f4ts0 Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 gde idete? Mozda ja mogu neke ovce da nam obezbedim :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 vi ste deco odlemili \o/ ugledajte se malo na kruka vidite kako je on lep, normalan i vrcav sinoc jedna od onih bleja kad ne verujesh shta se deshava i koje spike padaju =))) samo opet sam zaglavio, a to uopshte plan nije bio :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 ufff...bio da kupujem neka vrata i materijal po ovoj kishi...smorih se...odoh sad da hasam pa bleja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 /me kershme:) ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 (edited) Druga godina je moj dobar drugar :) Odoh na Zlatibor Edited October 5, 2006 by stalja_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 iju drale ! "ena" te vara sa nekim tipom u kadi :))) btw... dan je suuuuuuuuuuuuuuuuper ! ! ! ho ho ho step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 bah... nikad smoreniji dan... mrzim kisu kad ne grmi ko blesavo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 samo ako poradis na dupetu, ili k'o kojot, ili k'o marinica. ako imas normalno dupe ne mozes na planinu :) on se kvalifikovao, a i tebi samo malo fali. :* a sanjao sam ekstra snove. "ena" te vara sa nekim tipom u kadi :))) "Ena" ne moze da vara po definiciji. to je kao sto busna kanta ne drzi vodu, a ti je i dalje zoves kantom iako ne ocekujes da ce da drzi vodu. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 :)))))))) polozhila sam biljchice..eto meni uslova za tretju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 U shkoli klasika, bilo malo smoreno. Bio do teretane posle, mrzelo me da radim sve, zabushavao sam malo -_-. Jeo malo pre i sad bleja...neam pojma shta cu dalje. Mogao bih da uchim...ali necu! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 smor.. instalirao sam bio undying, al mi izbacivao neke erore... sad umirem od dosade... pada kisa, ne mogu nigde.. grrrr Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 pricaj mi o smoru... ti makar nisi u jednoj vukojebini koja se zove sremska mitrovica... bljaaaaaa :( If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Cero dan na poslu, stigla roba, trebao da uchim ASP posle, ali kolega ispalio i razboleo se pa sam ja ovde ceo dan................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Bio na rucku, bas mi je prijao, posle toga kupio markicu, pa sad mogu da se vozam ;} Bas sam bio solidno pokisao, ono, pantalone i to, posto sam ipak imao kisobran, ali sam skroz srecan sto nisam krenuo negde "u grad", jer videh na stanici milion ljudi, nema trola, nema busa, uzas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 (edited) jaooooooooo markica.. shit.. znam da sam neshto zaboravila..i da mi je neshto puno para u novchaniq.. e jbg.. huh.. sutra petak.. mozhda nadjem na banovom brdu.. :)))))))))))))))) Edited October 5, 2006 by moi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 bio na faksu, pa kod boleta, nisam nesto pokisao ali mi se uvukla vlaga pod kozu. Beograd je ekstra depresivan kada pada kisha, jer nema dovoljno ulichnog svetla a i ono sto postoji je zombi narandzasto... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 ako chekash tramvaj 15 minuta onda on stane kod vuka i ne ide dalje pa kad dodjesh kutji i skontash da je neko zavukao shibicu or smth u bravu na vratima zgrade da li da izlazish ponovo tog dana? i kako da se vratish kutji ako se vratjash posle ponotji, a neidentifikovani predmet te i dalje sprechava da udjesh u zgradu? hmmmm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 @ jokerman ne, ja sam u vukojebini koja se zove zrenjanin :P inace, uskoro palim do ortaka... najv. pivo, i izblej all night, pa posle kuci na net.. o zivote pun radosti... kill me plz... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 bio na faksu, pa kod boleta, nisam nesto pokisao ali mi se uvukla vlaga pod kozu. Beograd je ekstra depresivan kada pada kisha, jer nema dovoljno ulichnog svetla a i ono sto postoji je zombi narandzasto... Koji grad ima dovoljno ulicnog svetla? Celu Srbiju kao da su projektovali prikriveni seksualni manijaci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Zena u porodilistu 3 nedelje ranije, malo sam zabrinut i cekam...postacu cale 2x :))) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 (edited) Sada ces moci da porucis 2x vise piva da ti donesu iz prodavnice! :) Edited October 5, 2006 by Crash Override Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 (edited) Koji grad ima dovoljno ulicnog svetla? Celu Srbiju kao da su projektovali prikriveni seksualni manijaci... jebiga, bela kuga, treba nam pomoc sa svih strana realno, narandzasta svetla jesu mnogo ruzna ali se stavljaju sa razlogom - dokazano je da se svetlost narandzaste boje mnogo bolje osvetljava nocu od bele svetlosti Edited October 5, 2006 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 (edited) sace ispasti da ponovo bacam hejt po bataji ali tamo noc ima potpuno novo znacenje pevacesh mi "ne lomite mi bagrenje" kad budem dosao da ti raskrchim Endor, mali moj Evokse . BTW ovde u bataji gotovo i da nema nocnog svetla. Dvoje ljudi je proshle godine poginulo prelazeci glavnu ulicu nocu Edited October 5, 2006 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 (edited) Tamo ljudi ginu kad prelaze "glavnu ulicu" i danju. Nije da hejtujem al bio sam tamo i previ Edited October 5, 2006 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 čestitke staljo mučeniče, i ne dozvoli više tu višemesečnu izolaciju.... :DD sutra ne idem u školu, idemo da gledamo neki WWI film u SC \0/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts