Zwerko Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 Neđo ima C-Max ali onaj posle 2010. tako da nisam 100% siguran da li su isti model gledali. Takođe to koliko je ko zadovoljan veličinom gepeka je dosta individualno :) Ovaj primer koji si ti naveo da stanu dva kofera je recimo slučaj i kod mene na kolima i meni je to skroz kul. Ali opet ja nemam decu pa ne razmišljam iz te perspektive. Glede dileme oko Astre J - sećam se da mi je u burazer kukao na to jer je on gledao isti taj model pa mu je bio mali unutra. Moraš imati u vidu i razliku u klasama, Mondeo ili C5 su značajno veći od Astre ili C-Maxa. Realno za porodicu je meni idealan S-Max pošto je ista platforma kao i Mondeo, ima dosta ok vozne karakteristike a veliki je baš baš. Samo je i skup :( Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 1 hour ago, Zwerko said: Neđo ima C-Max ali onaj posle 2010. tako da nisam 100% siguran da li su isti model gledali. Takođe to koliko je ko zadovoljan veličinom gepeka je dosta individualno :) Ovaj primer koji si ti naveo da stanu dva kofera je recimo slučaj i kod mene na kolima i meni je to skroz kul. Ali opet ja nemam decu pa ne razmišljam iz te perspektive. on ima dvoje, zato sam i pomenuo, jer je tema bila "krenuli mi kolima na letovanje sa decom" a znam da je draganče u sličnom "sosu" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 14, 2016 Author Report Share Posted July 14, 2016 dzanki tebre, necu high profile nemce jer nemam garazu pa da ne spavam nocima, zajebi bre :) inace sam na svadbi vozio b7 passat dsg i predrkan je :) Lale, Zverino, mozda ima Grand C-Max? Onaj koji sam ja juce video ima manji gepek od moje talije a unutra sam se jedva uguzio za volan :D @bolkonski 'fala bole, to pomaze dosta! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 možda su različite generacije zaista, nemam pojma - siguran sam da znaš šta si video :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 Nema Grand, Neđa ima običan C-Max, recimo 2012. godište. Video sam auto pre neki dan, da je Grand primetio bih pošto on ima ona klizna vrata. Ali kažem osećaj koliko ti prostora treba je dosta subjektivan :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 alfa 159 jtdm karavan Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 15, 2016 Report Share Posted July 15, 2016 @Sa1Nt Moj stric prodaje 2010. godište c5 Tourer Executive. Do duše prešao je oko 190k ako se sećam, većinom po autoputu :) Ako te interesuje više detalja mogu da ga iscimam da vidim šta i kako (koliko). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 18, 2016 Author Report Share Posted July 18, 2016 hvala na pomoci svima, pao je novi auto :) ponosan vlasnik ove makine: Proizveden 2013te, prva reg. 2014to, presla 110k :) 1.6HDI, 92ks, posle talije ide ko metak :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 (edited) Daj još neku fotku, šta si se stiso :) Boja mu mnogo lepo stoji. Edited July 18, 2016 by Santa Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 ha dragance, video sam ti tablice pre nego sto si blurovao! cestitam, koji je ovo citroen, nije c5? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 C4. Isti kao Ivketov. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 18, 2016 Author Report Share Posted July 18, 2016 7 minutes ago, Dule_smor said: ha dragance, video sam ti tablice pre nego sto si blurovao! cestitam, koji je ovo citroen, nije c5? ma blurovao zbog botova, nikad ne znas jebaga :D evo jos par slika, nemam puno :D https://www.dropbox.com/sh/evfo4sanpya4r7p/AAAfN3Erk0CWdX920yEteldDa?dl=0 @Santa jel' uniqa ok za kasko generalno? dobio ponudu od njih, ne znam dal' da cimam i winer (deltu zaobilazim posto su shabani) :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Pa traži i od nas :))) Troglav i sve će bit u redu :) Zezam se, ok je Uniqa :) Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 18, 2016 Author Report Share Posted July 18, 2016 nije frka, iscimacu za ponudu ako ste profi :D uniqa mi dala 270e godisnje ako platim iz cuga na godinu dana (a 250e ako idem na "neodredjeno" minimum 2 godine:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Učešće u šteti? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 Cestitam, nek te fino sluzi. Ako resis da isprobas, znas na koju stranu uvek mozete ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 18, 2016 Author Report Share Posted July 18, 2016 2 hours ago, Santa said: Učešće u šteti? 5% ili 50e a posle trece stete valjda ide 20/30/50% 35 minutes ago, Junkie said: Cestitam, nek te fino sluzi. Ako resis da isprobas, znas na koju stranu uvek mozete ;) haha vazi kad mala malo poraste, trenutno joj je max 30 min u kolima da ne pizdi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 To posle treće proveri da li je % od štete ili premije. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 samo napred dragance! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted July 18, 2016 Report Share Posted July 18, 2016 bravo gagi! ortak je zvao sva osiguranja redom kad je dobio prvu ponudu i smarao ih kako mu konkurencija daje bolje i baš je jeftinije prošao. ako te ne mrzi Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 19, 2016 Author Report Share Posted July 19, 2016 fala pajo, probacu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 Bravo, Draganče! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 bravo Draganče, nije Njemac, ali barem nije ni ono što si mislio ranije sa 190k Cimaj Vladu za Dunav, imaju ekstra ponude Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 (edited) Super autic, gz! Sa uniqom i winerom neces pogresiti, a i dunav bi trebalo da je ok. Ako hoces mogu da im posaljem upit umesto tebe, nama daju povoljnije uslove kada im se obratimo za ponudu posto ih nudimo uz nova vozila. Edited July 19, 2016 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 19, 2016 Report Share Posted July 19, 2016 Ja sam u nekom Globos osiguranju i kad sam koristio kasko (doduše trošak je bio oko 100-120k) sve je prošlo bez većih problema, rešeno u roku od tipa nedelju dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts