dovlagsi Posted April 22, 2022 Author Report Share Posted April 22, 2022 desirable "uf!", to je 🙂 a imamo i vw bus opciju za sedmicu Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 22, 2022 Report Share Posted April 22, 2022 (edited) 20 hours ago, dovlagsi said: Kapiraš da bi bio 100x lepši kada ne bi imao te LED daylight gore i uopšte taj gornji deo grilla, ali kad ne bi to imao onda bi bio isti Rolls Royce, zar ne? naravno, samo ne kapiram zašto me uopšte pitaš ovo, kad svi znamo da ti LED-ovi u kombinaciji sa donjim delom najvišedoprinose ovom prelepom izgledu Edited April 22, 2022 by togFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 22, 2022 Report Share Posted April 22, 2022 2 hours ago, dovlagsi said: a imamo i vw bus opciju za sedmicu vrh, ovo sad već podseća na neke rols rojs varijante :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted April 22, 2022 Report Share Posted April 22, 2022 3 hours ago, dovlagsi said: desirable "uf!", to je 🙂 jeste bio dobar auto. za njega mi je jedino zao sto sam ga ostavio bivsoj pri razvodu. sve sam momentalo prezalio, ali njega ne mogu nikako. jos sam ga kupio novog sa 15km predjenih :) 1 Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 22, 2022 Report Share Posted April 22, 2022 2 hours ago, oddball said: jeste bio dobar auto. za njega mi je jedino zao sto sam ga ostavio bivsoj pri razvodu. sve sam momentalo prezalio, ali njega ne mogu nikako. jos sam ga kupio novog sa 15km predjenih 🙂 😞 pa što nisi neki noviji našao sličan takav? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted April 22, 2022 Report Share Posted April 22, 2022 33 minutes ago, Lucky said: pa što nisi neki noviji našao sličan takav? 🙂 bice :) Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 22, 2022 Report Share Posted April 22, 2022 39 minutes ago, oddball said: bice 🙂 thats the spirit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 11, 2022 Report Share Posted May 11, 2022 tek sam sad slučjano video da je novi ford mondeo predstavljen u januaru ove godine (samo za kitajski trg!), naravno uklapa se u ovaj topic ekipu sa odvojenim farovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 11, 2022 Report Share Posted May 11, 2022 ovo deluje kao da neće doći u Evropu 🙂 nešto mi suviše američki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 11, 2022 Report Share Posted May 11, 2022 11 minutes ago, Lucky said: ovo deluje kao da neće doći u Evropu 🙂 nešto mi suviše američki. pa napisao sam "samo za kitajski trg" što znači "samo za kinesko tržište" na slovenačkom, sorry što sam malo glumio slovenca... mislio sam da se to lako razume plus prosto mi je genijalno to Kitajska, kitajci da moram svaku priliku da iskoristim da upotrebim tu reč :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 11, 2022 Report Share Posted May 11, 2022 18 minutes ago, togFU said: pa napisao sam "samo za kitajski trg" što znači "samo za kinesko tržište" na slovenačkom, sorry što sam malo glumio slovenca... mislio sam da se to lako razume plus prosto mi je genijalno to Kitajska, kitajci da moram svaku priliku da iskoristim da upotrebim tu reč :)) nesam školovala, nisam ti ja @Santa i @Junkie ! mada sad kad tako kažeš, maaaalo kao da mi je nešto polu poznato ali bih i dalje izgubio u milioneru da je bilo to pitanje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted May 11, 2022 Report Share Posted May 11, 2022 Vse bo v redu. 1 1 Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 11, 2022 Report Share Posted May 11, 2022 2 hours ago, Santa said: Vse bo v redu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 11, 2022 Author Report Share Posted May 11, 2022 Aktuelni euro Mondeo je prelep, naravno, neće se više pojavljivati u Evropi jer SUV. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 11, 2022 Report Share Posted May 11, 2022 Meni je ovo verovatno najlepša primena tog dizajna koju sam dosad video :) 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 12, 2022 Author Report Share Posted May 12, 2022 Kinezi pametni ljudi i dalje kupuju limuzine 👍 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 18, 2022 Author Report Share Posted May 18, 2022 silueta iz snova Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 18, 2022 Report Share Posted May 18, 2022 znači ti si ovaj što javlja da su bombe u tržnim centrima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 18, 2022 Author Report Share Posted May 18, 2022 nisam ja! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 21, 2022 Report Share Posted May 21, 2022 to bi rekao i onaj koji jeste! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 7, 2022 Author Report Share Posted June 7, 2022 ovde bi se covek i zajebo! 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 7, 2022 Report Share Posted June 7, 2022 3 hours ago, dovlagsi said: ovde bi se covek i zajebo! što nam nisi sredio neke pozivnice da idemo na predstavljanje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 Parama sve moze da se kupi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 23 minutes ago, killYg0r said: Parama sve moze da se kupi ne samo to nego su ovi novi filteri za društvene mreže toliko postali napredni da sad i ako nema pare na slikama može da se namunji da izgleda k'o mis sveta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 8, 2022 Report Share Posted June 8, 2022 I to je tacno, mada je TST salonka ukombinovala i operacije, i smiku, i frizuru, i pozu i filtere. Sve karte, samo da se prodaju Porsche-i! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts