Lucky Posted January 30, 2021 Report Share Posted January 30, 2021 ahahaha :)) ima naravno i druge strane objašnjenja: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted January 30, 2021 Report Share Posted January 30, 2021 (edited) Verovatno da je tako neki scenario realniji. Moguće da je reddit ekipa počela, ovi neki veći igrači to videli, ušli i oni, jbg kako se odupreti prilici za priofit 🙂 ovi srednji potonuli, a i sirotinja zaradila neki dinar. Edited January 30, 2021 by manson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 31, 2021 Report Share Posted January 31, 2021 On 1/30/2021 at 4:01 PM, manson said: Verovatno da je tako neki scenario realniji. Moguće da je reddit ekipa počela, ovi neki veći igrači to videli, ušli i oni, jbg kako se odupreti prilici za priofit 🙂 ovi srednji potonuli, a i sirotinja zaradila neki dinar. Sasvim sigurno, ali sve oko toga je presmešno :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 2, 2021 Report Share Posted February 2, 2021 Uzeo Pringles čips pre neki dan, ima neka xbox game ultimate pass 7 dana, kako već, promocija. Mislim uzeo bih ga i bez promocije 🙂 Pojedem Pringles, i rekoh ajd da aktiviram ovaj xbox, mogu da igram i na PCu. Klik na redeem code kad prc, ne može. Odem na xbox chat, i uglavnom, ne može iz Srbije... da li je moguće da u 2021. i dalje imaju ta regionalna ograničenja? Šta ih sprečava da puste i nama? Spisak zemalja https://www.xbox.com/en-US/regions svašta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 2, 2021 Report Share Posted February 2, 2021 5 minutes ago, manson said: Uzeo Pringles čips pre neki dan, ima neka xbox game ultimate pass 7 dana, kako već, promocija. Mislim uzeo bih ga i bez promocije 🙂 Pojedem Pringles, i rekoh ajd da aktiviram ovaj xbox, mogu da igram i na PCu. Klik na redeem code kad prc, ne može. Odem na xbox chat, i uglavnom, ne može iz Srbije... da li je moguće da u 2021. i dalje imaju ta regionalna ograničenja? Šta ih sprečava da puste i nama? Spisak zemalja https://www.xbox.com/en-US/regions svašta... haha, sa koje ste vi planete gospodine mansone? :)) Xbox ne možeš ni da kupiš legalno u Srbiji kroz Microsoft da tako kažem, nema zvanične prodaje. PlayStation recimo imaš kroz distributera itd, znači može zvanično da se kupi, ali nemaš i dalje PS Store na Srbiju, moraš da otvaraš na Hrvatsku, Britaniju itd... a čak i kad to uradiš pa onda hoćeš da kupuješ igre online moraš da paziš da budu za EVROPU a ne recimo možda samo za Britaniju ili samo za Nemačku jer mogu se i tako regionalno zaključati. Xbox game pass isto moraš da pazariš već gotov kod negde na netu ne možeš da upišeš svoju kreditnu i da platiš jer si iovako napravio na nekoj fejk adresi taj xbox live pa samim tim kartica koja je iz Srbije ima "ban" da je dodaš. Apple je tek prošle godine (2020) ubacio Srbiju na App Store, do tad si morao da budeš Nemačka ili tipa Makedonija... i tako, the list goes on 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 2, 2021 Report Share Posted February 2, 2021 (edited) Ma ok, nego sve mislim da se nešto promenilo. A što nas ne dodaju inače? Neke legalne procedure, pa da se ne cimaju, toliko smo im nebitno tržište? Ili misle da ovde žive neka plemena, šta li? 🙂 Znam za PS, mislio da je MS možda otišao korak dalje. Opet neko dovijanje i budženje, i to da bih ja njima dao pare... šta reći. A sada da pišem Pringlesu da mi vrate pare, realno sam doveden u zabludu 🙂 edit: a ček, ovi što prodaju xbox konzole i igrice? Svi su neki MS distributeri, reseleri, šta sve... ili je i to sve nešto trange frange? Pa radili su preordere za konzole pre neki mesec 🙂 Edited February 2, 2021 by manson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 2, 2021 Report Share Posted February 2, 2021 Nemaš nikoga ko je zvanično Microsoft distributer za Xbox - ne treba mešati distributere i resellere koji prodaju Windows i Office i slično, to je tipa potpuno deseti deo kompanije. Poenta je sa svim tim digitalnim glupostima da koliko sam ja shvatio moraš da plaćaš porez od 20% ukoliko nemaš firmu/filijalu u Srbiji. Što je jedna opcija da digneš cene za 20%, što će naravno svi da kukaju, a druga opcija je da otvoriš firmu što je pitanje da li ti se isplati cimanja. E sad tehnički Microsoft ovde definitivno ima firmu :) ali koliko sam skapirao problem je što su to potpuno odvojeni delovi kompanije koji ne mogu ili neće da sarađuju međusobno ili tako nešto. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 2, 2021 Report Share Posted February 2, 2021 Da, ali to sve može da se sredi, čak im ne treba ni kancelarija ovde, mogu da imaju punomoćnika, tipa KPMG to već radi za MS ovde. Kako posluju Steam, Netflix i brdo sličnih servisa? Šta su MS i Sony drugačiji? 🙂 Čak je i bila ona neka priča pre neku godinu, kada je krenulo to sa porezima, pa su Steam cene ostale iste na primer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 2, 2021 Report Share Posted February 2, 2021 btw Pringles nije čips! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 2, 2021 Report Share Posted February 2, 2021 2 hours ago, manson said: Da, ali to sve može da se sredi, čak im ne treba ni kancelarija ovde, mogu da imaju punomoćnika, tipa KPMG to već radi za MS ovde. Kako posluju Steam, Netflix i brdo sličnih servisa? Šta su MS i Sony drugačiji? 🙂 Čak je i bila ona neka priča pre neku godinu, kada je krenulo to sa porezima, pa su Steam cene ostale iste na primer. mislim da dosta njih posluje i u nekoj polu-sivoj varijanti, ali i da nije tako, verovatno je pitanje cimanja i benefita, prosto odlučili su da im u ovom trenutku to nije isplativ posao. a onda imaš i celu onu priču oko pravila NBS koje je @Debeli zdušno branio, sa pravom ili bez, nije ni bitno zbog čega je cimanje nekome da se time bave itd. To je tako minorni procenat zarade da je pitanje da li žele da se smaraju ili ne. Kod Xbox je fora što oni prodaju i hardver to sad otvara celu tu problematiku pored samog softvera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 5, 2021 Report Share Posted February 5, 2021 за брата @Dule_smor ОРИГИНАЛНА ЦАРСКА ВЕРЗИЈА ВЕЛИЧАНСТВЕНЕ ПЕСМЕ НАСТАЛЕ У БАЛКАНСКИМ РАТОВИМА! 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 5, 2021 Report Share Posted February 5, 2021 Quote The march was used as an unofficial anthem of Admiral Kolchak's White Army. Donski kozaci zauvek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 9, 2021 Report Share Posted February 9, 2021 Skupio se Tap 011 za novu pesmu, al su ostareli kuku lele. Krenuo da gledam stare tv spotove i upalo mi u oko kolko je provokativna ona scena kad su obe u kadi. I kako mi se nije to registrovalo u mozgu mladjem sebi, ono totalni woosh.Inače na konto metroa, Francuzi piče metro u srcu Oklanda kao šefovi, doterali tehnodrom da buše tunele.https://www.cityraillink.co.nz/tunnel-boring-machineAl da ne grešim dušu, možda će Kinezi u Srbiju slati krem de la krem inženjerstva, iz zahvalnosti za onu fabriku guma u Zrenjaninu :)Nasmeja me Kali s pričom o ženi i idiotu u autu, mada riskantno je to, zamis da je neki buzdovan pa krene na nju onako bez upozorenja. To jedino da je pokrivaš snajperom..Eto tako post s kamatom pa se vidimo opet kad treba porez da se plati hue hue. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 10, 2021 Report Share Posted February 10, 2021 (edited) On 2/2/2021 at 3:11 PM, togFU said: btw Pringles nije čips! Ušao jutros na RUR da se žalim na Pringles, i vidim ove postove, i neverujem. Juče se zajebo i kupio Pringles da probam, pa ne zezam se, parče papira da sam nauljio, posolio i zapekao u rerni, lepše bi bilo. A košta boga oca. Svaki domaći čips od 45 dinara je pojam čipsa i hrane za ovo. A onda se setim da mi je i prvo probanje Oreo keksa bilo isto ekstremno razočaravajuće, em su noblica i išler pojam sendvič keksa za to, em što ustima i desnima treba dan-dva da se od onoga oporave, bukvaljno reže i rane pravi u ustima. Koja je tu fora, da li je samo lud marketing i product placement svuda, neka kombinacija zaglupljivanja glupih Amera, ili možda Pringles i Oreo u izvedbi u kojoj se prodaju u USA dosta lepši i kvalitetniji? Edited February 10, 2021 by millanče Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 10, 2021 Report Share Posted February 10, 2021 17 hours ago, [BMF]Psycho said: Skupio se Tap 011 za novu pesmu, al su ostareli kuku lele. Krenuo da gledam stare tv spotove i upalo mi u oko kolko je provokativna ona scena kad su obe u kadi. I kako mi se nije to registrovalo u mozgu mladjem sebi, ono totalni woosh. Inače na konto metroa, Francuzi piče metro u srcu Oklanda kao šefovi, doterali tehnodrom da buše tunele. https://www.cityraillink.co.nz/tunnel-boring-machine Al da ne grešim dušu, možda će Kinezi u Srbiju slati krem de la krem inženjerstva, iz zahvalnosti za onu fabriku guma u Zrenjaninu 🙂 Nasmeja me Kali s pričom o ženi i idiotu u autu, mada riskantno je to, zamis da je neki buzdovan pa krene na nju onako bez upozorenja. To jedino da je pokrivaš snajperom.. Eto tako post s kamatom pa se vidimo opet kad treba porez da se plati hue hue. ahahaha, kakav ono "year in review" post :))) Videh i ja to nešto za Tap 011 ali sam mislio neko zezanje. Pa ona tri lika su i tad bili već matori :)) ajd ove dve kao i viđamo češće, goca se još drži, ivana se baš podgojila ali valjda žena imala dva infarkta ili tako nešto. Evo sad Negativ za vikend u kombanku, taman da odem da se setim srednje škole! :)) 51 minutes ago, millanče said: Ušao jutros na RUR da se žalim na Pringles, i vidim ove postove, i neverujem. Juče se zajebo i kupio Pringles da probam, pa ne zezam se, parče papira da sam nauljio, posolio i zapekao u rerni, lepše bi bilo. A košta boga oca. Svaki domaći čips od 45 dinara je pojam čipsa i hrane za ovo. A onda se setim da mi je i prvo probanje Oreo keksa bilo isto ekstremno razočaravajuće, em su noblica i išler pojam sendvič keksa za to, em što ustima i desnima treba dan-dva da se od onoga oporave, bukvaljno reže i rane pravi u ustima. Koja je tu fora, da li je samo lud marketing i product placement svuda, neka kombinacija zaglupljivanja glupih Amera, ili možda Pringles i Oreo u izvedbi u kojoj se prodaju u USA dosta lepši i kvalitetniji? Ja sam ubeđen da je deo Pringles "voljenja" u tome što nije u kesi i onako je poređan i onda se lakše jede ... i to što ima taj specifični love or hate ukus tj. teksturu, ona tu dosta znači da li će ti se dopasti ili ne. Inače kad smo kod čipseva, onaj Oven Baked Chipsy uopšte nije loš i izgleda stvarno ima 50% manje ulja jer prosto nije masan niti su ti prsti masni i to, meni se dopao! A Oreo ne znam nijednu osoba koja nije isto reagovala, pa i ja, kad sam prvi put probao Oreo. Često mi se dešavalo da ono oko dvehiljaditih i posle do neke 2010 na primer kad idem preko, svakih par puta se neko seti i kao "donesi oreo da probam" jer ga nije bilo kod nas a interent meme na sve strane samo oreo. I svako kome sam doneo i koje probao je isto reagovao kao "pa ok, keks ko keks, imamo mi i bolje". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 10, 2021 Report Share Posted February 10, 2021 6 minutes ago, Lucky said: Ja sam ubeđen da je deo Pringles "voljenja" u tome što nije u kesi i onako je poređan i onda se lakše jede ... i to što ima taj specifični love or hate ukus tj. teksturu, ona tu dosta znači da li će ti se dopasti ili ne. Inače kad smo kod čipseva, onaj Oven Baked Chipsy uopšte nije loš i izgleda stvarno ima 50% manje ulja jer prosto nije masan niti su ti prsti masni i to, meni se dopao! A Oreo ne znam nijednu osoba koja nije isto reagovala, pa i ja, kad sam prvi put probao Oreo. Često mi se dešavalo da ono oko dvehiljaditih i posle do neke 2010 na primer kad idem preko, svakih par puta se neko seti i kao "donesi oreo da probam" jer ga nije bilo kod nas a interent meme na sve strane samo oreo. I svako kome sam doneo i koje probao je isto reagovao kao "pa ok, keks ko keks, imamo mi i bolje". Oven baked jebe kevu, sramota me bilo da ga pominjem u istom postu sa Pringles glupim, ali oh well. A upravo to i za Oreo, nie samo marketing i product placement, već i mimovi i narod koji stvarno ga smatra i opisuje vrhom vrhova keksom bogova, i to, a kita totalna, bar ono kod nas. Znači isti krasni i vani? Fascinantna stvar Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 10, 2021 Report Share Posted February 10, 2021 5 minutes ago, millanče said: Oven baked jebe kevu, sramota me bilo da ga pominjem u istom postu sa Pringles glupim, ali oh well. A upravo to i za Oreo, nie samo marketing i product placement, već i mimovi i narod koji stvarno ga smatra i opisuje vrhom vrhova keksom bogova, i to, a kita totalna, bar ono kod nas. Znači isti krasni i vani? Fascinantna stvar potpuno ista stvar, imaju pokoju varijantu više, tipa skroz prekriven čokoladom, ili belom čokoladom ili "obrnuti" itd, ali suštinski toga sada ima i kod nas. postoji neka izvesna teorija da su kod nas keksi tog tipa bolji nego bilo gde preko jer oni imaju taj specifičan fazon pravljenja ... recimo i plazma, nemaš plazmu baš u tom obliku bilo gde u svetu. bez obzira na njen sam nutritivni kvalitet, ona jeste specifična. Isto je i sa dosta drugih domaćih kekseva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 10, 2021 Report Share Posted February 10, 2021 14 minutes ago, Lucky said: potpuno ista stvar, imaju pokoju varijantu više, tipa skroz prekriven čokoladom, ili belom čokoladom ili "obrnuti" itd, ali suštinski toga sada ima i kod nas. postoji neka izvesna teorija da su kod nas keksi tog tipa bolji nego bilo gde preko jer oni imaju taj specifičan fazon pravljenja ... recimo i plazma, nemaš plazmu baš u tom obliku bilo gde u svetu. bez obzira na njen sam nutritivni kvalitet, ona jeste specifična. Isto je i sa dosta drugih domaćih kekseva. Da stanemo negde onda u NY i na ulici prodajemo išlere i noblice, da se useremo od para 🙂 Kad smo već tu, imam i sličnu, ali pomalo obrnutu dilemu oko američke brze hrane - ajde mek mi je manje-više ista priča, nemamo ga u Ša od bombardovanja, navratim jednom u par meseci kad nekud idem, burgere ne smatram hranom, ali šejk i sladoled (karamerla posebno) su mi i dan danas nešto posebno kao i kad sam klinac bio. Dilema mi je KFC. Here goes: Samo sam jednom podelio sa ortacima tu neku kofu od oko 900 din, u nekom tržnom centru u NS. Očekivao sam da će većina toga, ako ne i sve, biti oni njihovi heavy prerađeni đubre brabonjci - nuggets - pohovani i u tom sosu, i samo spolja ličiti oblikom na nešto pileće, i prijatno se iznenadio da je većina toga, ako ne i sve, bio, rekao bih, pravi pravcati batak, karabatak, krilce, sa koskicom, sve ful i pravo. Ima li to veze sa nekom pričom šta kod nas mora i jedino može i sme proći kao piletina, jer su nama po tom pitanju standardi i dalje jači nego amerima? Ili je KFC manje-više isti tamo i ovamo? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 10, 2021 Report Share Posted February 10, 2021 12 minutes ago, millanče said: amo sam jednom podelio sa ortacima tu neku kofu od oko 900 din, u nekom tržnom centru u NS. Očekivao sam da će većina toga, ako ne i sve, biti oni njihovi heavy prerađeni đubre brabonjci - nuggets - pohovani i u tom sosu, i samo spolja ličiti oblikom na nešto pileće, i prijatno se iznenadio da je većina toga, ako ne i sve, bio, rekao bih, pravi pravcati batak, karabatak, krilce, sa koskicom, sve ful i pravo. Ima li to veze sa nekom pričom šta kod nas mora i jedino može i sme proći kao piletina, jer su nama po tom pitanju standardi i dalje jači nego amerima? Ili je KFC manje-više isti tamo i ovamo? mislim da si pomešao nuggets kao vrstu hrane iz KFC i MCa i krilca/batake koje takođe imaju. KFC je kad se otvarao kod nas zaista imao problem sa tim od koga će da nabavi pile po tim nekim standardima. Prvi lokal KFC je bio na Terazijama blizu MCDonaldsa gde su sad neke cipele recimo pa su oni tu otvorili KoeFiCijent kafić gde su KFC bili jelda slova KFC-a dok su čekali to pile. Međutim oteglo se čekanje pa su to zatvorili i zatim par godina posle otvorili tamo kod studentskog. Koji je, btw, sada pravi onaj pravcati KFC iz inostranstva kad odeš pre 20 godina u Budimpeštu pa uđeš u KFC to je sad to kod nas :)) Ali generalno je KFC rekao bih identičan kao onaj u USA, nisam primetio neke razlike ali opet moram i da se ogradim probao sam tamo KFC možda dva puta, jer radije biram burgere i opet neke lokalne spravljače kojih nema kod nas 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 10, 2021 Report Share Posted February 10, 2021 Isti je KFC svuda u smislu da ti u koficu uvek idu bataci, krilca, sve redno samo je sve full pohovano, to im je fazon. Ništa tu nije kod nas nešto specijalno, mada je meni KFC uvek nekako meh, čak su sad kod nas i solidno skupi. otvorili su i neki Drive-in kod mene blizu na OMV pumpi, bukvalno nikad gori sistem kretanja kola, ko ga osmislio treba ga spaliti, otišao sam jednom jer mi je kao usput i ne verujem da ću ikada više. Inače uzeo da vozim bajs sinoć oko 20h i Mek kod Piramide toliko je bilo kola da čeka za Drive-In pred zatvaranje da su napravili loop sa sve Jurija Gagarina i bukvalno svi blokirali sve 🙂 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 10, 2021 Report Share Posted February 10, 2021 Znači KFC, MEK i ta brza hrana su nam tu negde i tamo i ovamo, samo kod nas skupo. Mek čak i ne smatram preterano skupim, a KFC definitivno dere. Ne znam treba li pominjati koji je pojam hrane punjeni pileći batak ili belo u lepinji i sa brdom priloga na bilo kom našem kiosku 🙂 Oreo i pringles ostaju totalni paradoks i enigma i dalje, ako su svuda isti ovakav krš kao u našim radnjama. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 10, 2021 Report Share Posted February 10, 2021 19 minutes ago, Zwerko said: Inače uzeo da vozim bajs sinoć oko 20h i Mek kod Piramide toliko je bilo kola da čeka za Drive-In pred zatvaranje da su napravili loop sa sve Jurija Gagarina i bukvalno svi blokirali sve 🙂 standardna pojava na svakom drive in. najjače je što su okačili i natpis "na drive in možemo uslužiti samo kupce u vozilima" ili nešto tako :)) par puta sam video i likove koji stoje u redu peške, između kola :)) ali ih posle ljubazno zamole da izađu iz reda jer služe samo kola, pa su čak neka dvojica dala keš liku iz kola ispred da poruči i za njih :))) 4 minutes ago, millanče said: Znači KFC, MEK i ta brza hrana su nam tu negde i tamo i ovamo, samo kod nas skupo. Mek čak i ne smatram preterano skupim, a KFC definitivno dere. Ne znam treba li pominjati koji je pojam hrane punjeni pileći batak ili belo u lepinji i sa brdom priloga na bilo kom našem kiosku 🙂 Oreo i pringles ostaju totalni paradoks i enigma i dalje, ako su svuda isti ovakav krš kao u našim radnjama. doneću ti milanče "oreo sa zapada" kad bude opet moglo da se putuje pa ću ti poslati da probaš! :))) nikad nije bilo sporno da je punjeni batak bolji negde na kiosku od meka, ali prosto nekad nemaš tu opciju, nekad neko hoće i pomfrit iz meka ili sladoled itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 10, 2021 Report Share Posted February 10, 2021 40 minutes ago, Lucky said: doneću ti milanče "oreo sa zapada" kad bude opet moglo da se putuje pa ću ti poslati da probaš! :))) nikad nije bilo sporno da je punjeni batak bolji negde na kiosku od meka, ali prosto nekad nemaš tu opciju, nekad neko hoće i pomfrit iz meka ili sladoled itd. Pa nemoj ako je isti 😄 Ne znam šta onda vide u njemu 😄 A pomfrot iz meka sam imao običaj da umačem u šejk 😕 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 10, 2021 Report Share Posted February 10, 2021 6 hours ago, millanče said: Juče se zajebo i kupio Pringles da probam, pa ne zezam se, parče papira da sam nauljio, posolio i zapekao u rerni, lepše bi bilo. A košta boga oca. Svaki domaći čips od 45 dinara je pojam čipsa i hrane za ovo. 5 hours ago, Lucky said: Ja sam ubeđen da je deo Pringles "voljenja" u tome što nije u kesi i onako je poređan i onda se lakše jede ... i to što ima taj specifični love or hate ukus tj. teksturu, ona tu dosta znači da li će ti se dopasti ili ne. Inače kad smo kod čipseva, onaj Oven Baked Chipsy uopšte nije loš i izgleda stvarno ima 50% manje ulja jer prosto nije masan niti su ti prsti masni i to, meni se dopao! Ali ja sam bio ozbiljan kad sam napisao da Pringles nije čips - jer to nije, u bukvalnom smislu te reči. I to znam jer sam davno gledao "how it's made" emisiju onu što je beše išla na Discovery-iju. Dakle, to nije krompir iseckan i ispečen, nego zamislite da uzmete PIRE krompir, oblikujete da bude list i tako ispečete - na potpuno isti način se pravi i taj novi Oven Baked Chipsy. Dakle to NIJE ČIPS! Mislim da čak oven baked ima još neke dodatke i sranja... iako u spotu opušteno prikazuju krompir koji se peče u rerni (dovođenje kupca u zabludu omg!!) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 10, 2021 Report Share Posted February 10, 2021 E da, odgovorili mi na mejl danas iz Pringlsa i kažu Quote We have received advice from Xbox explaining that our consumers should click on their next closes location available from the official list which on your case should be Hungary. Once you do this you should be able to continue your journey redeeming the pass successfully. 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts