Popular Post alfa Posted May 3, 2023 Popular Post Report Share Posted May 3, 2023 (edited) 1 hour ago, f4ts0 said: to je pitanje iz 2014/2015, sada je 2023, move forward alfy I to što kažeš, tad negde je forum i prso. Demokratskom većinom je izglasano jedno, a prevagnulo je drugo 🤠 @shpanac Sry što sam te iscimao da wotuješ. Mogu reći da se slažem sa tobom ali da bih dodao neke stvari. na kraju krajeva, najiskrenije bmk 😄 Evo jedna slika i za Z-ja, sa putešestvija iz Kz, da modovi budu srećni Edited May 3, 2023 by alfa 4 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 3, 2023 Report Share Posted May 3, 2023 Ne znam kako ovo da ti saopštim, ali ja verovatno imam mnogo više takvih slika od tebe 😄 Doduše moram priznati da u Kazakstanu nisam bio, s tim da sam potpuno bio zaboravio da su Panfilovci zapravo iz Kazakstana pa zato i spomenik 🙂 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted May 3, 2023 Popular Post Report Share Posted May 3, 2023 Verujem, isto tako sam ja sigurno više od tebe bio u Hrvatskoj. Svako po svom zadatku 3 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 3, 2023 Author Report Share Posted May 3, 2023 4 hours ago, Lucky said: Zamis' sad dođe Nemke i iza svakog Igorovog posta napiše da voli dečake sa tajlanda ili da je penzioner. pa Nemke to vec radi :DDD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 3, 2023 Report Share Posted May 3, 2023 28 minutes ago, Dule_smor said: pa Nemke to vec radi :DDD haha, pa radi, ali ne posle svakog igorovog posta 🙂 u tome je razlika. isto kao što tebi napišemo manje rakije ali ne posle svakog posta 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ZOLA Posted May 6, 2023 Popular Post Report Share Posted May 6, 2023 On 5/3/2023 at 10:57 AM, Zwerko said: A možda je ipak rešenje uvesti ograničenje na broj reakcija dnevno pošto ovako malčice gubi smisao 🙂 Koji je adekvatan broj? Nisam ni znao da je neogranicen, skrt sam bio na plusevima, cuvam minuse za tebe 😀 4 Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 7, 2023 Report Share Posted May 7, 2023 Ma nema potrebe da ih čuvaš, imaš ih neograničeno :) ali moram da ti odam priznanje što jednom u x vremena kad se ulogujes na forum uspeš da nadjes sve moje postove na koje već nisi dao minus, ozbiljna posvećenost :* 4 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 7, 2023 Report Share Posted May 7, 2023 Nije neogračen broj minusa i pluseva, mislim da je u po 20-30-40 u zavisnosti od grupe, da ne gledam sad detaljno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 7, 2023 Report Share Posted May 7, 2023 Nije neki napor - samo odeš na profil i imaš izlistane sve komentare 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted May 7, 2023 Report Share Posted May 7, 2023 (edited) 16 hours ago, Zwerko said: Ma nema potrebe da ih čuvaš, imaš ih neograničeno 🙂 ali moram da ti odam priznanje što jednom u x vremena kad se ulogujes na forum uspeš da nadjes sve moje postove na koje već nisi dao minus, ozbiljna posvećenost 😘 Jel mi verujes da slucajno naletim. Nije bas da te jurim gde postujes, samo gde mi naletis u topicima koje citam 🙂 I to cak i tu negde preskocim ako je ozbiljna tema, tipa ovaj topic oko nemilih dogadjaja od pre neki dan. 25 minutes ago, Jose Jimenez said: Nije neki napor - samo odeš na profil i imaš izlistane sve komentare 😄 Moze i sam da potvrdi da nisam bas takav stalker, ne posecujem mu profil da bih jurio sve redom, samo gde naleti m:) Edited May 7, 2023 by ZOLA Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Debeli Posted May 8, 2023 Popular Post Report Share Posted May 8, 2023 ја Зверку никад минус нисам дао, да се зна. 🙂 3 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted May 8, 2023 Popular Post Report Share Posted May 8, 2023 ni putin nije pucao po ukrima licno 😉 👬 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post millanče Posted October 22, 2023 Popular Post Report Share Posted October 22, 2023 Ne znam dal sam ovo kačio 2 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 22, 2023 Author Report Share Posted October 22, 2023 Bilo odavno, oldy goldy...jbte, zaboravih da ovaj topic postoji...inace preselih se u rursku oblast, sad sam pravi Rurovac! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 22, 2023 Report Share Posted October 22, 2023 5 hours ago, millanče said: Ne znam dal sam ovo kačio a brate fin čovek sve je lepo objasnio! 4 hours ago, Dule_smor said: Bilo odavno, oldy goldy...jbte, zaboravih da ovaj topic postoji...inace preselih se u rursku oblast, sad sam pravi Rurovac! opa, 'des sad? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 22, 2023 Author Report Share Posted October 22, 2023 Recklinghausen, grad u blizini Dortmunda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 22, 2023 Report Share Posted October 22, 2023 30 minutes ago, Dule_smor said: Recklinghausen, grad u blizini Dortmunda. eh, North Rhine-Westphalia, nisi ni ti mutav! sad si još bliži Kelnu kad dolazim da svratiš na rakiju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 22, 2023 Author Report Share Posted October 22, 2023 2 hours ago, Lucky said: eh, North Rhine-Westphalia, nisi ni ti mutav! sad si još bliži Kelnu kad dolazim da svratiš na rakiju! Pa vise stvari je presudilo, pre svega normalno radno vreme i sef, a ne kao kod onih debila u Triru gde se radilo po 10+ sati dnevno, a sa sefom si teze dobijao minut vremena za razgovor nego sa Vucicem termin za tv duel. Plus su mi bolje uslove ponudili i grad je blizu dva aerodroma, u okolini ima vise mogucnosti, nasih, ali i turaka/arapa...ali sve u svemu zadovoljan sam za sada, iako institut nije tako moderan, ima sve sto mi treba za specijalizaciju. nego glavno pitanje, sta ti svako malo radis u Kelnu, ides po instrukcije jel? Satane, podebljaj spisak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 22, 2023 Report Share Posted October 22, 2023 Mislim da je aludirao na činjenicu da svake godine ide na Gamescom u Kelnu 🙂 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 23, 2023 Report Share Posted October 23, 2023 10 hours ago, Dule_smor said: Pa vise stvari je presudilo, pre svega normalno radno vreme i sef, a ne kao kod onih debila u Triru gde se radilo po 10+ sati dnevno, a sa sefom si teze dobijao minut vremena za razgovor nego sa Vucicem termin za tv duel. Plus su mi bolje uslove ponudili i grad je blizu dva aerodroma, u okolini ima vise mogucnosti, nasih, ali i turaka/arapa...ali sve u svemu zadovoljan sam za sada, iako institut nije tako moderan, ima sve sto mi treba za specijalizaciju. Strava, to sve zvuči dobro! Jedino mislim da je klima još i gora nego što je dole južnije, mada zavisi ko šta voli. ja nisam fan tih kiša i vetrova nikad bio, tako da me to uvek tamo smara, ali dobro, svakom svoje i to. no naravno lako ćeš preći preko kiše i vetra ako ti je šef normalan i radno vreme, u odnosu na ovo dole. 10 hours ago, Dule_smor said: nego glavno pitanje, sta ti svako malo radis u Kelnu, ides po instrukcije jel? Satane, podebljaj spisak! zapravo iznutra rasturam sistem svaki put pomalo veštom kombinacijom misinformacija i social engineeringa! a možda je i gamescom! mada nije samo on, svi živi sajmovi su u Kelnu 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 13, 2023 Report Share Posted December 13, 2023 Pozdrav odbeglima po svetu, i pozdrav trvdoglavima sto su ostali. 1 Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 13, 2023 Report Share Posted December 13, 2023 6 hours ago, [BMF]Psycho said: Pozdrav odbeglima po svetu, i pozdrav trvdoglavima sto su ostali. Des, 100 godina 🙂 Kojoj od ove dve grupe sad pripadaš? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted December 13, 2023 Report Share Posted December 13, 2023 38 minutes ago, cali said: Des, 100 godina 🙂 Kojoj od ove dve grupe sad pripadaš? Des Kali, i dalje se secam diskusije o tajnom podrumu gde Shalamar i ekipa otpadaju u BG2 haha. Ja sam i dalje na Zelandu, krece leto 🙂 Kako u Srbistan? 1 Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post killYg0r Posted December 14, 2023 Popular Post Report Share Posted December 14, 2023 Opa to je zabavno prica da cujemo kako se zivi tamo, smorili su ovi cigani iz beca 3 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 14, 2023 Report Share Posted December 14, 2023 Osim sto si daleko od svega, kapiram da je ok 🙂 svi koje znam tamo su generalno zadovoljni izuzev tog momenta 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts