Lucky Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 Ajde da ne smaram onaj drugi topic, voleo bih da odvezem auto da ga ispoliraju fino, pa mi dajte neke preporuke + okvirne cene. Ako mogu da biram geografiju, onda Vračar :) ali nije frka, zapucaću i negde dalje ako je baš baš bolje. U pitanju je Honda Accord ako je važno. Nemam neki specijalni razlog osim što bih da "osvežim" farbu i možda malo dodatno zaštitim auto time i voskom, pa ako postoji neki drugi vid osnovne zaštite a da nije onaj lol nano od 350e, javite. Hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 Topla preporuka, nalaze se kod Chachanina, i odlichno rade car detailing. https://www.facebook.com/titanium.beograd/?fref=ts 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 Mene zanima gde uspeš da uglaviš toliki auto na Vračaru, pošto mene muka uhvati kad treba Punta da uparkiram ako se nekim nesrećnim slučajem nađem tamo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2016 Author Report Share Posted May 31, 2016 22 minutes ago, voodoo_ said: Mene zanima gde uspeš da uglaviš toliki auto na Vračaru, pošto mene muka uhvati kad treba Punta da uparkiram ako se nekim nesrećnim slučajem nađem tamo. nisam ja u tom delu vračara, srećom (i još uvek) :) ovde gde sam ja ja opušteno relativno, granica je Cara Nikolaja 2, sve "iznad" ka bulevaru i levo od Maksima Gorkog je haos, na "dole" ka Južnom Bulevaru i na desno ka Vojislava Ilića je i dalje dosta lagano za parking. Pisao sam čak i više puta o "situaciji" da mi nije jasno šta će zona kod trećeg suda i okolnih ulica, ili da je makar plava zona a ne zelena, jer tu posle 12h nema nikoga, prazne ulice zvrje a kao zonirano je. 23 minutes ago, Tiger21 said: Topla preporuka, nalaze se kod Chachanina, i odlichno rade car detailing. https://www.facebook.com/titanium.beograd/?fref=ts hvala! jedino sad ne znam šta da tražim, prvi put čujem za car detailing? :)) ali nema veze, idem tamo i kažem mene posl'o ranbo i hoću ditejling! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 (edited) Nazovi prvo i trazi Radoslava i reci da si dobio kontakt od Ivana (M2). Pitace te koji auto imash i pitaj za cenu jednoslojnog poliranja za pochetak. Imash na njihovom siteu i opshti cenovnik. Edited May 31, 2016 by Tiger21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2016 Author Report Share Posted May 31, 2016 17 minutes ago, Tiger21 said: Nazovi prvo i trazi Radoslava i reci da si dobio kontakt od Ivana (M2). Pitace te koji auto imash i pitaj za cenu jednoslojnog poliranja za pochetak. Imash na njihovom siteu i opshti cenovnik. e da, videh sad, htedoh da napišem dal' neko zna cene, ali vidim da ima cenovnik koji je ok pravac za razmišljanje o budžetu. hvala :* javljam kako je prošlo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 Laki, daj fotku Accorda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2016 Author Report Share Posted May 31, 2016 4 hours ago, digrejzo said: Laki, daj fotku Accorda! ja mislim da nemam 'ladno fotku, a i nije nista specijalno zanimljivo - samo standardni accord bez bilo kakvih izmena :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 ali ima 17" gun-metal sive alu felne! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2016 Author Report Share Posted May 31, 2016 9 minutes ago, dovlagsi said: gun-metal moram da poradim pod hitno na poznavanju auto terminologije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 "gun-metal" nema veze sa auto terminologijom, u pitanju je boja! kao coral red ili electric blue! imaš i gun-metal iphone na primer. nedavno sam otkrio i "frozen red", to je ovo, sabija! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lucky Posted May 31, 2016 Author Popular Post Report Share Posted May 31, 2016 opa, fino izgleda! mada bih ja ovo uvek zvao mat crvena :) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted May 31, 2016 Report Share Posted May 31, 2016 1 hour ago, Lucky said: ja mislim da nemam 'ladno fotku, a i nije nista specijalno zanimljivo - samo standardni accord bez bilo kakvih izmena :) koja generacija je u pitanju? meni su i stock primerci do jaja zanimljivi, redovno pustim u gace kad ih vidim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2016 Author Report Share Posted May 31, 2016 Evo ovaj, samo ne u ovoj boji nego grafitnoj. Čak su i to te iste felne koje pominje dovla :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 koji motor bese :) i naravno koliko je reg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 1, 2016 Author Report Share Posted June 1, 2016 1 hour ago, G!!! said: koji motor bese :) i naravno koliko je reg. al' odosmo u off, al' ajd' sad :) motor je 2.0 / 155ks, registracije se ne sećam ali mislim da je oko 30k sa ovim novim poskupljenjima iz prošle godine bila pošto je samo osiguranje tipa 20k, sunac im njihov. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post fatboy Posted June 1, 2016 Popular Post Report Share Posted June 1, 2016 11 hours ago, togFU said: "gun-metal" nema veze sa auto terminologijom, u pitanju je boja! kao coral red ili electric blue! imaš i gun-metal iphone na primer. nedavno sam otkrio i "frozen red", to je ovo, sabija! "Koje ti je boje auto?" - "ALEVA PAPRIKA!" 3 Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 1, 2016 Author Report Share Posted June 1, 2016 bravo nigeru, negujmo srpski! 1 hour ago, tortky said: Gde držiš sve te konje na Vračaru!? Jebem ti registraciju, meni je to sad za dve nedelje. Inače, super topik, mislio sam i ja u nekom trenutku da "osvežim" kola malo na taj način jer sam mrcina da to sam odradim, a i nemam alate -_- šta ćeš, moralo da skoči osiguranje zbog obrenovca :( a verne ate držim u dvorištu! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 Kad smo kod osiguranja, kako ide priča ako je trenutna polisa na prethodnog vlasnika (saobraćajna je na mene), a na sledećoj registraciji hoću da prebacim to osiguranje takođe na mene? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 nema priche, to ces uraditi automaCki pri sledecoj registraciji samo gledaj da oni ne zajebu posto uglavnom traze staru polisu :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 I onda od sledećeg osiguranja nemaš one neke bonuse ako nisi imao štetu nego se to računa od kad je auto na tebe. Doduše kakvi su im bonusi ubilo se - smanje svake godine po 5% ako nemaš štetu, ako imaš povećaju ti 50% :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 1, 2016 Author Report Share Posted June 1, 2016 1 hour ago, Zwerko said: I onda od sledećeg osiguranja nemaš one neke bonuse ako nisi imao štetu nego se to računa od kad je auto na tebe. Doduše kakvi su im bonusi ubilo se - smanje svake godine po 5% ako nemaš štetu, ako imaš povećaju ti 50% :) A da ne pričamo što lupaju neke random brojeve na one faktore za osiguranje, navodno bi trebalo da je ovo što ti kažeš, al' ja nisam primetio da mi je snižena cena, a hvala bogu nisam imao štete, a inače tipa prvi put kad sam registrovao motor bio sam na faktoru 4 ili tako nešto :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 ja danas pokupio kola sa poliranja farova radio sam u zemunu (ljudi nemaju ni sajt ni FB stranu http://www.polovniautomobili.com/restauracijafarova ) i, sem dela gde nisam mogao par nedelja da dodjem na red od kolicine ljudi koji ovo sada rade, zadovoljan sam uslugom 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted June 1, 2016 Report Share Posted June 1, 2016 to crno preko krova je neka folija, to valjda drugar sad hoce da stavi Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted June 2, 2016 Report Share Posted June 2, 2016 Nije nego je krov od carbon fibera. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts