Jump to content

Gorivo na NIS-u

prota_

Recommended Posts

To je zapravo najveći "zent" i za ove postojeće od strane naroda - da se promenom vlasti samo ne uvale u nove strukture i nikom ništa.

i od toga bi bolje bilo da zapale negde pa da ih ne gleda više narod, nego da budu Šutanovac DJ :))

10 hours ago, leisure said:

Bas puno ljudi je u fazonu da im obavezno treba jebati mater sto vise(da bas svako odgovara je prakticno nemoguce) Mislim da ce valjano da najebu bas iz ovog razloga, videcemo. 

ali kako u praksi? dođu studenti na vlast, ok, i sad tu njih 100 bude glavnih u skupštini i ministarstvima itd. 

šta se događa sa svim strukturama ispod? svi sns panduri (nek ih pola bude da su za sns jer su ovi na vlasti, pola je sigurno nekako povezano sa snsom) pa krimosi, pa sns sudije itd itd - čak i da ovi ne pobegnu preko imaće i dalje solidnu ekipu koja može da ih oslobodi nekakve odgovornosti ili namigne kad treba da šmugnu.

osim ako ne pričamo o direktno ono upadaju na gajbu i prebijaju u fazonu Nepala (šta se sa tim dogodilo na kraju btw?) to je onda druga priča.

Pa vidi, prvo će oni jedni druge da krenu da vataju za guše i da se potkazuju.

Verovatno bi najbolje bilo da se iz tih kritičnih ustanova (sud, tužilaštvo, policija...) otpusti sav kadar, pa da se onda prime po novom konkursu naknadno samo pojedini.

Jbm li ga, sigurno postoji način, mislim da ima zemalja koje su tu lustraciju izvršile korektno.

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

masa se malopoenta

ne bi bio problem pocistiti sns srednji i nizi menadzment po strukturama, nego one koji su duzni da rade ono sto rade sa zapadom, istokom, jugom, jer su stvari potpisane, u pokretu, strane pare su u igri, i to nemale, razni strani interesi 

kakvi bre sns panduri, o cemu bre pricate, policija je policija koja radi za vlast... to se promeni i smeni nekolicina kao pokazna vezba i svi ostali stanu u red... nije to verska sekta jbt

uostalom to smo sve videli i kada je sns skinuo ds ekipu na glasanju, pa moralo da predje pola ljudi kod njih...

kada na to dodas da je covek kvarljiva roba, i da je ljudima lako manipulisati, na kraju i ucenjivati, teska prica 

mi smo imali istorijsku priliku da sacuvamo suverenitet, identitet i drzavnost u prvih nekoliko godina posle 2000..... nismo to uspeli, rado smo rasturili vojsku i proterali najbolje, bezbednosne strukture usrali, sudstvo raspustili..... i ovo je dalja evolucija kolonijanizma, rasprodaja prirodnih resursa,  na koji smo pristali i koji neki dan danas brane 

ali misljenja, mi cemo izglasati studente, a onda ce studenti napraviti cistku u politici i drustvu svojim neiskvarenim i nepokolebljivim stavovima, to su nasa najbolja deca, nasi jablani i carice milice .... how yes no, meni je to prosto i jednostavno naivno  - ali eto mozda i neophodno da se desi, na kraju se i ne pretivim da se to desi, ali da ocekujem nesto od toga epohalno - ni najmanje 

Bukvalno mi je verovanje u to skoro kao kada su ljudi verovali da ce dinkic svojom gitarom i pesmom da resi sve ekonomske probleme

fallout_table.gif