Santa Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 Jutros čovek šeta zlatnog retrivera, i kažem ženi: "vidi kako lep reki". :/ Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 4 minutes ago, Santa said: Jutros čovek šeta zlatnog retrivera, i kažem ženi: "vidi kako lep reki". :/ 28 minutes ago, Vlada_ said: ljudi, ovo je toliko dobro da ja ne znam bila je ona neka stark yodoro premium u istoj varijanti, vrlo dobar produkt, jedino je bio nekako premali za tu cifru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 možda ima neki sajt gde je 7 dinara jeftiniji pa ispadne ok odnos :))))))))))))))))))))))))))))) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 Kakav crni stark, pa neće Vlada da kupuje kod domaćih lihvara, već samo Loacker/MOL !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 (edited) dobar je taj yo doro, ali je naravno mnogo 'tezi'. jedem slatkise ionako jednom u 10 dana, tako da cu pre da uzmem nesto ovako, a i BMK edit: a da, odjednom samo u prodavnicama nije bilo tog yodoro sa kokosom, ostala je samo plazma svuda, sad se setih! Edited January 25, 2017 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 davnih dana dok se još nisu iskvarili, ona Romansa sa kokosom mi je bila omiljeni keks. Ne znam ni da li se to više proizvodi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 proizvodi se od par godina fazon opet :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 koje sve banke imaju bankomate koji ti ne izbacuju pare pre nego sto uzmes karticu. Vec drugi put mi se desava da mi ostaje kartica jer u zanosu uzmem kes i odem. Inb4, sto jednostavno ne uzmes karticu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 Ko nije, neka proba Amoretti Princezu. Ne zna se koja je bolja. http://www.amoretti.rs/proizvodi.php Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 U zanosu uzmem keš :DDDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 ERSTE isto prvo kartica pa onda keš, nema zanosa :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 koja kobna greska xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 Mislim da vecina izbacuje prvo karticu pa kes, ja znam samo Intezu gde je keš pa kartica. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 Kes, kolica i smekerica... Dajte onaj kratak stripic ("ima sto maraka, drž te ga") :)))) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 40 minutes ago, tortky said: Raiff prvo pljuje karticu. e jeste, ali recimo onaj fensi automat na slaviji prvo izbaci kesh, posle te zapitkuje jos neke stvari vezano za racun pre nego sto ti izbaci karticu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 ovaj nigrola crnac radi za domace lihvare prve klase Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 51 minutes ago, shoocky said: koje sve banke imaju bankomate koji ti ne izbacuju pare pre nego sto uzmes karticu. Vec drugi put mi se desava da mi ostaje kartica jer u zanosu uzmem kes i odem. Inb4, sto jednostavno ne uzmes karticu kad mi se ovo prvi put dogodilo prevrnuo sam kuću, kola, svu garderobu i na kraju dok sam okretao broj da prijavim gubitak kartice sine mi iz malog mozga da sam možda zaboravio da uzmem karticu. tad sam se bio selio, nije za džabe ona stara ne znam kako tačno ide ali nešto u fazonu "čovek koji se seli nije svoj". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 #deep Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 nije, ne znam kako tačno ide, mislim da ima i neka rima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 (edited) edit greska Edited January 25, 2017 by rejven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 čovek koji se seli jebaćemo zagreb celi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 25, 2017 Report Share Posted January 25, 2017 5 hours ago, prota_ said: čovek koji se seli jebaćemo zagreb celi ne ide tako nego celi sever sada se veseli ČOVEK KOJI SE SELI ajmo u napad zajedno sa severa neka peva svako nek grmi jako ZVEZDA ŠAMPION! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 covic car Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 vitjo, javi nam šta je na popustu na pijaci danas i da li si očistio sneg ispred kuće! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 26, 2017 Report Share Posted January 26, 2017 vicin blog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts