Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

^^ beshe nesto "gde cveta limun zut" se zove, right?

Napisao neke tekstove boletu za RUSH, sram vas bilo ostale koji ste ostavili coveka na cedilu ovog meseca, pa cu sad da gledam neku opremu, pa idem da spavam, sutra se dizhem u 07h. A najgore od svega, nije zbog rodjusa, nego imam sastanak :)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nakon 2 godine zhilave borbe moj digitalni satelitski risiver je konachno izdahnuo....sad se postavlja nekoliko pitanja...da li uvesti kablovsku ili nabaviti novi & bolji risiver...ili mozda risiver karticu za komp pa imati lepo 3000 kanala & no life?....hmmm

"produktivan" dan..

proveo sam 1h u prevozu što mi se nije desilo otkako sam se odselio iz kajbla. užas.

probao kosovski ćevap, nisam oduševljen nešto. ostaje da probam punjenu varijantu, al nešto nisam optimista.

"Ena" ne moze da vara po definiciji. to je kao sto busna kanta ne drzi vodu, a ti je i dalje zoves kantom iako ne ocekujes da ce da drzi vodu.

brate obuj se, sad ga baš pretera.

videh na stanici milion ljudi, nema trola, nema busa, uzas.

zamisli kad 65-ica nije radila, šta dalje da pričam.. inače ide svaka dva minuta.

Zena u porodilistu 3 nedelje ranije, malo sam zabrinut i cekam...postacu cale 2x :)))

opa matori... oblači jeftine košulje narednih dana :)

@L4x0rz: Right. Šotra je napravio odličan dil sa ministarstvom prosvete, sad će da nabije 0.5 * 10^6 gledalaca i da se hvali kako mu je film ultradobar.

Pa ako sam razumeo, film zaista ima i neku poucnu notu i sve. Naravno da ce ovako da nabije gledaoce i to, ali ako vredi, ja nemam neki veci problem sa tim.

proveo sam 1h u prevozu što mi se nije desilo otkako sam se odselio iz kajbla. užas.

e danas nije bilo normalno. Prvi put ove godine, tj. ajde, posle leta, padne kisha, i odma' kolaps, nista zivo ne radi. Jos ove saobracajnice sto prave, iskreno, najbolje je ne izlaziti iz kuce ili iznajmiti gajbu pored posla/skole/faksa.

zamisli kad 65-ica nije radila, šta dalje da pričam.. inače ide svaka dva minuta.

Videh da ni 83ka nije isla, a nije da su trole ili tramvaji, pa kao, nakvasile se zice ili usla voda u shine, i ostali glupi izgovori :)

[qutoae[LAKI POGRESIO KVOT OMG KAKO JE TO MOGUCE PA TI SI KREATOR![[quoate/]

nmeoguce!!1 uvek pogodim kako treba kvot!

)quto]kao privodim kraju tekst za rush, jadan je do jaja, ali nisam nesto ni motivisan uslovima kod boleta tiranina :(([/kovt]

hehe, moracemo nesto da uradimo po tom pitanju vec od narednog broja, ja se iskreno nadam, vidim ja da tu nesto ne stima kako treba, ali dobro, ne mozemo nikoga kriviti, radi se ipak "za slavu" :)

)quto]kao privodim kraju tekst za rush, jadan je do jaja, ali nisam nesto ni motivisan uslovima kod boleta tiranina :(([/kovt]

hehe, moracemo nesto da uradimo po tom pitanju vec od narednog broja, ja se iskreno nadam, vidim ja da tu nesto ne stima kako treba, ali dobro, ne mozemo nikoga kriviti, radi se ipak "za slavu" :)

Ajmo neki sponzori za rush, jebo vas plej!!111one

Evo saljem boletu tekstove i slike... 8 mega... ali imam dialup... lolx

facebook.com/speed.rs

ahahahh pwnd by fax :) wecome 2 da club :)

dobio danas rezultate. extra. top 5%. :)

kad sam video koliko ih je popadalo. prezadovoljan. :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

ustala ko manijak u 8sahata..

i ne merem spavati..

eeeeeeee jbmt zhivot..

a jutros ustala u 5h sa neopisivom zheljom da zapochnem juche dobijenu milq od 200gr..

i uspela sam da probudim roditelje..odprilike..shto shushkash..znash li koliko je sati i tako to..

nameravam da sqcam drugaki iz rijeke poduzhi mail..vala ima shta da se pishe..

i tako to..

:))))))))))))))))))))))))))

dogovorih se sa dragim oko vidjenja za vikend i pravljenja nekih paklenih planova u vezi matoraca...

sve u svemu, zivim dan mrmota...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

ma na plutjima je vec 3 dana ali sad vishe grlo ne boli!

takodje ne sto se samo antibiotiziram nego sam sinotj pojeo kolichinu belog luka kojom bi neko istrebio omanji klan vampira tako da mogu samo da vam kazhem "beli lukac i slaninitza leche SVE!" =o))

Brate Kole, retko fin i pametan covek :)

Moj lek za svaki pocetak gripa/prehlade/blabla.

Beli luk, slanina, rakija(al stvarno proverena) u ogromnim kolicinama :)

Tusiranje toplom vodom, preznojavanje (metodi za lakse pr4eznojavnje nisu za forum) i cao bacili!!!!

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...