daniiL Posted July 20, 2015 Report Share Posted July 20, 2015 nadmecu se u postenju Tvorzic i Vucela. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 20, 2015 Report Share Posted July 20, 2015 Meni je ipak sampion Terza koji se poziva na Interpol a bio na njihovoj poternici :DDDDDD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 20, 2015 Author Report Share Posted July 20, 2015 Koji cirkus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nijefrka Posted July 25, 2015 Report Share Posted July 25, 2015 (edited) Burazeri, uzimamo li tog Milutinova ili šta?Naravno šala, ali koje loženje za časovničare ljubavi i njihače palminih grana. Edited July 25, 2015 by nijefrka 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted July 25, 2015 Author Report Share Posted July 25, 2015 Burazeri, uzimamo li tog Milutinova ili šta?Naravno šala, ali koje loženje za časovničare ljubavi i njihače palminih grana.Otišao je u Olimpijakos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nijefrka Posted July 25, 2015 Report Share Posted July 25, 2015 Ma da, to je bilo poznato još prošle nedelje, nego loženje :)Nego, nije bilo poznato da će raskinuti ugovor.Lepe boje, nema šta 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImbaQQ Posted July 25, 2015 Report Share Posted July 25, 2015 Bela nije boja nego ahromatska vrednost. Kad neko na silu hoce da "lozi" obicno ispadne glup. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted July 25, 2015 Report Share Posted July 25, 2015 Butthurt? 1 1 Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Sarma Posted July 29, 2015 Popular Post Report Share Posted July 29, 2015 Bela nije boja nego ahromatska vrednost. Kad neko na silu hoce da "lozi" obicno ispadne glup.i crna je ahromatska vrednost... vi ste zapravo bez boje, mirisa i ukusa... :P 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 Koji cirkus od lige xD Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 ne idem vise od godinu dana na zvezdine tekme (od dolaska nove uprave), izuzev tekme protiv kairata na marakani (dobio karte za dz)...gledao sam uglavnom na tv-u ili na strimingu kada je na areni ...od danas, domaci fudbal (zvezdu) ni na tv-u ...katastrofa.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 31, 2015 Report Share Posted July 31, 2015 do sada su bili gledljivi, realno Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted August 2, 2015 Report Share Posted August 2, 2015 Kazu da terza ide sigurno, postoji mogucnost da covic preuzme fk. Sad je upravni odmor pa cemo da vidimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted August 2, 2015 Author Report Share Posted August 2, 2015 Kompletna uprava podnela ostavke. Novi Sportski Direktor je Mihajlo Pjanović, u klub se vratio i Čović umesto Terzića. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 2, 2015 Report Share Posted August 2, 2015 otkud ti to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 2, 2015 Report Share Posted August 2, 2015 upravni odbor je doneo moralnu odluku i povukao se nakon katastrofalnog početka sezone. raduje i činjenica da se jedna legenda kluba, mihajlo pjanović, vratio tamo gde pripada. mislim da nam predstoje bolja vremena, svakako ne odustajemo od titule. eeeej pjano, skoči daj gol glavom! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astora Posted August 2, 2015 Author Report Share Posted August 2, 2015 otkud ti to?Trebao sam i ja doći danas, međutim, imam utakmicu pa ne mogu a jedan ortak iz grupe mi je pustio poruku. Proverena informacija Stanko. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted August 2, 2015 Report Share Posted August 2, 2015 Covic je jedini rukovodilac u zvezdi u poslednjih 10 godina koji je imao neki plan u glavi oko poslovanja kluba, ovo sve ostalo kao na pijaci... Videcemo Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 2, 2015 Report Share Posted August 2, 2015 imao je i terzić plan :Di ispunio ga je. i sad kad je iscedio i poslednji dinar nameštenom tekmom protiv ofke samo je otišao i ostavio razvaljenu zvezdu da je sređuje neko drugi. realno ste trebali na silu da ga držite u klubu 10 godina dok ga ili ne uhapse ili ne sredi šta je usro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted August 2, 2015 Report Share Posted August 2, 2015 Utakmica protiv OFK Beograda nije bila nameštena da dođe iz 1 u 2. Šta se dešavalo na poluvremenu neću da komentarišem ali opet ti ponavljam da se nije išlo na to da utakmica dođe iz 1 u 2 niti je planirano pre utakmice da bude 7+. Ne branim Terzića pošto nemam razloga da to radim nego samo kažem kako je bilo. 1 2 Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 2, 2015 Report Share Posted August 2, 2015 ma ko da je bitno šta je namestio. i da nije nameštena ta tekma poenta je ista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted August 2, 2015 Report Share Posted August 2, 2015 (edited) Pa nije (barem sam ja tako cuo i verujem da je tako i bilo) terza je ocekivao da cemo da dobijemo ofku (kao i vecina uostalom), tek na poluvremenu kad je bilo jasno da cemo da poduvamo je upao u njihovu svlacionicu.... a nasi mucenici se primili kad su ovi stali + dobili crveni i napunili ih do vrhaTerza jeste moron, ali nije toliki da protiv "svog" kluba tako ocigledno namesti prelaz i 7+ Mada je to sada najmanje bitno, nadam se da on i njegovi banditi zavrsavaju svoje "gostovanje" u cz, a da li iko moze sada da nas spase, nisam sigiuran Edited August 2, 2015 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted August 2, 2015 Report Share Posted August 2, 2015 Sutra se nastavlja UO, ja mislim da ce ova uprava dobiti jos jednu sansu, Covic je u kosarci, tesko da moze dve funkcije da obavlja kako treba... Videcemo... Inace izvinjavam se ako je moj post nekome zasmetao, nije mi to bira namera. Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted August 2, 2015 Report Share Posted August 2, 2015 Tacnije dace sami sebi jos jednu sansu. Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobayagi Posted August 2, 2015 Report Share Posted August 2, 2015 Pa da Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts