cali Posted 19 hours ago Report Share Posted 19 hours ago Jebeš Mohija bez ravne katane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 19 hours ago Author Report Share Posted 19 hours ago 1 hour ago, G!!! said: khm, sta na sajtu tacno znači - Dostupno za avansnu kupovinu Nema na lageru nego mora da se poruči pa da se ištampa, ali da, možda terminologija nije baš najbolja. U svakom slučaju može da bude ili na lageru ili nema (i nećemo raditi) ili ima mustra i štampa se po potrebi. 1 hour ago, G!!! said: i nema besplatnih troskova slanja ako narucim 5 kom ? 😞 ovo ne bi smelo da bude, preko 3000 din ja mislim je free slanje, gde je stajalo da nemaš to besplatno? 40 minutes ago, togFU said: a dok sam tražio mohija po mailovima eventualno, našao sam od tih neobjavljenih onu SSI sa buljama, eventualno to :DD ta je dosta dobra sećam je se (!) ali nije odabrana, može da bude za VIP ekipu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted 15 hours ago Report Share Posted 15 hours ago 3 hours ago, Lucky said: ovo ne bi smelo da bude, preko 3000 din ja mislim je free slanje, gde je stajalo da nemaš to besplatno? mozda je gliba web dev promenio tako da pise na sajtu, pa glumi kurira i naplacuje dostavu. proveri to 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts