Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sada sam u autobusu video takav blazeni osmeh ispod dva krupna, lepa mackasta oka da zavidim osobi koja je odgovorna za njega.

Vozio sam se 20 minuta i ona nije skinula osmeh! Jedna jedina nasmajena osoba u busu...

Inace plesao 2 sata, OK se proveo, upozn'o neke nove ljude.

Video Satana u gradu.

...

Edited by [oveRk1nd]
...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.

lol ne znate fiziku, lol

kako ?ete jednog dana da projektujete nuklearno naoru?anje za maj?icu srbiju, lol?

imamo Migsu da ih nabavi, a ti si nam rezerva da je pravis u nekom bunkeru ako on zasere. [8D][:D]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

i kako ja sad da idem za Nish? ova nasha vojska nishta ne zna... pale skladishta kako im se prohte... c c c...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

kako nam divno radi ovaj hosting, prosto čoveku toplo oko srca bude, a supe nigde u okolini..

nikako da se pokrenem danas, a budan sam od pola devet. mrzim kad mi se to desi.

danas sam dobio diplomu inzenjera arhitekture, dodushe tek za godinu i po cu biti diplomirani, ali i to je nesto valjda. Sada pijem kocu sebi u cast i razmisljam se da li mi je pametno da instaliram opet Oblivion, posto necu opet danima da ga igram. MIslim hocu da ga igram, ali nije pametno

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...