Shekk Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Bez komentara, bez trolovanja, ko nije citao nek ide nek procita PRE nego odgovori, svi koji imaju zelju da se prave pametni i sami znaju da nisu ne moraju da se crtaju da ih podsecamo... Dakle, Ustav - da ili ne? ne Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 ne razumem, kako neko uopshte moze da se spori oko takvih stvari, to je najvishi pravni akt jedne zemlje i treba da sadrzi stvari koje su zdravorazumske, nishta vishe. shta ne? Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 2, 2006 Author Report Share Posted October 2, 2006 Idemo iz pocetka, za one sa jeftinijim ulaznicama, desice se REFERENDUM na kome ce se pucanstvo izjasniti za ili protiv ustava... margi sad ti... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 nisam chitao i pravo da kazhem nemam nameru. bolje bi bilo da onaj ko je chitao i ko je spreman da odgovori pritom i napishe zashto pa da mozhemo mi lenji da vidimo dal je to okej ili ne. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 2, 2006 Author Report Share Posted October 2, 2006 Shvaticu ovo kao "ne, za sada" posto je cela poenta referenduma da mora da ustav podrzi vise od pola upisanih biraca tj najpre mora toliko da izadje a ko ne izadje zna se za sta je glasao :)))) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 mislo sam, zashto ne?:) i meni seva paja da chitam bilo shta iz gore pomenutih razloga, te stoga ako u istom ne stoji da je cilj srpskog naroda karlobag-karlovac-ogulin-virovitica, ili neshto bitno shto bi na bilo koji nachin uticalo na dalji zivot nashe zemlje, ne zelim da znam. zato, prosvetli nas:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 uf jbt,Stijo zabolela me glava... eh sad,ustav naravno da da,uvek... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 da zato shto nam je preko potreban jer josh uvek imamo onaj komunjarski iz sfrj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 2, 2006 Author Report Share Posted October 2, 2006 Jesam rekao da nema rasprave, rasprava je bespredmetna jer javna rasprava o nacrtu nije postojala niti ce postojati, sta god najvisi drzavni funkcioneri koliko sutra rekli, predlog ustava je takav kakav je izglasan jednoglasno u skupstini i takav ide na referendum... hocu samo da znam ko ce izaci a ko ne, ne vodimo kampanju ni za ni protiv, prebrojavamo se Da sam mogao stavio bih samo poll ali kako sam naprasno zaboravio gde je ta opcija postoje 3 proste opcije 1) Izaci cu i podrzati predlog ustava 2) Izaci cu i izjasniti se protiv 3) Necu izaci, zaboravicu, pucace mi paja, sevace mi levo jajce, bicu na pivu... Nisam pozvan a kamoli strucan da raspravljam u detalje samo hocu da vidim ko kako planira da glasa bez uticaja spolja... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 1) Изаћи ћу и подржати предлог устава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 (edited) 1) podrzacu ustav, samo da se zavrshi cela pricha oko njega ali mi je dovoljan razlog sto je protiv njega Cheda Jovanovic. Ako on kaze ne, ja ima da kazem da. Edited October 2, 2006 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 drale nije tu a ni zwerkicasad ce oni, polako:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 2, 2006 Author Report Share Posted October 2, 2006 Usvojena verzija Ustava Ne smeta mi nista, otkad se ja razumem u ustavno pravo? ...sem sto cemo da ga menjamo kad Kosovo dobije nezavisnost ili cemo da "stitimo ustavni poredak" kako stoji u onoj oblandi od preambule... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 imam utisak da je ustav mogao da donese još neke dobre stvari, i ne znam koliko je donošenje ustava u kome piše da je kosovo deo srbije bolje od donošenja ustava sa regionalizacijom npr. u svakom slučaju ću izaći i glasati za, ali moglo je bolje od ovoga. jebi ga, valjda ću jednom glasati "punog srca" (ne mogu sad da se setim pogodnijeg nepatetičnog izraza) a ne čisto zato što sam izabrao manje lošu alternativu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 (edited) Oni delovi ustava koje sam video u novinama mi se čine sasvim korektni i proevropski, i definitivno glasam za ustav. U svakom slučaju svaki je bolji od Slobinog. /edit I Edited October 2, 2006 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 cheda? koje taj cheda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 To je onaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 (edited) Dakle sad ozbiljno, ja sam stvarno daleko od poznavaoca politike, pa me bas cudi da ste toliko protiv Cede; mislim, meni potpuno ok izgleda to sto on govori u javnosti, al' to naravno nije nikakav argument za neku ozbiljniju raspravu :) Pa me cisto zanima koji su vasi :) Edited October 2, 2006 by ~JungleBoY~ Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Dakle sad ozbiljno, ja sam stvarno daleko od poznavaoca politike, pa me bas cudi da ste toliko protiv Cede; mislim, meni potpuno ok izgleda to sto on govori u javnosti, al' to naravno nije nikakav argument za neku ozbiljniju raspravu :) Pa me cisto zanima koji su vasi :) upravu si nije Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Dakle sad ozbiljno, ja sam stvarno daleko od poznavaoca politike, pa me bas cudi da ste toliko protiv Cede; mislim, meni potpuno ok izgleda to sto on govori u javnosti, al' to naravno nije nikakav argument za neku ozbiljniju raspravu :) Pa me cisto zanima koji su vasi :) mali politicki ljigavac kojem je jedini politicki adut vec 3 godine - to sto je bio potrcko Djindjicu, a sam nista nije uradio ali uspeo je nekako za to vreme da se poveze sa sponzorima u :privredi" tako da sada ima para, kao svrsheni dramaturg, da nosi armani odela, poseduje restoran maderu na bulevaru i vozi se u dzipu sa telohraniteljima. Odakle mu pare za to? A njegovi politicki stavovi su samo formalizovani stavovi vucho, kandiceve i biserko koji su stavovi zena koje zive na marsu i pretvaraju se da su politicka savest zemlje a ono sto se desavalo poslednjih godina uglavnom su gledali iz svojih salona u krugu dvojke ili sa proputovanja po svetu... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-3 Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 U svakom slučaju svaki je bolji od Slobinog. Sad to smes da pricas.A dok je bio ziv nisi smeo.Bando kapitalisticka.Neprijatelje naseg sistema treba streljati!!!Jer kapitalisticki nacin zivota,tj novi svetski poredak neprijatelj naseg naroda poznat pod pseudonimom "demokratija" je u stvari jedan lopovski poredak izmisljen od strane neprijatelja sa ciljem da se ugrozi moc nase vladajuce partije. ZIVEO STALJIN I SVETSKA REVOLUCIJA!!!1! P.S Glasacu za ustav jer je svaki stav bolji od ovog. Quote Free Hot Asian Girls Nude Pics Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 iskreno, ne znam sta da radim kazu da je svaki ustav bolji od slobinog sumnjam da je ovaj ista bolji, sudeci po tome ko ga je sastavljao (uglavnom lopine, mafijasi, random hejt) ali recimo da cu glasati za, ako se uverim da je ucinjen znacajan korak ka decentralizaciji i ukinut tzv seseljev zakon, jedan od najgorih u istoriji Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 E biseri, morali ste da otvorite novi topic, za anketu, niko nije primetio add poll kada stavljate reply? :) Pa sam onda morao da merge dva topica i anketa se u medjuvremenu izgubila, pa sam morao opet da je napravim. Toliko o tehnickim stvarima, malo kasnije i o Ustavu. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Hm kakva je to sprdacina da se oko ustava prica na referendumu???? Ova zemlja dotice vrhove komedijastva. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Nisam procitao sve zato sto vecina forumasa jede pohovana govna, a ne zna o cemu je rec. Poenta je da ako mi u ustavu kazhemo da je kosovo neotudjivi deo srbije, a evropska unija sutra izglasa nezavisnost kosovu onda smo mi pred teretom ujedinjenih nacija zato sto u ustavu, kako kazete najvisem pravnom aktu jedne zemlje, imamo pretenzija na tudju teritoriju sto je po UN-u a big no-no. Stoga ce ovaj isti ustav morati da se menja i to po izgledu stvari uskoro tako da koja je poenta donositi ga? Da bi gurali ostatku sveta i dalje prste u nos? ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts