MaudDib Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 standardan petak i josh standardnije subotnje jutro :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 SuperCile, jesmo li doplivali vec jednom? MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 nisam mogao da verujem :((( prsli smo od 4 godine 4:1 ajd' to mogu da razumem, ali od retardirane 3 godine 1:0 koji su toliko retardirani da to nije moguce :(( ------ bleja za kompom do 6, posle na basket ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 SuperCile, jesmo li doplivali vec jednom? posao super heroja nikad nije gotov !!1 • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Veliki dan je za mnom, ali tek me ochekuju dani velikih i krupnih odluka. Keva se juche penzionisala (spasla se bede), sledeceg vikenda krechim svoj stan i za nekih mesec dana pada useljenje! A u medjuvremenu imam test: mesec dana samachkog zivota! Omatorio sam... Inache vec 11 dana ne pushim, nemam zelju za cigaretama i vecheras pochinjem sa trchanjem. Korenite promene, here I come! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Drugar Urosh mi je pored Levela proturio i nekoliko ceskih Maxima, i ja k'o veli daj da vidim sta tu ima da se procita. I skapiram da u svakom broju ubacuju ribe iz domaceg (srpskog) maxima, pa ne mogu da verujem da a) nemaju svog sadrzaja, b) nemaju ribe iz nekog drugog izdanja :) U jednom broju bila ona Goga sto je sad na Sosu ili gde vec, u drugom 2Hot, u trecem neke dve kao igraju fudbal. I sve naravno uredno potpisano "srpkinje, srpski maxim" itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 smorina do jaja !!! negde sam na forumu prochitao da ima onaj klip sa Kikindom od 250 Mb ubi se trazeci nikako da naletim na taj file, ako neko moze da pomogne bilo bi XTRA :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 mislim da cu se pocepati veceras videce se... fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 smorina do jaja !!! negde sam na forumu prochitao da ima onaj klip sa Kikindom od 250 Mb ubi se trazeci nikako da naletim na taj file, ako neko moze da pomogne bilo bi XTRA :))) Zove se bratski ples Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Pobrisao sam brda nepotrebnih gluposti sa harda. Sada imam mesta za nove anime. Vecherah, a sad odo' malo da igram CS, pa onda Company Of Heroes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Zove se bratski ples znachi svuda sam trazio i nigde da nadjem FULL verziju, svuda je ona od 2min. pokushao sam i na google.com i na svim mogucim pretrazivachima ali nema nigde nemogu da verujem, pajseru ako znash gde ima daj link ;) ubi se trazeci ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 bah... jos 25 min do izlaska sa gajbe, a imam osecaj da treba da cekam 4 sata.... ne mogu ni da se smaram po netu .... bacen je neki DL... ima da ispizdim i zapalim pa makar cekao pola sata Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 znachi svuda sam trazio i nigde da nadjem FULL verziju, svuda je ona od 2min. pokushao sam i na google.com i na svim mogucim pretrazivachima ali nema nigde nemogu da verujem, pajseru ako znash gde ima daj link ;) ubi se trazeci ! Imao sam i ja na nekom disku ako nisi josh nabavio. Secam se da sam jedno vreme uvek naletao na te nazovidokumentarce gandor, zmaj iz shipova, bratski ples, diana, pa ih skupljao na preporuku :) Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
PainLorD Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 nisam josh nashao :(( ako te ne mrzi upload-uj taj file i baci link :))) pLs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 bata Aletu ristekpa za trchanje, mushki je podneo krug oko jerkovitja ololo odo pod tush :)) jedan mmm dugachak tush... mmmm ... shteta shto nema neka riba da se tushne sa mnom... jbg... :skenj: olo Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Ispale mi oči u formu, joj :O odgledao sa burazom nove epizode nekih serija i malo simpsonove....idem da se naspavam.... ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Ostao sam kutji veceras, nisam mogao i danas negde da idem, proteklih pet dana sam "napolju" uvece. No ispostavilo se da to nije bilo bez razloga, stigao sam da zavrsim neki veliki tekst, thumbs up za mene ;) a zatim sam uspeo da odgledam i izbor za miss sveta. Doduse, gledao sam samo na preskoke, kad se predstavljaju ribe i to, i majko mila, "nase" dve, tj. crnogorka i srpkinja, su bile UBEDLJIVO NAJRUZNIJE na citavom izboru. Ja nisam video ruznije od njih dve, ono je tragicno, i Miss Yu treba spaliti. Naravno da nisu prosle nigde dalje, a na kraju je pobedila Chehinja, sto me je prilicno iznenadilo, moram priznati. Uopste se svojim izgledom ne uklapa u tipicnu pobednicu izbora za miss. Onda sam uhvatio i noc reklama na HRTu, bilo je nekih zaista sjajnih, a sad malo forum, pa jedan drugi tekst, pa onda na spavanje, sutra ima sta da se radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Unishtio me ovaj Zlaja krugom oko Jerkovica....ko mi kaze da je Jerkovic mali, osetice moj gnev olololo Elem, jedva se pomeram, kuckam polako, ali sigurno i sad idem lagano da pajkim...........ae laku noc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 cheka jedno 50 stranica istorije i prezentacija iz ITa. vreme je da se shljaka. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 definitivno odustajem od riba.... ortak je mi je lepo drmnuo flashback veceras " kolko cesto bi se kupao da nema riba?" ... sto me navelo na misljenje sta sam sve radio zbog zenskog roda ... i nije vredno sexa.... odo sad da ucim ko manijak da ne bi roknuo godinu, jer sam se drkao ko budala najgora...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Ista pricha sa uchenjem :) Samo sam sebi postavio cilj. Prodjem ispit = druga godina = nedelju dana na Zlatiboru sa drushtvom Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 ^^Isqstvo. :) StaviJo sam donju protezu, boli me glava zbog iste, debilizam...upravo se setih da sad necu "moci" nishta da odgovaram zbog proteze . Ishao na Hit radia 202 koji je odlozen...malo sam kasno saznao...izblejao u gradu sa drushtvom do malo pre...Sad forum i dl neke muzike...samo da prestane da boliiiiiiiiiiiii...:| . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 (edited) Ista pricha sa uchenjem :) Samo sam sebi postavio cilj. Prodjem ispit = druga godina = nedelju dana na Zlatiboru sa drushtvom postavio sam sebi cilj. dam godinu. vratim se u Srbiju i ne ulazim u kucu 4 meseca. :) Edited October 1, 2006 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 to je to.. spavanjac kapiram. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syrix Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 to je to.. spavanjac kapiram. Wrf 4 sata ja josh po netu kao neki psiho jebote ... Od svih budala ja jedini na sajtu hmmm tmoram potraziti psihologa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts