manager Posted September 6, 2016 Report Share Posted September 6, 2016 banovo te laki :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 6, 2016 Report Share Posted September 6, 2016 ja sam ulogovan, mogu i da otvaram podforume, ali kad kliknem na topic, izbaci mi isti error koji Docy pominje. Isto na telefonu ofc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 8, 2016 Author Report Share Posted September 8, 2016 jel možete da probate iz drugog browsera na mobilnom - ako koristite chrome da probate iz onog njegovog default interneta ili obrnuto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted September 8, 2016 Report Share Posted September 8, 2016 hrom je default na nexusima.taj problem imam od one pretposlednje verzije foruma. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 8, 2016 Report Share Posted September 8, 2016 koji nexus imaš, sa ssd-om ili običan? da, chrome je u pitanju, ne znam da li ste nešto menjali ali sam sinoć uspeo da se ulogujem. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted September 8, 2016 Report Share Posted September 8, 2016 Probaj da li ti je isto kada si na WiFi-u i kada si na 3G/4G, pošto meni istu grešku izbacuje samo kada sam na 4G, dok na WiFi-u radi bez problema Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 S obzirom da smo postigli nadrealan nivo asocijalizma, i niko vise nikome ne cestita rodjendan, mogao bi se vratiti content count za postove u Zoo vrtu. Mi kontent mejkeri u tom delu foruma smo ponosni na nas trud i zalaganje, te stoga bi ovo predstavljalo podstrek, doduse minimalan, ali ipak podstrek za vecu identifikaciju sa komunom i povratnu spregu za generisanje jos vise kvalitetnog kontenta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 Ako Marinica otvori topic za svoj rođendan, hoće li joj svi čestitati i bez post counta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 ko je bese sam sebi otvorio topik za rodjendan? ili je neko glasao sam za sebe na topiku za najveceg cara foruma? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 On 9/8/2016 at 9:41 PM, Boyka said: Probaj da li ti je isto kada si na WiFi-u i kada si na 3G/4G, pošto meni istu grešku izbacuje samo kada sam na 4G, dok na WiFi-u radi bez problema e jeste, tako je i kod mene... ali... to NIJE rešenje problema? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 3 hours ago, manager said: ko je bese sam sebi otvorio topik za rodjendan? ili je neko glasao sam za sebe na topiku za najveceg cara foruma? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD U osnovnoj bio izbor za predsenika odeljenja. I sad, neka riba i ja smo smo kandidati i demokratski glasaju svi. 16 muskih, 15 zenskih. Ja glasao za nju prvi (jer sam mislio da je glupo da glasam sam za sebe, i da ce ona za mene), no kad je ona dosla na red glasala je za sebe i pobedila me 16 15 ssi kmij Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 ja sam kao klinac mislio da na predsednickim izborima, kandidati ne glasaju za sebe, posto to kao 'nije sportski' lol kakav sam glupan bio :) he he bio he he Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted September 19, 2016 Report Share Posted September 19, 2016 23 hours ago, togFU said: e jeste, tako je i kod mene... ali... to NIJE rešenje problema? :) Što se mene tiče, naravno da nije rešenje, jer mobilni koristim za 80% vremena na forumu :-) Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted October 12, 2016 Report Share Posted October 12, 2016 Ova nova fora sa novim postovima koji se izlistavaju u beskraj na dnu foruma mi se jako ne dopada i vizuelno, a i funkcionalno - sad mi je "mark site read" dugmence baš daleko. Može li to nekako da se ugasi u podešavanjima, makar i sa moje strane? Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 12, 2016 Author Report Share Posted October 12, 2016 8 minutes ago, fushi.ryuu said: Ova nova fora sa novim postovima koji se izlistavaju u beskraj na dnu foruma mi se jako ne dopada i vizuelno, a i funkcionalno - sad mi je "mark site read" dugmence baš daleko. Može li to nekako da se ugasi u podešavanjima, makar i sa moje strane? hm ... imaš mark site as read i gore desno :) a meni u svakoj temi ne učitava u beskraj već ima "load more" a odmah pored njega je i "mark as read". plus u tom segmentu ništa nije menjano od prelaska na 4.0 - jel to počelo skoro da ti se događa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted October 12, 2016 Report Share Posted October 12, 2016 Ima, ali je rezultat isti. Krenem da skrolujem od gore na dole, i onda moram da se vraćam, ili da idem ispod novih postova. 1st world problem, znam... :) Inače su mi se ti novi postovi javili jutros na oba naloga. A sada ih ne vidim na ovom. Skroz čudna pojava. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted October 12, 2016 Report Share Posted October 12, 2016 zar nisu altovi zabranjeni? BANUJTE GA! Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted October 12, 2016 Report Share Posted October 12, 2016 Prokleti Cali! Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted October 12, 2016 Report Share Posted October 12, 2016 Sačekao sam neko vreme od ukidanja pluseva i minuseva, da bih mogao iz realne perspektive da ocenim koliko mi zapravo nedostaju i moram da priznam da je odgovor da mi nedostaju poprilično. Jednostavno imam utisak da teže konzumiram sadržaj foruma, tj. teže razlučujem šta je bitno, a šta nebitno. Takođe, imam utisak manjeg stepena uključenosti u sam forum, jer postoji mnogo situacija u kojima slaganje/neslaganje sa nečim ne zahteva pisanje celog posta (quote bi bio veći od novog sadržaja i samo bi bila narušena preglednost foruma), već je bilo dovoljno lupiti taj plus ili minus, a toga više nema. Tako da, lično, voleo bih da se reputacija vrati na forum. Mislim da je bio bitno bolji sa njom. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 12, 2016 Author Report Share Posted October 12, 2016 što da ne, kao što smo i napisali to ćemo odlučiti svi skupa u skladu sa time da li nam se dopadne ili ne. ja i dalje tražim neki mod koji ne mogu da iskopam da daš razlog za reputaciju pored samo "lupanja" plus i minus, da bi imalo malo više smisla, ali mi ne uspeva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 20, 2016 Report Share Posted October 20, 2016 I jel provaljeno zasto je prolupao forum? Evo recimo kad probam da editujem svoj post izbaci mi embedovan homepage foruma umesto posta, wtf? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 20, 2016 Report Share Posted October 20, 2016 Meni ne radi na firefox-u, dok je na hromu sve ok. kad pokušam da otvorim forum na ff izbaci sledeći error: The page isn’t redirecting properly Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete. This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept cookies. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 probaj da odes na history >> nadji forum.klanrur.rs pa desni klik > forget about this site i onda probaj opet.. trebalo bi da sljaka sad sljaka i edit ja mislim :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 Meni ovo isto sinoć bilo u Chrome, poslušao sam šta mi je Chrome rekao i izbrisao kukije i voila! Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 Ne znam da li je do SSD-a ili nekog drugog sranja, nisam mogao da se ulogujem ~pola godine :D Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts