Atelas Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 biju turci al biju i nashi <--- hmmm wtf? Bila je jako dobra partija...uzhiveo sam se maximalno :) a ne znam ni za koga sam navijao ...mislio sam da ce neko da izvadi mali nozhic iz gaca i poceti da ubija ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 (edited) Ovaj...Italija,Shvajcarska i Francuska ima jos dosta da odigraju da bi dosli tamo gde ih vi ocekujete,ajde da se drzimo utakmica koje su za sad sigurne :P.Anyway,ako prorade lampard i gerrard Engleska bi morala da prodje Portugal koji je bez 2 standardna prvotimca + Ronaldo(koji tesko da ce da se oporavi,bar mi tako deluje) i Nemacka bi trebala da prodje Argentinu.To je sto se tice polufinalista,a za Spanija-Francuska dajem malu prednost Francuzima,a Ukrajina-Shvajcarska 50-50. Edited June 25, 2006 by HellFire) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Ja sam "tipovao" na portugalce u takmicenju, i da idem u kladzu mozhda bih se i kladio na njih, ali su cigani covece, k'o i spanci, grci, mi, i svi ostali ti "juznjaci" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragman Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 zhabari ce da prsnu protiv Svajcarske,Svajcarci ftw,pre SP bas sam i ovde rekao da ce po meni da budu jedno od najvecih iznenadjenja... ← U, odusevili i mene! Zamalo i Francuze da scepe kada se igralo po grupama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Kakve 2 ciganske ekipe...zamalo da su morali da s dogovore da izdju sa kombinovanim timom na engleze...veoma brutalna utakmica, trebao je da dodje Kantona da im podeli samare :D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 biju turci al biju i nashi je bila konstatacija da je tekma bila obostrano tepanje bez limita...sudije su samo tako coravi ali bozhe moj =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 bez deka, portugalija nema sanse protiv engleske, osim ako ne povedu prvi, jer engleska tesko postize golove. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 ja ne zhelim da pokusham da shvatim zasto neko gotivi engleze...trenutno pochinjem da chanelujem energiju u pravcu gane da pobede brazil =oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Ja sam se nadao da ce Ekvador da bude prvo iznenadjenje :) I realno, nije da nisu mogli, ona engleska, ja ne znam sta oni rade. Ali posto mora da padne neko iznenadjenje, sanse gani se povecavaju :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 samo da na kraju ne ispadne da je iznenadjenje da reprezentacija koja igra ogavno kao engleska ne dodje do finala...mislim jes da su srushili stari vembli ne bili se oslobodili cursea ali ovo je ipak previshe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Utakmica Engleska:Ekvador je bila najgora utakmica na prvenstvu, ubedljivo. Ova druga je bila napeta, ali kao decica, ali napeta. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 smorili ste sa hejtovanjem gordog albiona :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Portugalija vs Engleska ... ako ronaldo bude jos uvek povredjen a deco nece igrati (crveni karton) bice smor verovatno ce da se povuku u defanzivu a engleska smor ce pokusavati na kraju ce biti neki smoreni produzeci blabla...nadam se da nece biti tako;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 (edited) Vi ladno ne shvatate i dalje da ako Lampard i Gerrard prorade Engleska moze do finala.Dzaba lep fudbal i davanje maksimuma u osmini finala,tako timovi sagore.Oni koji najvise kalkulisu i stede se stignu najdalje...videcete sa Argentinom i Portugalom sta ce da bude :).Inace prvo poluvreme Argentina - Meksiko je po meni bilo najlepse poluvreme na prventsvu.I da,smorili ste sa hejtovanjem Engleza,ako ispadnu od Portugala (sto se nece desiti) necu vise nista da prognoziram :P @kole pa gotive ih ljudi uglavnom zato sto imaju ogroman potencijal i nadaju se da ce ga u jednom trenutku unleashovati (citaj : da u isto vreme prorade gerard,lampard,joe cole i runi...i bekam da salje njegove savrsene lopte:)) Edited June 25, 2006 by HellFire) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 ah jbt,mnogo mi krivo sto Deko nece igrati,Ronaldo i Kostinja su nadoknadivi ali Deko definitivno nije...sutra svim snagama na Svajcarska ide dalje :))) A holandski cigani su me samo podsetili 98me i istih ciganisanja tipa Berkampovog gazenja i slicnih nekaznjenih stvari... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 totalno koma tekma Hol vs Por, pogotovo shto sam je gledao u holandskom kaficu. znachi te face i ti komentari (kad su mi preveli) su bili vrishtanje .. pogotovo kad su ne znam kog portugalca izvodili za tretman i doktor koji mu neshto maze po butini i vlasnik kafica koji viche PEDER :))) shto se same tekme tiche .. shta reci meni je lepshi fudbal igrala portugalija i zasluzili su da prodju, a sudjenje je koma. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 portugalci su najvece cigansture na svetu i nadam se da ce englezi prvo da ih prebiju pa da ih izbace sa sp-a .i jos nemci da isprebijaju one argetince uz pomoc sudije i ja sam happy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 brazil ce da izgubi od gane >;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 gistro :) Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragman Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 brazil ce da izgubi od gane >;) ← moguce, moguce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest epicAdrian Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 prolazi brazil 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Do sad najzanimljivija tekma je Portugal - Holandija... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 ^^ taj rad odlična je bila i SAD-ITA nego tekma za koju živim ove nedelje je Brazil-Gana GANAAAAA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Moguce i da ce Australija do finala...al ne :>> anyway danas 2 vrrrrrlo zanimljive utakmice Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Da, ovo prvo poluvreme je bas zanimljivo.... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts