Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

4 minutes ago, mladenq said:

sad radi ko sat!

@Lucky ovo me navelo da procackam malo po podesavanjima, koliko je pouzdano ono za 'recent devices'? pokazuje mi da sam povremeno ulogovan sa firefoxa, a to nije istina!

uf, pitaš me previše 🙂 trebalo bi da bude relativno pouzdano i da prosto beleži preko čega si logovan.

e sad, ako imaš neki browser koji je na mozila osnovi ili šta već, možda ga on vidi kao firefox.

1 minute ago, Lucky said:

uf, pitaš me previše 🙂 trebalo bi da bude relativno pouzdano i da prosto beleži preko čega si logovan.

e sad, ako imaš neki browser koji je na mozila osnovi ili šta već, možda ga on vidi kao firefox.

ne koristim nijedan da je na firefox osnovi, pa ce biti ili da baguje to sranje, ili neko voli da mi udje na profil samo da bi pregledao rur!

25 minutes ago, mladenq said:

ne koristim nijedan da je na firefox osnovi, pa ce biti ili da baguje to sranje, ili neko voli da mi udje na profil samo da bi pregledao rur!

očigledno ovo drugo!

pazi, ja mislim da on izbaci i IP adresu jelda? pogledaj po njoj da li je tvoj provider.

U prethodnom periodu, pripadnici Radne grupe MUP zaplenili su od iregularnih migranata, članova krijumčarskih grupa 93 puške i pištolja, 2.344 metka, marihuanu, tablete sa liste psihoaktivnih supstanci. Takođe, zaplenjeno je 59 vozila koja su korišćena za krijumčarenje migranata. Kod migranata krijumčara ljudi zaplenjeno je 3.5 miliona dinara, 288.000 evra i više od 100.000 USD. Od početka godine, policija je protiv više od 80 osoba podnela krivične prijave zbog krijumčarenja ljudi. Sprečeno je 8.600 nezkonitih prelaza državne granice. Izmešteno je nekoliko stotina migranata, od kojih je više desetina bezbednosno interesantnih lica privedeno i saslušano. Među njima je bilo i nekoliko osoba, različitih nacionalnosti sa međunarodnim poternicama.

1 hour ago, absolute said:

Poz

gazi lomi

sa zenom 😅

IMG_1428.jpeg

Bravo Nemke i ženo, kidate!

Gledam napolju, sunce, vrućina.

Pogledam prognozu, sunce ceo dan.

Izađem napolje taman dovoljno da ne mogu tako lako da se vratim nazad - kreće pljusak najveći ove godine :))

Taman kad je pomalo stalo krenem nazad i dalje pada kiša, dođem kući - razvedri se i krene sunce opet :))

3 hours ago, evgeniy said:

Meni uvek bilo gotivno letnje kruzovanje gradom kad svi zapale, milina da se vozi! 

bukvalno su svi na naplatnim stanicama 🙂

slušam sad na radiju da je 40 minuta čekanje na naplatnoj, pazi ti koja je to gužva :))