Zwerko Posted April 27, 2020 Author Report Share Posted April 27, 2020 9 hours ago, f4ts0 said: U suštini ovako isto izgleda i Beograd danas, tako da je pitanje zašto policijski čas sasvim legitimno, džabe smo maltretirali ljude mesec ipo dana. A pogotovu je nebulozno da za vikend ponovo sve bude zatvoreno, ko se zarazio, zarazio se 🙂 S tim da verujem da će Veliki Vođa da sutra izađe u susret narodu i da im podari vikend za šetnju. A evo jednog drugog pogleda na smrtnost https://www.ft.com/content/6bd88b7d-3386-4543-b2e9-0d5c6fac846c Poredili su ukupnu smrtnost od svih uzroka u pogođenim državama u odnosu na višegodišnji prosek i došli do zaključka da je stvarna smrtnost od Covida-19 možda i do 60% veća!!!! Mislim da je takav zaključak svakako bullshit, ali nije nemoguće da je više ljudi umiralo tamo gde su zdravstveni sistemi bili preopterećeni zbog virusa pa su ljudi umirali od drugih stvari ili prosto ljudi nisu hteli da idu u bolnice da se ne bi zarazili. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 27, 2020 Report Share Posted April 27, 2020 ne od korone, nego ZBOG korone (mada ko umre svejedno mu je). Dakle OD korone je umrlo manje nego sto zvanicno kazu, ZBOG korone verovatno vise, ali opet jebiga. Pitanje je da li ima poente ovoliko maltretiranja i ekonomske katastrofe zbog virusa koji nece desetkovati svetsku populaciju. i euro momo sad daje cistije podatke : https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps/ Opet, po grafu potpuno je bespredmentno pricati da li je od ili zbog korone - ocito je jak skok u smrtnosti, a eto korona je prisutna u tom periodu, pa ima smisla kazati da je povecala znacajno mortalitet Jebiga, ako pitas klince, ili ljude do 50, pa niko nije umro... za 0-15 godina: ofc opet je pitanje kako se vodsi stats. U austriji recimo korona dize iz mrtvih (ne korona, nego nesto, da budemo neutralni) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted April 27, 2020 Report Share Posted April 27, 2020 Malo pre na ulicama samo penzioneri i ja. Do centra mi je trebalo 15+min gradskim prevozom (sa Ceraka). "“Svi koji ulaze će morati da nose maske, ulaziće se na jedna a izlaziti na druga vrata, u vozilima će biti iscrtana mesta kako građani ne bi stajali jedni pored drugih. Uvešćemo i konduktere koji će procenjivati koliko ljudi ulazi i izlazi iz prevoza, kako on ne bi bio izvor zaraze”, rekao je Vesić." Baš da vidim kako će funkcionisati ta iscrtana mesta i da li će nas ostavljati na stanici da čekamo sledeći bus, jer se ovaj baš iscrtano napunio. 🙄😏 Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 27, 2020 Report Share Posted April 27, 2020 5 minutes ago, rbds said: Malo pre na ulicama samo penzioneri i ja. Do centra mi je trebalo 15+min gradskim prevozom (sa Ceraka). "“Svi koji ulaze će morati da nose maske, ulaziće se na jedna a izlaziti na druga vrata, u vozilima će biti iscrtana mesta kako građani ne bi stajali jedni pored drugih. Uvešćemo i konduktere koji će procenjivati koliko ljudi ulazi i izlazi iz prevoza, kako on ne bi bio izvor zaraze”, rekao je Vesić." Baš da vidim kako će funkcionisati ta iscrtana mesta i da li će nas ostavljati na stanici da čekamo sledeći bus, jer se ovaj baš iscrtano napunio. 🙄😏 jel to znaci da cemo morati da validiramo kartu svaki put kada udjemo u gsp? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 27, 2020 Report Share Posted April 27, 2020 8 minutes ago, tortky said: alo igore, oćeš da me banuju zbog tebe sto? jel kao sto pricam zwerku ili? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 27, 2020 Author Report Share Posted April 27, 2020 Meni samo nije jasno gde je Vića video da deca na biciklima u Srbiji imaju kacige Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 27, 2020 Report Share Posted April 27, 2020 ne pratim 😄 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted April 27, 2020 Report Share Posted April 27, 2020 da li se i kod vas u komsiluku aplauz za zdravstvene radnike pretvorio u lupanje u serpe? bude se divne uspomene! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 27, 2020 Report Share Posted April 27, 2020 20:00h je podrska zdravstvenim radnicima 20:05h je ... pa... hm... "protest protiv trenutne vlasti" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 20:10h je protest nasih jezika protiv stankovog rca Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 Ovo lupanje u serpe je smislio neki paor na nivou Boska Obradovica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 On 4/27/2020 at 12:08 AM, Jogi_ said: Moguce i to, mada sumnjam da je citav cirkus ovih razmera napravljen samo zbog novca, mislim da je tu novac vise propratni efekat u fazonu never waste a good crisis tako je, ali prosto to je samo jedna od stvari koja se radi dok se bavimo covidom. Evo čak je i Pentagon sad odlučio da objavi snimke i prizna NLO viđanja :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 37 minutes ago, killYg0r said: Ovo lupanje u serpe je smislio neki paor na nivou Boska Obradovica Није, то је рециклирана фора из деведесетих, за време Милошевићевог дневника. Не кажем да није ретардирано, него није ново. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 Evo čak je i Pentagon sad odlučio da objavi snimke i prizna NLO viđanja :))Wat? Nije im dosta korona da slude narod i rade sta hoce pa sad i to?Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 On 4/26/2020 at 6:02 PM, tortky said: U broju zaraženih i broju preminulih u odnosu na komšijske zemlje. Brnabićeva poslanicima: Srbija ima najmanju stopu smrtnosti u ovom delu Evrope who was phone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 Па има, качио сам график јуче или прекјуче. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 Војска је током дана демонтирала и однела кревете из "Штарк арене", а очекује се да се и паравани сутра уклоне. Након тога следи дезинфекција простора. "Штарк арена" је била превиђена за привремену ковид-болницу за прихват пацијената са лакшом клиничком сликом, али није било потребе да ту буду смештени пацијенти. 1 hour ago, Dule_smor said: Wat? Nije im dosta korona da slude narod i rade sta hoce pa sad i to? Sent from my Nexus 5X using Tapatalk The US Department of Defense has released three declassified videos of "unexplained aerial phenomena". In its statement, the Pentagon said: "After a thorough review, the department has determined that the authorised release of these unclassified videos does not reveal any sensitive capabilities or systems, and does not impinge on any subsequent investigations of military air space incursions by unidentified aerial phenomena. "DOD [Department of Defense] is releasing the videos in order to clear up any misconceptions by the public on whether or not the footage that has been circulating was real, or whether or not there is more to the videos. The aerial phenomena observed in the videos remain characterized as 'unidentified'." https://www.bbc.com/news/world-us-canada-52457805 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 2 hours ago, Ребел said: Није, то је рециклирана фора из деведесетих, за време Милошевићевог дневника. Не кажем да није ретардирано, него није ново. Ostali smo mozdano u tom dobu. A ona ista muda, da svi izadju na ulice i olupaju miliciju i dobiju batine, su se skupila odavno. Poz za Igora iz Brisela koji je pio pendreke i vodene topove \o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 1 hour ago, Ребел said: Па има, качио сам график јуче или прекјуче. Pa ima po podacima koji su namesteni. Direktiva odgore je da ne sme da bude vise od 250 kad se podvuce crta do kraja pandemije i tako ce i da bude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 21 minutes ago, tortky said: nečije čelo : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 40 minutes ago, killYg0r said: Ostali smo mozdano u tom dobu. A ona ista muda, da svi izadju na ulice i olupaju miliciju i dobiju batine, su se skupila odavno. Poz za Igora iz Brisela koji je pio pendreke i vodene topove \o Nisam, bezao sam kao rogue jebote, noge su radile kao parni klipovi. kolarceva - pravni mislim da sam pretrcao brze nego visnjicka banja-centar. Peske ali da poracavajuce je da je nakon 23 god opet mlacenje serpi u modi. A mozda i nije, c'est la vie! 23 minutes ago, Majstor bora said: Pa ima po podacima koji su namesteni. Direktiva odgore je da ne sme da bude vise od 250 kad se podvuce crta do kraja pandemije i tako ce i da bude. kaze se podatcima Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 1 hour ago, Majstor bora said: odgore voliš odgore eee nisam ni sumnjao da si donji Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 1 hour ago, Majstor bora said: Pa ima po podacima koji su namesteni. Direktiva odgore je da ne sme da bude vise od 250 kad se podvuce crta do kraja pandemije i tako ce i da bude. Ево деби1 је све раскринкао, дојавом из дубоке државе. 1 hour ago, f4ts0 said: kaze se podatcima Тролујеш? Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 28, 2020 Report Share Posted April 28, 2020 Pa da se kaže podacak bilo bi podacima, a pošto se kaže podatak kaže se podatkima, ali imamo prelaz k u c, pa se kaže podatcima 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts