Lucky Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Zanimljiv je ovaj Megan ... dok ovaj bmw izgleda kao iz osamdesetih :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 pa to i jeste problem, mozesh da terash 2t i na 120 konja samo je pitanje koliko ce to da izdrzi, ali ako nije predvidjen za divljanje verovatno moze, nije da ne moze... ne vidim gde sam ja spomenuo da taj motor ne moze da izvuche tiguana, vec se mogu naci utisci i da je prebuchan kada to radi... ali onakvo vozilo sigurno necesh siliti da obilazish na uzbrdici u krivini pri 130 km/h... ja sa mojim to mogu i jbg zadovoljan sam... lici malo na moju kashiku :Pkashika,hahah najzad sam skapirao kako da ga zovem a da me ljudi razumeju o kom modelu pricam :) a sto se tice przenja,jbg,suv nikako nije za to (sem ovih x5,range rovera i ostalih perverzija). i kakvih 130 u krivini,moj kad teras preko 140 na autoputu nije prijatno uopste,mnogo je bucan,trese i vetar ga jebe cak.eto toliko od ''sport'' utility kurac :) ali kasika je sigurno mnogo bolja za te stvari... Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 ja vozim 100 preko plavog mosta sa toyota carinom (DA KARINA SE ZOVE) IN YA FACE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 kashika,hahah najzad sam skapirao kako da ga zovem a da me ljudi razumeju o kom modelu pricam :) a sto se tice przenja,jbg,suv nikako nije za to (sem ovih x5,range rovera i ostalih perverzija). i kakvih 130 u krivini,moj kad teras preko 140 na autoputu nije prijatno uopste,mnogo je bucan,trese i vetar ga jebe cak.eto toliko od ''sport'' utility kurac :) ali kasika je sigurno mnogo bolja za te stvari... ide lepo i oko 190 :) nije bucan, miran, gazi lepo, osecas se sigurno... al crte goriva samo spadaju ... rekli mi ljudi da ga ne ulenjim i ja to bukvalno shvatio ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 Zaboravih gore da dodam, ovaj megan me malo iz profila podseca na mazda2/fiestanova kombinaciju, bas interesantno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Restilizovani Logan facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 ovaj megan konacno opet lici na nesto:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Fiat Linea 1,4 8v Dynamic Speed !ndustry test-drive! http://www.speed-industry.com/articles.php...pe=1&id=293 facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Wooohooo! Dobar tekst i kul fotke! naravno sa posebnim osvrtom na ovu - http://www.speed-industry.com/articles/120...004_linea32.jpg A što je najzanimljivije, pored tebe ovde još može da stane kompletna kupovina iz Rodića :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 naravno sa posebnim osvrtom na ovu - http://www.speed-industry.com/articles/120...004_linea32.jpg Zar nije jacha ova Cpt. Obvioso slika? :) http://www.speed-industry.com/articles/120...003_linea30.jpg facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Ma dobra je i ta, ali ipak je ova nekako neobičnija :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 zašto za svaki test slikate nekog u gepeku, bolesnici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 uvek mene slikaju, ne mogu da se odbranim :( facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Najlepse izdanje Bugatti Veyron-a do sada - Sang Noir facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 Fiat Linea 1,4 8v Dynamic Speed !ndustry test-drive! http://www.speed-industry.com/articles.php...pe=1&id=293 Nadam se da su čitaoci primetili novu tehnologiju korišćenu pri snimanju točkova dok je vozilo u pokretu. (Patent je zaštićen kod nadležnih ustanova ) Odličan tekst, odlične fotke i odličan video materijal! Bravo test & photo crew Speed !ndustry ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Jos malo novog Renault Megane-a: 3-door 5-door facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Jebo mater, dajte sredite ovo sa ovim klincem, jebeš mi mater ako on zna šta i gde klikće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 wtf brate :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 11, 2008 Report Share Posted May 11, 2008 Bezveze je sto se toliko razlikuju pozadi :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 generalno odnapred mi izgled megana ne lezhi, ali otpozadi, ovaj model sa troje vrata izgleda MEGA It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 http://www.ferrarigtcountdown.com/ facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 zlo :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 gnnnnhh Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Stigo mi Lambo, konacno. Hvala meksikancu na raspakivanju! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 i evo ga: Ferari Kalifornija (ime josh 100% nije potvrdjeno, ali to sada nije ni vazno) prvi ferari sa motorom sa direktnik ubrizgavanjem, prvi ferari sa menjachem sa dva kvachila i prvi CC ferari, tj ferari sa pomichnim tvrdim krovom It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts