voodoo_ Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Ok, evo ga i prvi problem. Dakle ruter je Huawei HG532e, četiri LAN porta i Wi-Fi. Računar na Wi-Fiju radi lepo, drugi računar preko jednog LAN porta isto radi radi lepo, treći računar preko LAN porta ne uspostavlja komunikaciju sa ruterom i radi "identifying network" u nedogled. Menjao sam portove, isto je. A kad zakačim svič na LAN port u ruteru, pa oba kompjutera u svič, onda sve radi super (ali neću da imam dva uređaja i šumu kablova na kućištu ako ne mora). Je l treba još nešto da podesim negde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Izgleda da su dvojka i trojka rezervisani za IPTV, a kec i četvorka su za opštu primenu. A ja kad sam šetao kabl po portovima, stigao do trećeg, utvrdio da ne radi i digao ruke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 (edited) dva pitanja za Targo korisnike: 1. Jeste li dobili vi račun ovog meseca? Meni i dalje nije stigao za februar. 2. Jel koristi neko NET+TV? I ako da, kakav je taj TV deo paketa u smislu programa, kvaliteta signala, izbora kanala i šta već ima da se napomene? Edited March 31, 2014 by CheighLee Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 1. Uredno stigao 4. marta, meni samo na mail stize. 2. Slika je odlicna, ako imas iole pristojan LCD/Plazma televizor kvalitet slike je neuporediv s tipa PTT KDS na kome sam bio pre. Sad sam na novoj gajbi na Radijus Vektoru digitalno i slika je manje vise slicna. Izbor kanala je dobar ali racunaj da fale svi "Fox" kanali, nekim ljudima je to problem. Ono sto je dobro takodje jeste da iz rutera izlazi standardni koaksijalni kabl za tv pa mozes da ga splitujes na koliko god hoces mesta u gajbi i ne trebaju ti set-top-boxovi i dodatni daljinski i ta sranja, pritom isti kabl nosi i analogni i digitalni signal, pa je kod mene na LCD-u bio digitalni signal, a kod keve na matorom tv-u analogni sve to radi bez problema. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komek Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 Mi prešli na gold trio paket kod SBB-a i umesto 30/2 Mb/s imamo 50/2 Mb/s :D Verovatno promocija neka, mada nam nisu ništa rekli... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 1. Uredno stigao 4. marta, meni samo na mail stize. 2. Slika je odlicna, ako imas iole pristojan LCD/Plazma televizor kvalitet slike je neuporediv s tipa PTT KDS na kome sam bio pre. Sad sam na novoj gajbi na Radijus Vektoru digitalno i slika je manje vise slicna. Izbor kanala je dobar ali racunaj da fale svi "Fox" kanali, nekim ljudima je to problem. Ono sto je dobro takodje jeste da iz rutera izlazi standardni koaksijalni kabl za tv pa mozes da ga splitujes na koliko god hoces mesta u gajbi i ne trebaju ti set-top-boxovi i dodatni daljinski i ta sranja, pritom isti kabl nosi i analogni i digitalni signal, pa je kod mene na LCD-u bio digitalni signal, a kod keve na matorom tv-u analogni sve to radi bez problema. 1. Baš im poslah mejl pre pola sata, evo sad me zvala neka riba od tamo, poslali sve uredno. Znači da je poštar nešto zasrao ili mi je neko drpio nekako iz sandučeta račun :P Još meni bilo čudno što kad sam sklapao ugovor jer mi nije lik tražio mejl, sad mi ova kaže da inače nemaju moj mejl tamo i da bi trebalo da to regulišem :/ 2. E to, znači ima i analogna opcija pošto baš imam sličnu situaciju sa CRT/LCD komboom. Samo šteta to za FOX, mislim, mene boli kurac, ne gledam TV ali keva kao gleda tu nešto, otkud znam pa valjda će prežaliti. KDS je oko 1000 din, a ovo 24/12net+TV je 1999din, pa je valjda isplativije. Hvala :D Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 FOX life/crime/štagod su staple kanali za domaćice koje ne gledaju španske/turske/kurčeve serije tako da razmisli u šta se upuštaš :D Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 e, moja keva gleda upravo sve turske i indijske serije. Preneo sam joj info za nedostatak FOX-a i ona kao "a jao, pa neću onda, šta ćem i bez foksa", pet minuta kasnije - "mada ja i ne gledam išta na foksu". U svakom slučaju je bolji dil od raspalog KDS-a koji sada imamo za jebenih 1070,00 dinara mesečno! Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 Moja je promenila SBB kada su ukinuli jedan od FOX kanala, dal FOX crime :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 Jel targo samo na NBG-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spi Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 Za (uvek) sada, da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 ha, javili mi danas iz Targoa da "nemaju trenutno mogućnosti" da mi pridodaju i TV u paket :P Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 Retard lvl 100 :) pogledaj na modemu, mislim da svi imaju koaksijalni izlaz, sto znaci samo da kod njih ne postoji trenutno niko ko bi ti pustio i taj signal... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 jel ima neko da je kod ikoma? prebacio sam se na njihovu digitalnu i nemam prevode za polovinu kanala, njihov izgovor je da treba da podesim subtitile na TVu mada cisto sumnjam da je to.. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 Ja sam mislio da je taj targo propao? ne bi me čudilo da imaju tu jednu ribu što je podrška i jedan lik što ide na teren da ispravlja probleme. jel ima neko da je kod ikoma? prebacio sam se na njihovu digitalnu i nemam prevode za polovinu kanala, njihov izgovor je da treba da podesim subtitile na TVu mada cisto sumnjam da je to.. Ja sam na ikomu ali ne gledam TV previše, pa ni ne znam da li mi rade prevodi. Ako mi objasniš šta bi trebalo da uradim ili na kom kanalu da pogledam da li imam prevod, reci pa ću pogledati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 ПТТ креће са новом акцијом од сутра http://www.postanet.rs/lat/struktura/promo-akcije/promo-akcije.asp# Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted March 31, 2014 Report Share Posted March 31, 2014 Retard lvl 100 :) pogledaj na modemu, mislim da svi imaju koaksijalni izlaz, sto znaci samo da kod njih ne postoji trenutno niko ko bi ti pustio i taj signal... ma ne, ne, nije ona mislila, niti sam ja skapirao da nema na modemu, ima, nego to drugo sa puštanjem samo je eto "nemamo trenutno mogućnosti". Baš glupo. Ja sam mislio da je taj targo propao? ne bi me čudilo da imaju tu jednu ribu što je podrška i jedan lik što ide na teren da ispravlja probleme. nije propao... još, a mislim da nemaju nikog za teren. Stvarno mi nije jasna firma, upada u onu zonu sumraka sa Orionom gde logika prestaje da važi ali bar dobijam odgovor na problem kroz pola sata, što kod Oriona nije bilo i kuliraju mejlove. Šteta što je Dulić izkriminalisao realno dobru stvar pa sad kontam da zbog toga imaju problema ili jebem li ga, nešto deseto je po sredi. Quote pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 Ja sam mislio da je taj targo propao? ne bi me čudilo da imaju tu jednu ribu što je podrška i jedan lik što ide na teren da ispravlja probleme. Ja sam na ikomu ali ne gledam TV previše, pa ni ne znam da li mi rade prevodi. Ako mi objasniš šta bi trebalo da uradim ili na kom kanalu da pogledam da li imam prevod, reci pa ću pogledati. extra, ae kad stignes probaj samo da prebacis na dvbc i overi foxove kanale tipa life/crime itd. i overi history channel pa javi da li imas prevod na njima ili ne. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 Ја сам морао да урадим подешавања на тв-у да бих имао превод код радијус вектора :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 sta si tacno podesavao? :) pretrazio sam manual i prosao 100% kroz opcije, ali opciju za podesavanje subtitla nisam video :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 Подешавао сам једном и то је било пре 2 године тако да се не сећам :) Свакако сам брзо пронашао у опцијама на тв-у кад сам видео да нема . Није било нешто компликовано . Који тв имаш ? Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 panasonic tx-p42g20e Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 1, 2014 Report Share Posted April 1, 2014 (edited) Мој је Самсунг. Не знам да ли би ти значило уопште и да нађем код мене како иде :) Пробај мену - систем - субтитле па он ако теби стоји тако :) Edited April 1, 2014 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 Prebacio se sa Eunetovog ADSLa na Total TV-ov, i brzina downloada mi ista kao ranije (do 5mb/s) iako je paket od 10 do 20 :( (upload mi je taj novi koji je deklarisan, do 1mb). Jel je moguće da tehnički više ne može linija/centrala da podrži, ili će vremenom da puste koliko treba, ili neko dodatno podešavanje negde treba da se odradi? Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuronjac Posted April 6, 2014 Report Share Posted April 6, 2014 Telekom rulez zamisli jedno veliko crevo sa kojeg se napaja 10 manjih e to veliko crevo je telekom a 10 manjis u sostali provajderi. Ja bih ipak ostao na glavnom crevu. 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts