Dušan_ Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Danas mi slava, pa krkam sarme :)))) Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cold Fingers Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Juce sam cuo da mi se bivsa profesorka matematike iz srednje ubila Totentanz = Cold Fingers = OpT1mUs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 tako je to sa matematicarkama.. step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Zato sam ja uvek imao 2 mate za svaki slucaj nikada se ne zna :) BTW krecem na slavu za T minus 10 minuta :) hoohohohoo (Nisam rucao ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 sto mene niko ne zove na slavu ? sigurno zato sto sam shiterka.... i ne volim nikoga ! :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 (edited) sto mene niko ne zove na slavu ? sigurno zato sto sam shiterka.... i ne volim nikoga ! :P sestro slatka, na slavu se iz principa nikad ne zove i ne podseca da treba da se dodje evo mene iz racunskog centra faksa, samo projektovanje i projektovanje....i skidanje zike u pozadini Edited November 16, 2006 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 ma ko ce da me zove,kad zna da ja nemam slavu a da na ono sto slavim kao slavu,necu da ih zovem ! :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Vratio se upravo sa slave jedne i ono nije mi dobro... Detaljan izvestaj podnosim sutra jer se bacilo par zanimljivih spika :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Bio sam na koncertu Al DiMeole. Bio sam pre desetak godina prvi put i nikako mi se nije svidelo. Mozda zato sto sam mnogo slusao trio Pako De Lusia, Al DiMeola i Dzon Meklaflin, pa sam mislio da ce biti slicno, ali nije, samo je drljao elektricnu gitaru. Razocarao sam se. Otisao sam veceras iz samo jednog razloga, zvao me ortak, ima karte. Koncert je bio iz dva dela, izmedju je bila kratka pauza. Prvi deo, opet razocaranje, izdrkavanje na elektricnoj gitari. Malo se popravio pred kraj sa poluakusticnom, ali nije to to. Naravno ostao sam i za drugi deo, najavio je akusticnu gitaru, solo, duet, itd. Valjda ce biti bolje. Drugi deo je bio bozanstven. Bravo! Bilo je tu svasta. Svi znamo kako covek svira, tu nema govora, ali zaista ono sta je pokazao sa vrhunskim bendom (klavijature, bubnjevi, udaraljke i bas) bilo je fenomenalno. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 ma ko ce da me zove,kad zna da ja nemam slavu a da na ono sto slavim kao slavu,necu da ih zovem ! :) ako nemash slavu, a ti ono zovi na palachinke. za to ce uvek biti interesanata. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 16, 2006 Report Share Posted November 16, 2006 Jo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Bio u gradu, kupio ogrlicu onu iz drugog topica, pa bio u pozorishtu, i onda bleja do malopre sa nekim drushtvom. I sad jedem, i spava mi se...bash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kravaa Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 sad sam dosao kuci jea \o/ sleep! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Lepo se naspavao, ustao jos oko sedam, sad gledam odbojku i odgovaram na mailove. Radujem se lepoj temperaturi od 20 stepeni, tako da cu danas sve peske da obidjem, da iskoristim jos ovo lepo vreme danas i sutra. Kazhu i da ce do srede biti kul, ali hladnije, pa ipak nije to to ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 divno jutro.. sestra me probudila u 7h.. vrti joj se u glavi i povratja.. pa se uZpanichila.. danas je dan D.. mora da polozhim te hordate.. i dalje mi se spava.. odoH da jedem.. pa na uchenje.. aj zdravo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 jedna od lepih stvari kad keva nije tu je što mogu na miru da gledam serije na tv-u. nije da ne mogu i ovako, al je njoj dosadno pa dođe i sedi sa mnom, pa kuka što nema srpski titl, pa joj je glasno (jer nas mnogo više iritira buka nego zvuk, a jezik koji ne razumeš i ne trudiš se da ga razumeš je isti kurac)... tako sam juče otišao da dam krv, pa u povratku uzeo kinesku klopu i gledao jericho zavaljen na kauču. život čine male stvari :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 mrtva mi je cela ova nedelja. samo jos danas pa da se dokopam vikenda... onda jos par nedelja ovako pa na zasluzeni odmor. muka mi je od samog sebe. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 ako nemash slavu, a ti ono zovi na palachinke. za to ce uvek biti interesanata. ne znam da pravim palacinke ;) wellcome to the "razmazena devojcica" world ,dok u pozadini ide sharlo : "ona se budi" ;)) btw, zakljucila sam najzad kako cu da ucim,nesto se premisljam da li danas popodne da idem na fax na to jedno predavanja i da li da izadjem negde veceras... videcu :) jel ima neko dobar predlog gde da izadjem sa drugaricom koja voli narodnjake ? e da, drasko..sanjala sam te pre neko vece da si ucestvovao u onom kvizu "visoki napon" al nisi se nesto proslavio,pa sam ja pricala nekome u publici,ili tako nekako, "ma on je pametan..." :)))) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 jel ima neko dobar predlog gde da izadjem sa drugaricom koja voli narodnjake ? video sam bilbord za neki novi klub, deluje fensi a pevaju Ana Kokic i Blizanci, eto ti ideje ;) E al' sad ne znam kako se zove, al' verovatno neces promasiti, na bilbordu je upravo Ana Kokic sa disko kuglom :) rolf @ san ;) Nesto da calabrcnem, pa idem do grada! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 to je onaj teatro, ili kako vec, i to nije novo, samo je nov bilbord taj na slaviji :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 e pa eto ... onda tu, deluje opako! ;) Jedino ne znam 'di je to, ali vidim pera sigurno zna ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Podaci na PM 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 videla sam bilbord.. kad se ide od mostarske petlje ka sajmu.. tezhak tresh! Draga omladino, evo imamo dvije svirke na mjestima koje imaju dugu tradiciju njegovanja zivog zvuka. Route 66 u Novom Sadu , 22 novembra, srijeda, i 25 Novembra, Subota, na FLU, Akademija, u Beogradu. Ko zeli da nam s pridruzi, morace da rezervise karte na vrijeme, jer prostori nisu megalomanski. Svi koje sam upoznao preko My spacea, a dolaze na koncert, imaju mogucnost sa mnom da procavrljaju poslije svirke. Sifra "Majspejs, havarija, Kundak, Kumanovo" hahaha.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 prespavao sam se, al posle svega shto je bilo juche i shto se nastavlja i danas ne zhalim :) odoh da bacim neki has pa na rabotu. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 e da, drasko..sanjala sam te pre neko vece da si ucestvovao u onom kvizu "visoki napon" al nisi se nesto proslavio,pa sam ja pricala nekome u publici,ili tako nekako, "ma on je pametan..." :)))) :* MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts