peja_ Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 meni je recimo sezam jutros lose radio, ali evo od kad sam se vratio sa faksa sve fercera kako treba samo da potraje :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 provericu kako sljaka youjizz :D Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 ajde molim te Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 I meni sezam danas ok otvara youtube linkove, sam da se ne vrati na staro ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 meni je telekom u kurcu nesto ...od cetvrtka mi zabada net opasno ...sat radi,pa dva sata mrtav i sve tako ... sutra brisem sve au kurac ....re-instal ! Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 Da ne otvaram temu, TP-Link ruter (TD-W8901G) za ADSL, na moj komp povezan kablom, na ostala dva preko wirelessa. Na jednom kompu jedna "kockica" signala, na drugom dve do tri u vrh glave. Između rutera i tog kompa sa najslabijim signalom ima jedno 7-8 metara i debeo noseći zid između, da nije zbog toga? Halp me, network men! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 kod mene je isto tako :) ali sa telekomovim ruterom :) dok sam sa ovim imao dobar signal :) TP-LINK TL-WA501G ali u drugom stanu :) razlicite su zgrade :) gde je slab signal to je vojna a gde je dobar tu je nova zgrada :) sa slabijim zidovima :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 faradejev kavez jbg, treba da vidish kakve su tek zgrade u vojnim kompleksima;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 da cak mi i mobilni u sobi gubi signal :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 8, 2010 Report Share Posted March 8, 2010 ma bole te, zashticen si od zrachenja:P:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 realno, mrzi me da citam 42strane.. Kmh, adsl 1/128 telekom, jaaako lose radi, zvao sam onog finog ciku on mi je rekao da je to zato sto mi modem stoji vertikalno i da mora da stoji horizontalno???!?! O_o ?! WUT?! Dakle, problem se manifestuje kroz stalni gubitak paketica na nekoliko minuta... Vrlo je moguce i da dolazi do kratkog gubitka veze.. Tako da ono, ako neko zna neko resenje, bilo bi lepo da ga podeli sa mnom ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Koji si broj zvao? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 vec vidim za par meseci. dobar dan, ne radi mi internet a pa to je zato shto imate modem Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 trenutno sam na sezamu i hocu da se prebacim na telekom, zovem ja sezam da uzmem migracioni kod i batica mi kaze da moram da platim 2 meseca neta koji nisam koristio da bih dobio mik, jer su oni navodno placali moj prikljucaj(careface). je l' ima neko ko je upucen u tematiku, da znam da li da se svadjam i dalje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Mislim da ćeš morati da platiš. ADSL ne funkcioniše kao dial-up i obične pretplate, već je u kontinuitetu od trenutka kad potpišeš ugovor do trenutka kada ga raskineš. Znači, koristio, ne koristio, moraš da platiš. Zato i postoje one neke "godišnji odmor" opcije, gde ti opet naplate kad ne koristiš, ali manji iznos. Stoga mislim da nema šanse da izbegneš da platiš, posebno što su te za ta dva meseca sigurno par puta obavestili kako nisi izmirio i kako bi to trebalo da uradiš itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 obavestili su me samo jednom, da ce doci da mi "demontiraju" opremu ako ne budem uplatio net do 10. maja. moguce da tako funkcionise, ali je nelogicno da im placam 2 prethodna meseca neta koja nisam koristio. mogli su mi reci morate da platite 2 meseca koriscenja prikljucka, odrzavanja koji smo mi placali umesto vas, to bi bilo ok. sad cu lepo da svratim do telekoma da proverim da li je guzva za adsl, tj. da li ima slobodnih portova ili sta vec, i ako ima, da kazem ovima da mi demontiraju ovaj modem od evro i po i da se prijavim za telekom "od pocetka". mozda cu se malo nacekati, ali sta cu, bolje nego da puknem 4k. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Mislim da to neće moći ... prvo, oni imaju komunikaciju međusobnu, nećeš moći da otvoriš ako već postoji drugi adsl. Mada ajde, nisam za to siguran. Ali ono što jesam je da tebi u ugovoru kojeg si potpisao stoji da moraš da plaćaš čak i kada ne koristiš net i slično, tako da pročitaj ugovor, jer će ti možda praviti neke probleme za to. Tj. sigurno će, jer je i oprema njihova kod tebe, mogu i za to da te terete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Necesh moci da dobijesh ADSL kod telekoma dok ne raskrstish sa sezamom, a sa migracionim kodom se sve zavrshava istog dana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Ja sam se prijavio za IPTV pre vishe od pola godine, pa nishta... HAE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 ispalo je dobro, na kraju su mi obracunali dug ukupno 1480 dinara, sto i nije mnogo, tako da cu da se lisim muka i da sutra zavrsim sa tim. studentski popust, here i come! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 moze neko da mi uporedi eunet i telekom adsl kada je u pitanju kanter ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 7, 2010 Report Share Posted May 7, 2010 Telekom je bolji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Zadnjih nedelju dana mi torenti na telekomu rade ocajno... Ima neko slican problem ? Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 n, super idu torenti. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 jok, sljaka regularno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts