Lucky Posted May 3, 2023 Report Share Posted May 3, 2023 Prebacih ovde priču kad je već Draško otvorio topic, nekako je možda i bolje mesto - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post cali Posted May 5, 2023 Popular Post Report Share Posted May 5, 2023 RHH živi, makar kao nalepnica na laptopu! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 5, 2023 Report Share Posted May 5, 2023 2 hours ago, Jose Jimenez said: RHH živi, makar kao nalepnica na laptopu! opalac! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post sttevann Posted May 8, 2023 Popular Post Report Share Posted May 8, 2023 On 4/27/2023 at 4:12 PM, sttevann said: Ovo su mi napisali u mailu: "Regarding purchased item, . I want to let you know that when a member account is suspended then he will no longer be protected under eBay money back guarantee program or seller protection program. " Takodje, to negde stoji i u terms and conditions, ako si perma ban, oni ne odgovaraju vise za tvoju kintu. A perma ban daju na keca 😄 Mozda bih i mogao da izvucem kintu, ali iskreno sam sad nesto izmoren da se cimam, pa cekam trenutak kad ce da mi dodje volja, pa da pisem neke mailove i zahteve... Konacno rasplet cele situacije, ako nekoga zanima 😄 Ulogujem se, obelezim tamo Refund request, i u razlogu napisem samo dve kratke recenice - Got a pokemon card instead of originally ordered item. I request a refund. I posle dan i po, legnu mi pare na racun, bez ikakvog cimanja 😄 Tako da sam se bezveze nervirao, ali ok. I nista, ja rekoh super, dobio sam pare nazad, zeni nasao one suplemente na drugoj strani, i uz sve to, dobio tu navodno retku pokemon karticu, koja kao vredi nesto. Dam sinu karticu na cuvanje, i kazem mu - ajde prodacemo je, i koliko god para bude, to je tvoje, stavi u kasu, ili kupi nesto, sta god hoces. I posle par dana, odem ja kod njega u sobu, i pitam ga gde mu je kartica, da je uslikam i okacim negde na prodaju, a on mi kaze - e tata, menjao sam se sa drugarima, dao sam im tu karticu, a dobio sam ove dve (naravno neke sugave sljastece kartice iz kine), i ovog ljigavca koji se rasteze, vidi kako je dobar 😄 Tako da, kako doslo, tako i otislo, a da je on meni ziv i zdrav, moracu da ga naucim malo trgovini da nam ne bi kucu procerdao. 2 3 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted May 8, 2023 Report Share Posted May 8, 2023 Лепше није могло да се заврши. Јебо паре у успоредби са осмехом и "тата види како је добар". 1 Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted May 8, 2023 Report Share Posted May 8, 2023 1 minute ago, overkind said: Лепше није могло да се заврши. Јебо паре у успоредби са осмехом и "тата види како је добар". Ma naravno. Jos se i ne radi o ne znam kakvim parama, koliko sam video maksimum 100ak $, ali realno sam ocekivao da uzmem mozda 10-20 za to. Bukvalno mi bilo svejedno, vise je poenta bila da to on kao proda, i da to bude njegovo, pa koliko bude bude, za petogodisnjaka je to highlight. Tako da eto, ebay ispao dasa na kraju, iako u podrsci radi sve moron do morona. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 10, 2023 Report Share Posted May 10, 2023 On 5/8/2023 at 10:50 AM, sttevann said: Tako da eto, ebay ispao dasa na kraju, iako u podrsci radi sve moron do morona. Ali ti je nalog i dalje banovan ili su te odbanovali? Inače, RTS je odlučio da prenosi Eurosong na RTS3, kao to je sad značajna promena u odnosu na RTS1 ili 2 u svetlu celih ovih okolnosti :)) I da, ako nekoga zanima, LET3 je sa onom pesmom prošao u finale :)) I ovaj naš naravno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted May 10, 2023 Report Share Posted May 10, 2023 1 minute ago, Lucky said: Ali ti je nalog i dalje banovan ili su te odbanovali? Nalog i dalje banovan 🙂 Mislim, svejedno mi je, ionako nisam nikada ni koristio ebay, i nalog je napravljen bukvalno 3min pre narudzbine. 🙂 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 10, 2023 Report Share Posted May 10, 2023 11 minutes ago, sttevann said: Nalog i dalje banovan 🙂 Mislim, svejedno mi je, ionako nisam nikada ni koristio ebay, i nalog je napravljen bukvalno 3min pre narudzbine. 🙂 ma naravno, možeš uvek da otvoriš i novi baš te briga. generalno su dosta pooštrili otvaranje naloga na svim tim platformama. ko je otvorio nekad davnih dana bukvalno sad može da prodaje naloge ne samo ebay nego svugde, jer u to staro vreme nisu tražili gomilu toga što sad traže. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted May 12, 2023 Report Share Posted May 12, 2023 haha, America, fuck yeah!! https://www.helibacon.com/texas-helicopter-hog-hunting/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 12, 2023 Report Share Posted May 12, 2023 45 minutes ago, manson said: haha, America, fuck yeah!! https://www.helibacon.com/texas-helicopter-hog-hunting/ haha, znači nije rezervisano samo za bogate :)) sad sam gledao skoro u Succession baš je bila slična epizoda, doduše odvijala se navodno u Mađarskoj :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 12, 2023 Report Share Posted May 12, 2023 Evo peticija koja je na mestu, koga ne mrzi neka potpiše i podeli https://www.peticije.online/potpii_za_spas_beogradskih_vrtia Izgleda da se to dešava na više mesta. Kod nas su prvo ukinuli pranje šolja, što smo jedva izboksovali pre godinu dana - mora svako da donosi jednokratne plastične šolje. Sada ukidaju kuhinju za decu sa posebnim prehrambenim potrebama - moraju od kuće sama da spremaju i donose gotova. U isto vreme su rekli da se to može rešiti ako mi (!?) nađemo nekog ko će za 40k RSD da radi puno radno vreme (po potrebi i duže). Ne znam kako je kod vas, ali u našem vrtiću mi roditelji već regulišemo razne nepredviđene troškove (kupovina i servis klima, prečišćivači vazduha, nabavka i pranje tepiha i strunjača, itd.) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 12, 2023 Report Share Posted May 12, 2023 On 4/28/2023 at 1:38 AM, mohr said: Govnar mu zavrsio sezonu verovatno, ne umeju da gube smrdljivci a Egzumu pukla tetiva 😞 😄 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 12, 2023 Report Share Posted May 12, 2023 2 hours ago, Highl1 said: 😄 Igrao povredjen, bolje da nije ni igrao, ocekivana pobeda Reala posle one tuce...klasicna spanska ciganska posla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted May 13, 2023 Report Share Posted May 13, 2023 latisevs je milisekundu nakon udarca svirao nesportsku (mozda bi gledali i za iskljucujucu, ne znam da li je moguce), ali glupa camuga iz bronksa je morala da bude glupa camuga iz bronksa. kakav klub takav i kapiten Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 14, 2023 Report Share Posted May 14, 2023 Ko nije pratio Eurosong, skoro da smo bili najgori :)) Srećom pa uvek postoje Nemci koji redovno završe poslednji ili među poslednjima pa ne moramo da brinemo! :)) I Hrvati su bili sa nama na začelju po glasovima žirija ali publika ih je malo pogurala pa su završili pri sredini. Kapiram da su dali Šveđanima da pobede da bi sledeće godine mogla da se nastavi priča UKR podrške gde su Šveđani jedni od najglasnijih 🙂 Drugi finalista bila Finska, opet slična priča 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 14, 2023 Report Share Posted May 14, 2023 On 5/12/2023 at 5:40 PM, mohr said: Igrao povredjen, bolje da nije ni igrao, ocekivana pobeda Reala posle one tuce...klasicna spanska ciganska posla. ma da, jako povredjen, posle te jake povrede je na aerodromu setao normalno, a bilo je zamalo da ne ostane invalid 🙂 verujte vi u Ostojine price, a mi vas cekamo u finalu ABA da vas jebemo kao taoce Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 15, 2023 Report Share Posted May 15, 2023 3 hours ago, Highl1 said: ma da, jako povredjen, posle te jake povrede je na aerodromu setao normalno, a bilo je zamalo da ne ostane invalid 🙂 verujte vi u Ostojine price, a mi vas cekamo u finalu ABA da vas jebemo kao taoce Ako ti kazes da mu nije bilo nista i da folirao onda mora da je tako :), bolje za vas bilo da igramo f4 i da se izmorimo jos vise, ovako ce biti rutinski 🤣 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 15, 2023 Report Share Posted May 15, 2023 pa od toga da mu je gotova sezona, lik je lagano prosetao po povratku nazad, i igrao odmah, tako da, zamalo da ga ubiju, ali eto ipak je dobro rutinski ga pljugate jos jednu godinu, to je i deci jasno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 16, 2023 Report Share Posted May 16, 2023 Čestitam @Dule_smor - iskačeš u meta podacima 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 16, 2023 Report Share Posted May 16, 2023 Cu izadjem na televizor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 16, 2023 Report Share Posted May 16, 2023 znaju meta podaci da treba da targetuju doktora iz nemačke, neće sigurno nekog iz Srbije sa običnim poslom! Uskoro saznajemo kako će se plaćati prevoz, neće više Šapić da nas drži u neizvesnosti, osim naravno ako ne izmisli opet neku novu misteriju kojom će nas zbuniti 🙂 Quote Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić predstaviće u podne novi sistem gradskog prevoza, piše "Blic". Prema njihovim saznanjima, Šapić će na pres konferenciji predstaviti i novi način naplate karata za javni prevoz putem SMS poruka koji će, kako piše ovaj portal, startovati već sutra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 16, 2023 Report Share Posted May 16, 2023 Krenuli su već da skidaju one Busplus validatore iz vozila, a od petka su mislim svi bili isključeni. Zanimljvo je na primer što su meni dolazili neki stranci 1. maja koji će ostati tu duže vremena i kao hoće da imaju karte za prevoz, prvo mi je bilo pitanje kao kako se uopšte plaća prevoz, aj kao i dalje je aktuelan BusPlus, odemo mi tamo dole na Dorćolu u GSP, za ono Bolji Život izgleda futuristički 🙂 I sad su dobili svoje kartice, samo se nadam da će makar važiti do kraja ovog meseca, nikad nisam video da neko menja nešto na pola meseca 🙂 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 16, 2023 Report Share Posted May 16, 2023 13 minutes ago, Zwerko said: Krenuli su već da skidaju one Busplus validatore iz vozila, a od petka su mislim svi bili isključeni. Zanimljvo je na primer što su meni dolazili neki stranci 1. maja koji će ostati tu duže vremena i kao hoće da imaju karte za prevoz, prvo mi je bilo pitanje kao kako se uopšte plaća prevoz, aj kao i dalje je aktuelan BusPlus, odemo mi tamo dole na Dorćolu u GSP, za ono Bolji Život izgleda futuristički 🙂 I sad su dobili svoje kartice, samo se nadam da će makar važiti do kraja ovog meseca, nikad nisam video da neko menja nešto na pola meseca 🙂 trebalo je da im ištampaš na štampaču "Ovo je karta najkemi" i plastificiraš u copy centru i daš im, da ne troše pare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 16, 2023 Report Share Posted May 16, 2023 Quote Градоначелник Београда Александар Шапић представио је нови систем наплате карата у јавном превозу, а карте ће моћи да се купе у папирној форми и путем СМС порука у мрежама свих оператера. Шапић је објаснио да су набављене карте у папирној форми и да су обезбеђена продајна места која ће бити истакнута на сајту града Београда и ГСП-а. ali i dalje ne znamo kako će baš da radi ovo SMS-om 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts