voodoo_ Posted January 25, 2021 Report Share Posted January 25, 2021 Preporučujem Redragon G807 (i klonove), podržava XInput (tj. svuda se vidi kao Xbox 360 joypad) i ergonomija je baš dobra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 25, 2021 Report Share Posted January 25, 2021 Quote Currently unavailable. We don't know when or if this item will be back in stock. amazon propo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 26, 2021 Report Share Posted January 26, 2021 Idi u najbliži Saturn ili Mediamarkt i pitaj šta imaju od Speedlink modela a da podržava XInput. Idealno ovaj: https://www.saturn.de/de/product/_speedlink-xeox-pro-1572121.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 26, 2021 Report Share Posted January 26, 2021 Idi u najbliži Saturn ili Mediamarkt i pitaj šta imaju od Speedlink modela a da podržava XInput. Idealno ovaj: https://www.saturn.de/de/product/_speedlink-xeox-pro-1572121.htmlJos da ovde bilo sta osim prodavnica hrane radi :yaoming:Jebena Merkelova i usrana korolja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 26, 2021 Report Share Posted January 26, 2021 al zato amazon prime kida!1 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted January 27, 2021 Report Share Posted January 27, 2021 opusteno, nije hica, otkrio sam workaround, ako instant idem cancel na ovaj error kad iskoci, igrica se pokrene normalno haha, a ako sacekam duze od 1-2sek onda zakuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 28, 2021 Report Share Posted January 28, 2021 "A sound effect has been added that plays when you try to buy something that you cannot afford to help underscore that your life choices have all led to this single disappointing moment." Ovako da pišeš changelog za svaki update 😄 (ovo je iz Wasteland 3 patch 1.3.0) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 14, 2021 Report Share Posted May 14, 2021 Dobar ti ue rik. Klinac je approve dao za rika i huntdown. Sve same mamipare Mislim, kad kazem dobar je rik, mislim - jebote koji si car, cisto da se zna 😊 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2021 Report Share Posted May 31, 2021 10 hours ago, kruko said: Nisam baš svetski mega car, ali bio je podvig, moram priznati. Poslao sam danas na portovanje, sad mogu da kliknem na new project samo napred krukane! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 20, 2021 Report Share Posted August 20, 2021 https://www.xrel.to/game-nfo/2379876/Rick-Henderson-DARKZER0.html Čestitam! Dođe mi da skinem, narežem na CD i odštampam omot u boji (kad bi postojao). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 20, 2021 Report Share Posted August 20, 2021 54 minutes ago, voodoo_ said: https://www.xrel.to/game-nfo/2379876/Rick-Henderson-DARKZER0.html Čestitam! Dođe mi da skinem, narežem na CD i odštampam omot u boji (kad bi postojao). ahahaha :)) potvrda kvaliteta! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 20, 2021 Report Share Posted August 20, 2021 Samo da znaš Krule, Kinezi nisu hteli da ripuju Google Glass naočare, ali se zato Rick piratizuje. To nešto znači. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 23, 2021 Report Share Posted August 23, 2021 4 minutes ago, kruko said: E al' piše if you really like this game, support the developers, we bought it, tako da je ok! Piraterija ne menja ništa, lepo se prodaje, taj ko nema ili neće da kupi, ionako ne bi ni kupio nikad. Ni iz džepa ni u džep što bi rekli. Ali svakako pohvalno da se neko iscimao da krekuje haha. piraterija u suštini zapravo doprinosi ako mene pitate. evo uzeću čist primer, jureći nešto deseto naišao sam na onaj 12 minutes koji bih ovako totalno preskočio, probao, video da je ok i pazario full. mislim da je to posebno relevant za indie igre. ovi veliki naravno kukaju mada ni za njih nema puno veze osim što ti roknu na cenu igre jer "moraju da uračunaju gubitke od piraterije". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 31, 2021 Report Share Posted August 31, 2021 Kruko tebra nije tolika tragedija piratizovanje igre da moraš da otvaras skroz novi biznis! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 6, 2021 Report Share Posted October 6, 2021 4 hours ago, kruko said: Propo sam 😄 Sent from my M2101K9AG using Tapatalk "ti propadaš ti propadaš jer se drogiraš" :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted October 12, 2021 Report Share Posted October 12, 2021 ček ček, kad ide na konzole? će kupim deci i teram da peglaju, da se čeliče malo 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 29, 2021 Report Share Posted December 29, 2021 Verujem da sekund učitavanja na PC-u računaš sa SSD-om? :) Mada ono i procesori u PS4 i XBOXONE su baš teške kante. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 29, 2021 Report Share Posted December 29, 2021 3 hours ago, kruko said: Da, SSD. Baš su kante, ima zapravo dosta toga da se učitava za tako malu igru, sve moguće zajebancije za optimizaciju su urađene, al' džaba, neke stvari moraju da se učitaju u memoriju pre igre pa to ti je. Jedva čekam da vidim šta me čeka sa ubogim Switchom. Sent from my M2101K9AG using Tapatalk Switch će ti biti na nivou PS4 makar po ovim nekim info koje ja znam. Sad kad portuju sa PC petica se gleda u rangu PC-ja itd, dok PS4 sad gledaju zajedno sa Switch i X1 kad se portuje po pitanju "snage hardvera". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 31, 2021 Report Share Posted December 31, 2021 7 minutes ago, kruko said: Ah, hvala za info znači završio sam posao realno Sent from my M2101K9AG using Tapatalk tako bi trebalo da bude, ja još nisam stigao do porting dela, ali gledajući porting firme i info od izdavača, tako mu dođe 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 17, 2022 Report Share Posted January 17, 2022 10 hours ago, kruko said: Meni kaže lik koji je zadužen za porting da je switch gori od ps4, videćemo uskoro. Sent from my M2101K9AG using Tapatalk pa ne znam, možda u nekom delu ili iz njegovog ugla, ali generalno iz mog iskustva nije. iako je switch hardverski inferioran u odnosu na ps4 kad se gleda 1/1 tech spec, za konverzije novih sadržaja su dosta slični ali ajde, možda prosto ima nečega što sad ovako na prvu previđam u tvom slučaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 17, 2022 Report Share Posted January 17, 2022 nisam upucen, lucky sta portujes na ps4 ? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 17, 2022 Report Share Posted January 17, 2022 1 hour ago, G!!! said: nisam upucen, lucky sta portujes na ps4 ? 🙂 pa ... nemam šta drugo osim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 17, 2022 Report Share Posted January 17, 2022 ah, ok, nekako pomislih da je neko portovanje gotove igre u pitanju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 17, 2022 Report Share Posted January 17, 2022 53 minutes ago, G!!! said: ah, ok, nekako pomislih da je neko portovanje gotove igre u pitanju ma jok, to je bila originalna ideja, da se prvo izda PC pa onda da se ispituje opcija konzola, ali pošto je dosta dobro prošao release tizera i kasnije trejlera i narednih videa, onda smo ipak promenili koncept pa će se raditi simultani release i na konzolama pored PC-ja. Mooooožda PC bude koji mesec ranije izdat ali to je upitno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 19, 2022 Report Share Posted January 19, 2022 On 12/29/2021 at 4:56 PM, kruko said: Da, SSD. Baš su kante, ima zapravo dosta toga da se učitava za tako malu igru, sve moguće zajebancije za optimizaciju su urađene, al' džaba, neke stvari moraju da se učitaju u memoriju pre igre pa to ti je. Mala digresija, ali sam sad nedavno probavao Xbox Series S i uzeo Game Pass Ultimate pa sam skontao da mogu to da koristim i na PC-u :) U svakom slučaju recimo osetna je razlika u brzini učitavanja npr Halo između konzole i PC-a (pri čemu mi je procesor Series X ekvivalent, memorije imam više, imam SSD, doduše SATA, ne m.2) u korist konzole. Pošto ima tu foru da ti je save game cross-platform isti nivo na Xboxu se učitava fazon 7-8 sekundi a na kompu bar 20ak, nisam merio precizno ali otprilike. Tako da samo treba da pređeš na sledeću generaciju ;) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts