serdawe Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 A cek koliki vremenski period je to 4mb net? Jel samo dok je taj promotivni period ili? I je l kasnije ponovo placas istu cenu koja je trenutno za paket od 4 mb? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 3meseca dzabe, 9meseci 4mb po ceni jednog. Kad istekne godinu dana 4mb cesh placati 4mb. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Usrani SBB je u raspadu. Nema teorije da se igra, prica, stream-uje normalno kad je meni ping ka Beogradu oko 100 a gubitak paketa u vecernjim satima bije do 10%. Sto idem dalje to je gore. Bio sam, promenio sam modem a danas sam i poslao mail na support@sbb.rs :( Stoga, gledajte ljudi druge opcije, ovi od goreg ka gorem idu. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 koliko sam skontao taj sbb je nekom uzasan a nekom radi kao car Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Meni radi vrh, mada ne igram igre, pa ne mogu da kazem za to. Ali download sa nekih jacih torenta, ili npr. megauploada ide punom brzinom. I to je tako od kad sam uzeo, pre skoro godinu dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 koliko sam skontao taj sbb je nekom uzasan a nekom radi kao car da al bas, neko nikada nije imao nikakvu zamerku niti ikakav problem, dok nekog zajebava i to konstanto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Meni samo smeta to sto trenutno nisam u mogucnosti recimo da igram bilo sta, recimo COHO jer imam taj gubitak paketa od 1%-7% i upstream mi je sjeban generalno. Ali zato isto mogu da skinem sve sto zelim, veoma brzo. Ali nije sve u skidanju :( Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Pa ili zovi i reci im problem i pitaj ih za resenje ili ako to ne uspe testiraj sam, ako nemas gubitke ka nekom ortaku koji je na sbbu u kragujevcu, a imas ka beogradu onda je problem do njihovih linkova, a ako i tu imas gubitke onda je problem u tvojoj "liniji". Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 (edited) Vec to odradio, ustanovio da je problem do njih i na njihov savet poslao mail sa testovima na Speedtest/Pingtest stranicama. Recimo, dok je brzina ok ping ka bilo cemu je stravican a posebno ka lokalnim serverima tipa BG i Nis jer tu sa konstantno javlja gubitak paketa. A recimo, to mi i smeta jer eto ne mogu da se zezam preko TS ili slicnog sa likovima iz BG i Nisa. A secam se nekad, imao sam najbolji ping na SBB COD serveru :( edit: Nema potrebe za novim postom. Samo da pokazem koliko moze da bude lose. Edited October 28, 2010 by Pekarman Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Sad je postalo nepodnosljivo, jako me nerviraju, a ne znam kako da uticem na njih da mi srede jebeni internet za koji placam i vise nego sto treba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 pa probaj ignorisanjem, mozda upali Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djoleman Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 pa probaj ignorisanjem, mozda upali + Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 stigao iptv, prikljucio sam sve, sto se tice televizija, stvarno je brutalno, nemam reci...e sad, brzina interneta je i dalje ista, wat do Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 A kolika bi ti hteo da bude? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 pa sa 1mb da se poveca na 4mb :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 5, 2010 Report Share Posted November 5, 2010 (edited) A kolika bi ti hteo da bude? pa 4096/256 umesto dosadasnjih 2048/192 Edited November 5, 2010 by vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 imam ogroman problem sa iptv-em sad, pucao mi je par puta u 2 dana i problem resim tako sto izvadim i vratim kabl u modem koji ide iz splitera, ali nisam znao u cemu je problem tacno...i sad sam izvalio da internet pukne svaki put kad podignem slusalicu i onda moram da izvadim i vratim kabl da bi proradio...pre je sve bilo normalno, imao sam onaj prvi, thompson modem, a sada sam dobio Huawei HG520c, i zamenio sam jer ne znam da li bi radilo sa starim (mozda lupetam ali nije ni bitno)...kada sam prikacio ovaj modem nisam nista podesavao, internet je odmah radio i kapirao sam da je sve ok, mozda je u tome problem? ili da ih zovem prvom prilikom? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Problem je u manjku filtera/splitera... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 citao sam da ovo moze da se desava ako je lose povezano, sto je moguce jer imam 2 telefona pa postoji mogucnost da to nisam odradio kako treba, ali najvise me zbunjuje to sto je sve povezano identicno kao pre, a par godina je radilo bez ikakvih problema. Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Crko ti je jedan od splitera? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 brate imam jedan spliter, i kada sam dobio iptv, samo sam stavio novi modem, sve je ostalo isto povezano Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 ne mozes da imas jedan spliter a dva telefona :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica^.^ Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Treba ti splitter za svaku liniju. Ako imaš 2 fona - 2 spilttera onda. Quote "This deck of cards is a little frayed around the edges, but then again so am I and I've got fewer suits..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 posto mi nikako ne ide u glavu kako je pre sa normalnim adslom sve radilo perfektno, a sada ne, i posto me mnogo mrzi da se cimam oko svega toga jednostavno cu iskljuciti jedan telefon koji ionako ne sluzi nicemu, i ovo cu povezati normalno i kraj Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts