FATA Posted September 28, 2019 Report Share Posted September 28, 2019 On 9/25/2019 at 3:45 PM, voodoo_ said: Foxit PhantomPDF Business meni radi super, ali ako je veći edit onda postaje zajebancija (PDF konceptualno ne barata pasusima, line breakovima i slično kao Word, nego je to gomila text box-ova i drugih objekata poređanih na nekim koordinatama). e vudi, sad sam odvojio malo vremena da iscackam i deluje mi da je taj Foxit PhantomPDF Business odlican i bas ono sto mi treba. da nemas mozda krekovanu verziju ili link koji vodi do iste? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 28, 2019 Report Share Posted September 28, 2019 Skini instalaciju odavde: yadi.sk/ + d/RiSrhlt73MLEec (saberi to u jedan link) i aktivaciju odavde: https://www.dropbox.com/s/nusac24nyjhtwlr/socksit.7z Šifra je klanrur 2019 spojeno Instaliraj, pečuj glavni EXE, prvi put će da te pita za aktivaciju (idi Cancel), posle više neće. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 28, 2019 Report Share Posted September 28, 2019 15 minutes ago, voodoo_ said: Skini instalaciju odavde: yadi.sk/ + d/RiSrhlt73MLEec (saberi to u jedan link) i aktivaciju odavde: https://www.dropbox.com/s/nusac24nyjhtwlr/socksit.7z Šifra je klanrur 2019 spojeno Instaliraj, pečuj glavni EXE, prvi put će da te pita za aktivaciju (idi Cancel), posle više neće. Zahvaljujem Vudi! Jos jedno pitanje, ne znam da li mozes da mi pomognes, probacu da ne komplikujem... kada editujem datum na 14 Sep, zasto mi u notepad++ pojede 80 i kusur redova? na 3 slici u 881 redu editujem "creatinon i modified date" originalnog fajla, medjutim ako ga editujem, izgubim tu opciju jer nestane zajedno sa onih 80 redova. ubedjen sam da je na prvu radilo, medjutim kako sam se zaigrao nisam mogao da vratim na prvobitno stanje. sta mi je cilj, hteo bih da promenim datum sa 27 na 14 Sep, i da editujem creation date isto tako na 14 Sep. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 28, 2019 Report Share Posted September 28, 2019 Možda je to dole digitalni potpis ili ko zna šta što sprečava da se tako brlja po fajlu, jebem li ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 28, 2019 Report Share Posted September 28, 2019 taj fazon, ima i toga.. taman sam mislio da sam ispao pametan... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 28, 2019 Report Share Posted September 28, 2019 izgleda da ipak jeste potpis ali Foxita jer npr. kad ga editujem i promenim datum u Adobu, kasnije mi dozvoljava da editujem datume... moguce da sam editovao sa prvim Foxitom kako treba, medjutim sa biznis verzijom nece da radi kako treba Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 28, 2019 Report Share Posted September 28, 2019 (edited) 1 hour ago, voodoo_ said: Možda je to dole digitalni potpis ili ko zna šta što sprečava da se tako brlja po fajlu, jebem li ga Izvini sto te maltretiram Vudz, jos jedna mala pomoc. Foxit ima font, ali kad otvorim Adobe nema taj font pa cak nece ni da ga prekopira. Da li postoji opcija da ga prekopiram iz Foxita jer ga nisam nasao nigde na netu? Ili ga ima u sistemu pa mogu da ga aktiviram? edit: zapravo sad izguglah da je airfrance font... verovatno zato ne moze da se nadje online Edited September 28, 2019 by FATA . Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 28, 2019 Report Share Posted September 28, 2019 Kaže ti da je font embedovan u sam PDF, tako da treba da ga extractuješ, instaliraš u OS i onda će valjda da ga vidi i Adobe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 28, 2019 Report Share Posted September 28, 2019 1 hour ago, voodoo_ said: Kaže ti da je font embedovan u sam PDF, tako da treba da ga extractuješ, instaliraš u OS i onda će valjda da ga vidi i Adobe. Imas neki predlog kako je najlakse odraditi ovo? Guglao sam sad i proveo cuku vremena i nista nisam uradio... Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 17, 2020 Report Share Posted September 17, 2020 Šta hvata screenshotove u određenom vremenskom intervalu iz igara? da ne stiskam ja sam, već na određeni vremenski period? ja sam koristio fraps za to ali izgleda da na windows 10 više ne radi 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 7, 2022 Report Share Posted January 7, 2022 ajd ovde da ne otvaram novi topic...jel ima eki zaista free pdf editor, bilo online, bilo da se skine...probah prvih 5 na guglu, svi traze broj kreditne kartice na kraju heh...a imam ovaj njemacki laptop bez office i adobe, ne mogu ni jebeni CV da editujem...inb4, ne budi gastoska stipsa, plati, bmk da placam za nesto sto koristim 2 puta godisnje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 7, 2022 Report Share Posted January 7, 2022 Jel imaš CV u nekom normalnom formatu da nije PDF, nego nešto tipa Word? Ako imaš uzmeš lepo uploaduješ ga na Google Docs i možeš da ga snimiš kao PDF bez problema. E sad ako baš nemaš onda skini neki Acrobat Pro, prebaci ga u Word pa posle obriši to piratsko pa nadalje primeni ovaj princip ozgo. Edit: sad sam probao, možeš da uploaduješ PDF na Google Drive i da ga onda otvoriš u okviru Google Docs, s tim da ako ima brdo nekih tabela i nečega može da se desi da bude poprilično pojeban. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 7, 2022 Report Share Posted January 7, 2022 U tom konvertovanju se uvek nesto sjebe posto imam sliku i neka tabelarna formatiranja, ali hvala na ideji, probacu...zar bre ranije nije bilo tih free pdf editora pun kurac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 7, 2022 Report Share Posted January 7, 2022 22 minutes ago, Dule_smor said: U tom konvertovanju se uvek nesto sjebe posto imam sliku i neka tabelarna formatiranja, ali hvala na ideji, probacu...zar bre ranije nije bilo tih free pdf editora pun kurac? bilo nekad, sad vrlo teško osim ako nemaš nekog da lepo otvori u adobeu i izedituje. imao sam slične muke kao ti, najbolje mi je odradio posao google drive za to nekakvo konvertovanje koje je bilo generalno blizu toga kako treba da izgleda. ofc možda ima nešto što nemam pojma pa se javi neki forumaš da posavetuje 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 7, 2022 Report Share Posted January 7, 2022 Naravoučenije, drži sve u nekom word formatu, pa po potrebi eksport u PDF. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 7, 2022 Report Share Posted January 7, 2022 41 minutes ago, manson said: Naravoučenije, drži sve u nekom word formatu, pa po potrebi eksport u PDF. istina ja se iznerviram svaki put kad nađem nešto što tražim samo u PDF-u a zapravo znam da sam negde imao i word, koji onda pojma nemam gde je 😞 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 15, 2022 Report Share Posted January 15, 2022 Šta je sad zamena za onaj popcorn time i to, ako postoji? Ali ne nešto kompleksno sa torrentima i pisanjem servera itd, nego ono user-friendly na max? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted January 15, 2022 Report Share Posted January 15, 2022 meni ovo poslala nekad jedna drugarica koja je ono jedva internet-literate, https://myflixer.to/ i bio sam u fazonu da i ne otvaram, da je neka glupost, ono klasika, milion virusa, popupova, beskorisno kad ono medjutim, skroz prihvatljiva alternativa, bar iz mog iskustva, za taj popcorn kad udjem na sajt (sa adblockom), bude taj jedan njihov modal koji sklonim, i ostalo je manje vise clean user-friendly iskustvo, stvari koje ovako ne uspevam da istorentujem, zbog malo seedera, nadjem ovde i on u velikoj vecini slucajeva ucita bez prob Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 15, 2022 Report Share Posted January 15, 2022 15 minutes ago, mladenq said: meni ovo poslala nekad jedna drugarica koja je ono jedva internet-literate, https://myflixer.to/ i bio sam u fazonu da i ne otvaram, da je neka glupost, ono klasika, milion virusa, popupova, beskorisno kad ono medjutim, skroz prihvatljiva alternativa, bar iz mog iskustva, za taj popcorn kad udjem na sajt (sa adblockom), bude taj jedan njihov modal koji sklonim, i ostalo je manje vise clean user-friendly iskustvo, stvari koje ovako ne uspevam da istorentujem, zbog malo seedera, nadjem ovde i on u velikoj vecini slucajeva ucita bez prob aha, deluje kul, danke. ja sam iskopao nekih par tipa ovaj https://gomovies.fan/ i https://moviesjoy.to/, deluje da je sve to po istom ključu nekom, i ne deluje da ima toliko reklama, ali ovaj tvoj ako je još i proveren, vrh. hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 12, 2022 Report Share Posted February 12, 2022 Ajde ovde, da ne otvaram nov topik. Imam neki Lenovo laptop koji uzeh ovde kad dodjoh u Nemacku jos 2018. I isao je Win 10 sa njim besplatno. Sad mi nudi da updatujem na Win 11, da ili ne? I druga stvar, vec nekoliko puta mi je nudio da updatujem Bios, meni sve nesto frka da se ne sjebe nesto:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted February 12, 2022 Report Share Posted February 12, 2022 Nama tasta slucajno updejtovala laptop na 11, radi i dalje 😅 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 12, 2022 Report Share Posted February 12, 2022 kolko znam Stremio je moderni popcorn time Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 12, 2022 Report Share Posted February 12, 2022 Poprilično su nikakve šanse da se nešto sjebe sa update BIOS-a, testiraju oni to da ih ne bi vi Zapadnjaci tuzakali :) a što se Win 11 tiče nisam probao lično ali ne vidim da se neko spec žali, verovatno ćemo u naredne 2-3 godine svi da predjemo. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 12, 2022 Report Share Posted February 12, 2022 4 hours ago, Dule_smor said: Ajde ovde, da ne otvaram nov topik. Imam neki Lenovo laptop koji uzeh ovde kad dodjoh u Nemacku jos 2018. I isao je Win 10 sa njim besplatno. Sad mi nudi da updatujem na Win 11, da ili ne? I druga stvar, vec nekoliko puta mi je nudio da updatujem Bios, meni sve nesto frka da se ne sjebe nesto:D kakav miks, na topicu za koji program koristiti dule pita za upgrade biosa, ovaj dole se javlja sa popcorn alternativom ... :)) u svakom slučaju ja baš imam lenovo laptop i updateovao sam bios par puta, bez ikakvih problema. izuzev što se uvek iznenadim koliko "devedesete" izgleda taj softver za update biosa :)) 2 hours ago, Zwerko said: Poprilično su nikakve šanse da se nešto sjebe sa update BIOS-a, testiraju oni to da ih ne bi vi Zapadnjaci tuzakali 🙂 a što se Win 11 tiče nisam probao lično ali ne vidim da se neko spec žali, verovatno ćemo u naredne 2-3 godine svi da predjemo. nemam pojma, marko nešović je tamo nešto kukao po netu da je win11 krš, imao je neke usability probleme više nego hardverske, tipa fale meniji na koje smo navikli i tako to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 12, 2022 Report Share Posted February 12, 2022 Nama tasta slucajno updejtovala laptop na 11, radi i dalje ahaha, naucite lepo zenu da vam grinda WoW:D kakav miks, na topicu za koji program koristiti dule pita za upgrade biosa, ovaj dole se javlja sa popcorn alternativom ... :)) u svakom slučaju ja baš imam lenovo laptop i updateovao sam bios par puta, bez ikakvih problema. izuzev što se uvek iznenadim koliko "devedesete" izgleda taj softver za update biosa :)) nemam pojma, marko nešović je tamo nešto kukao po netu da je win11 krš, imao je neke usability probleme više nego hardverske, tipa fale meniji na koje smo navikli i tako to. Pa meni je prelazak na Win 10 bio katastrofa, em fale meniji, em je drugacija struktura potpuno u odnosu na Win 7 na koji sam navikao bio, serem im se bas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts