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 u poslednje vreme odgovaram sa "Ne, ne mozesh!" ili jednostavno podignem ruku i pokazem vrata. ti si zao! :P ;) Bio nidza pa popili chaj, sad da se bacim dalje na posao. A nesto me bolucka glava, pa cu da vidim kako ce to uopste ici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 .o/ Srboo...jel mogu da te pitam neshto? =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 @ banman ima neko sranjce da se skine sa sajta faxa... ja sam skinuo, al nisam gledao sta je :P btw, kolko znam, nista se jos nije desilo znacajno po tom pitanju, al kontam da ce nas sjebati po pitanju kinte samo tako... trazice nam minimum 10K po mojoj proceni za prebac.... @thread skidam neku muziku, pricao sam sa nekim ql ljudima.. i tako... sad lunch, pa pranje kose... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 29, 2006 Report Share Posted November 29, 2006 profi danas uradio test iako nisam ni pipnuo, bazuke ftw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 fali milion postovva Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 U kojoj si ti vremenskoj zoni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Sinoc sam bio na koncertu Marie Volonte. Originalno ona peva argentinski tango, medjutim veoma cesto u fuziji sa dzezom pre svega i jos nekim muzickim pravcima. Koncert je bio u Domu Sindikata sto je sasvim ok, medjutim, majko mila, koja gerijatrija se pojavila, to je jezivo. Zapravo to mi ne bi smetalo da vecina njih nikada nije slusala tango i da ne znaju zasto su uopste dosli, valjda u nadi da ce uzburkati svoju staracku krv. Da se vratim na Mariu. Fantastican glas. Ne secam se kada sam poslednji put cuo toliku melodicnost u jednoj osobi. Dovoljna je ona sama i/ili jos jedan instrument, bilo koji (bend: klavir, bubanj, bandoneon i kontrabas), da zvuci kao nesto najdivnije na svetu. I pored toga sto u principu ne volim tako cistu boju glasa, bio sam potpuno impresioniran da ne govorimo o tome koliko je tesko pevati ono sto je pevala ona. Pred kraj koncerta odpevala je jednu Fado pesmu, sama, sto je me konacno oborilo sa nogu. Naravno, kao i uvek, ispred mene je sedeo najveci covek u sali. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kravaa Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 sto svi na ovom forumu gotive taj b92? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts