Jump to content

NBA 2018-2023


nickwood

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Кошаркаши Мајами хита победили су Милвоки баксе резултатом 123:97, а српски репрезентативац Никола Јовић одиграо је најбољи меч од када је у НБА лиги са 24 поена, седам скокова и три асистенције.

Link to comment
Share on other sites

e jbg

Nakon samo nešto više od mesec dana posle smrti čuvenog trenera i košarkaša Dejana Milojevića, preminuo je i njegov otac - Milan Milojević.

Otac legendarnog košarkaša i trenera je preminuo u četvrtak, 22. februara. Uzrok smrti i dalje nije poznat, saznaje „Sportal„.

  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
17 hours ago, Zwerko said:

Ne znam da li ovde ili u Speed forum 🙂 

 

Ovo je trebalo neko da napravi ono 

Mama hoću Tesla Cybertruck

Imamo Cybertruck kod kuće.

Cybertruck kod kuće:

image.png

 

mislim, šta je ovo :))

  • Haha (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

 

Некадашњи кошаркаш Партизана постигао је тројку у последњој секунди регуларног дела меча између Даласа и Хјустона и одвео меч у продужетак, у ком је екипа Џејсона Кида однела победу.

Маверикси су новом победом резултатом 147:136 дошли до 48. тријумфа у сезони и петог места на табели.

A ima i naših!

Српски интернационалци Никола Јовић, Василије Мицић и Алексеј Покушевски одиграли су протекле ноћи одличне партије у НБА лиги, али то није помогло њиховим тимовима да избегну поразе. Мајами је поражен од Индијане са 117:115, а Шарлот је на свом терену изгубио од Оклахоме са 118:121.

Српски репрезентативац Никола Јовић остварио је други најбољи кошгетерски учинак у сезони са 18 поена уз две постигнуте тројке.


Јовић је био у стартној постави тима и у игри је провео 24 минута.

Индијана је одлично почела меч на свом терену и већ у другој четвртини дошла до предности од чак 22 поена, а потом су до краја одржавали предност упркос одличној игри гостију.

Мајами није успео да направи преокрет и поред сјајне игре Џимија Батлера који је постигао 27 поена. Тајлер Хироу је додао 21, а Кејлеб Мартин и Бем Адебао су убацили по 20 поена.

Победнички тим је имао чак седморицу кошаркаша са 10 и више постигнутих поена. Ти Џеј Меконел их је предводио са 22 поена, док је исти учинак имао и Мајлс Тарнер. Центар Индијане је доминирао под обручима сакупивши и 13 скокова. Паскал Сијакам је убацио 18, Арон Несмит 16, Оби Топин 13, Тајрис Халибартон 12, а Ендрју Нембхард 10.

Српски тандем Василија Мицића и Алексеја Покушевског одлично је функционисао против некадашњег њиховог клуба Оклахоме, али је Шарлот пропустио прилику на свом терену. Мало је фалило за изненађење, али је бољи финиш Тандера донео победу у гостима од 121:118.

Link to comment
Share on other sites

Bice zapad brutalan ove godine. Play in ce biti ludnica, a prvo kolo klanje, ne vidim potencijalni matchup koji ce biti lagan za neku od ekipa.

The rain makes such a lovely sound

To those who're six feet underground

Link to comment
Share on other sites

Gledao sam jutros drugo poluvreme, odlično su odigrali ali mislim da ni Minesota nije sposobna protiv njih sa ovako skraćenom klupom.

Već u drugom kolu će biti neki veliki test za Denver.

Istok blagosloven ove godine...

...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...