Jump to content

.

unknwn

Recommended Posts

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

"A sound effect has been added that plays when you try to buy something that you cannot afford to help underscore that your life choices have all led to this single disappointing moment."

Ovako da pišeš changelog za svaki update 😄

(ovo je iz Wasteland 3 patch 1.3.0)

• Like +1 1

• 3 months later...

Dobar ti ue rik. Klinac je approve dao za rika i huntdown. Sve same mamipare

Mislim, kad kazem dobar je rik, mislim - jebote koji si car, cisto da se zna 😊

• Like +1 1

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
4 minutes ago, kruko said:

E al' piše if you really like this game, support the developers, we bought it, tako da je ok!

Piraterija ne menja ništa, lepo se prodaje, taj ko nema ili neće da kupi, ionako ne bi ni kupio nikad. Ni iz džepa ni u džep što bi rekli. Ali svakako pohvalno da se neko iscimao da krekuje haha.

piraterija u suštini zapravo doprinosi ako mene pitate.

evo uzeću čist primer, jureći nešto deseto naišao sam na onaj 12 minutes koji bih ovako totalno preskočio, probao, video da je ok i pazario full.

mislim da je to posebno relevant za indie igre. 

ovi veliki naravno kukaju mada ni za njih nema puno veze osim što ti roknu na cenu igre jer "moraju da uračunaju gubitke od piraterije".

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
3 hours ago, kruko said:

Da, SSD. Baš su kante, ima zapravo dosta toga da se učitava za tako malu igru, sve moguće zajebancije za optimizaciju su urađene, al' džaba, neke stvari moraju da se učitaju u memoriju pre igre pa to ti je.

Jedva čekam da vidim šta me čeka sa ubogim Switchom.

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk

Switch će ti biti na nivou PS4 makar po ovim nekim info koje ja znam. Sad kad portuju sa PC petica se gleda u rangu PC-ja itd, dok PS4 sad gledaju zajedno sa Switch i X1 kad se portuje po pitanju "snage hardvera".

• 3 weeks later...
10 hours ago, kruko said:

Meni kaže lik koji je zadužen za porting da je switch gori od ps4, videćemo uskoro.

Sent from my M2101K9AG using Tapatalk

pa ne znam, možda u nekom delu ili iz njegovog ugla, ali generalno iz mog iskustva nije.

iako je switch hardverski inferioran u odnosu na ps4 kad se gleda 1/1 tech spec, za konverzije novih sadržaja su dosta slični ali ajde, možda prosto ima nečega što sad ovako na prvu previđam u tvom slučaju.

53 minutes ago, G!!! said:

ah, ok, nekako pomislih da je neko portovanje gotove igre u pitanju

ma jok, to je bila originalna ideja, da se prvo izda PC pa onda da se ispituje opcija konzola, ali pošto je dosta dobro prošao release tizera i kasnije trejlera i narednih videa, onda smo ipak promenili koncept pa će se raditi simultani release i na konzolama pored PC-ja. Mooooožda PC bude koji mesec ranije izdat ali to je upitno.

• Like +1 1

On 12/29/2021 at 4:56 PM, kruko said:

Da, SSD. Baš su kante, ima zapravo dosta toga da se učitava za tako malu igru, sve moguće zajebancije za optimizaciju su urađene, al' džaba, neke stvari moraju da se učitaju u memoriju pre igre pa to ti je.

Mala digresija, ali sam sad nedavno probavao Xbox Series S i uzeo Game Pass Ultimate pa sam skontao da mogu to da koristim i na PC-u :) U svakom slučaju recimo osetna je razlika u brzini učitavanja npr Halo između konzole i PC-a (pri čemu mi je procesor Series X ekvivalent, memorije imam više, imam SSD, doduše SATA, ne m.2) u korist konzole. Pošto ima tu foru da ti je save game cross-platform isti nivo na Xboxu se učitava fazon 7-8 sekundi a na kompu bar 20ak, nisam merio precizno ali otprilike. Tako da samo treba da pređeš na sledeću generaciju ;)

Heghlu'meH QaQ jajvam