prota_ Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 meni je to uvek bilo čisto pro forme da nam daju, kao neko od konkurencije je u nekom momentu to lansirao pa se uspostavilo kao standard pa svi furaju da ne budu gori od ostalih. i uvek mi je bilo sranje, jednom sam čak završio u biznis klasi jer su moj let spojili sa još jednim letom i za mene kao poslednjeg na spisku nije bilo mesta u ekonomskoj, i tamo sam dobio full obrok kao pileću salatu i uz to neograničeno leba, soka, vode, kafe, čaja, šta god hoću, i opet je sve bilo sranje. tad sam uveo pravilo da se na aerodromu najedem u burger kingu i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 sto se tice sokova, vode i deljenja istih tu nikada nisam imao problem ma koji kompanija da je bila... obicno uzmem vodu i sok kad prvi put pita, a desavalo se da dodam i pivo za kasnije. isto tako ima ono dugme koje sluzi za poziv stjuarda a retko ko koristi, trazis vodu/sok/alkohol i pojedinacno donose. evo npr. najsveziji info, jutros sam sleteo u mijanmar sa qatarom (bg->doha->yangon) i imajuci u vidu da su oba leta trajala oko 5:30, hrana je bila ispod proseka (mozda pre lose spremljena). prvi let sam uzeo neku polu kuvanu/pecenu piletinu sa pireom i barenom sargarepom/boranijom a na drugom junetina sa pirincem i barenim povrcem. ukus kod oba jela blagi uzas, jos su posle delili sendvice ko se javio i to one sto alfa prica, kao pileca salata a piletine nigde Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 leti se, a? a kuka se kako se nema para... jebem vas u usta redom!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 Kuknjava na hranu u avionu na relaciji manjoj od 2h i kuknjava na gresnu noblicu u avionu na relaciji do Sarajeva kao da se leti iz Sidneja... Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 19, 2016 Report Share Posted November 19, 2016 lepo si ti to zaključio, aj probaj još jednom, možda nabodeš ovaj put! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 dobro vanjy, realno je malo i first-world-problem cela diskusija : D D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 to sam i ja hteo da kazem, al rekoh da ne budem toksican! nego kako ste drugovi, sta radite ovog lepog jesenjeg dana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 Iskljucivo za putnike sa srpskim pasosem, dozvoljeno uneti leba i salame na let. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 Ovaj orange je krenuo da bude vickast i van predvidjenog topica. Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 48 minutes ago, rejven said: dobro vanjy, realno je malo i first-world-problem cela diskusija : D D ova diskusija je kao i ona oko smanjivanja čokolade od 100 grama, toblerona i sličnih. Nikome realno to ne fali, ali ljudi se bune jer za iste pare sada dobijaju lošiju uslugu. Zato i postoje udruženja potrošača, jer ljudi štite sebe od uticaja zlih korporacija Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 a i kad ti M.O. kaže da imaš fwp, znaš da si u problemu! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 jebote koliko je retardiran ovaj vice postao, idu mi na kurac sa ovakvim glupostima http://www.vice.com/rs/read/zamerili-su-im-zbog-ovakve-odece-na-poslu?utm_source=vicefbsr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 ja ne znam da li to iko cita osim mene, jer me naslov "uduvavao sam kokain u dupe da vi ne biste morali" prosto mami Najretardiranji sajt/medijum koji sam do sada video, sa najbesmislenijim tekstovima - mozda imaju smisla za britansku omladinu iz radnicke klase, ali inace stvarno ne vidim poentu Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 20, 2016 Report Share Posted November 20, 2016 http://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/149517/Novi-Sad-dobija-kancelariju-za-decija-auto-sedista-samohrani-roditelji-dobijaju-besplatna-na-koriscenje.html KANCELARIJA za dečija auto sedišta Samo u Sorabiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 AE Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 22, 2016 Report Share Posted November 22, 2016 On 11/19/2016 at 5:57 PM, prota_ said: meni je to uvek bilo čisto pro forme da nam daju, kao neko od konkurencije je u nekom momentu to lansirao pa se uspostavilo kao standard pa svi furaju da ne budu gori od ostalih. i uvek mi je bilo sranje, jednom sam čak završio u biznis klasi jer su moj let spojili sa još jednim letom i za mene kao poslednjeg na spisku nije bilo mesta u ekonomskoj, i tamo sam dobio full obrok kao pileću salatu i uz to neograničeno leba, soka, vode, kafe, čaja, šta god hoću, i opet je sve bilo sranje. tad sam uveo pravilo da se na aerodromu najedem u burger kingu i to je to. nema svugde burger king nažalos' :( Inače nisam istraživao, ali mi više deluje da je to bio koncept leta aviona od starta - "uživanje" na visini uz hranu i piće. Bile su i karte skuplje a i troškovi, a onda je vremenom postalo teško da se to u potpunosti izbaci, dok nije došao ovaj low cost "zaokret". A sad opet da ne bi bili isti kao low cost a za duplo više para, onda "regularni" moraju da ti dele piće i nekakvu hranu. Ja to makar tako vidim. Jasno je da su već na svemu drugom krenuli da kopiraju low cost koncept. Čitao sam baš pre x meseci u avionu onaj in flight magazin airserbia, pa kao obnavljanje leta za nju jork i onda šta su pre radili. Bio je koncert Arsena Dedića u avionu na putu za Nju Jork, pa javna aukcija umetničkih slika - ljudi naravno sve sa staklenim čašama, full posluženjem čak i u ekonomskoj klasi itd. Bilo je "nezamislivo" da imaš samo kabinski prtljag kad kupuješ karte u lufthansi itd, sad je standard. Swiss na primer naplaćuje kad hoćeš da menjaš sedište prilikom bukiranja, isto kao Wizz i drugi, što takođe nisam video kod "velikih" do pre nekoliko godina itd. On 11/20/2016 at 6:01 PM, togFU said: http://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/149517/Novi-Sad-dobija-kancelariju-za-decija-auto-sedista-samohrani-roditelji-dobijaju-besplatna-na-koriscenje.html KANCELARIJA za dečija auto sedišta Samo u Sorabiji Kapiram da je Damir Okanović i ovde umešao prste :) Ako nije on, onda je neki od NS distributera uvezao poveću količinu sedišta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted November 24, 2016 Report Share Posted November 24, 2016 nije losa pica u Botaku, ali Bucko je ipak glavni dasa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted November 25, 2016 Report Share Posted November 25, 2016 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted November 27, 2016 Report Share Posted November 27, 2016 sećate se ovog linka gde su ranije bile svinje? http://pontu.eenet.ee/player/siga.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 Gde ima, blizu Kalenića, neka proper staza za trčanje, osim Taša i Olimpa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 Imaš onaj Hajd park tamo ka Topčiderskoj zvezdi, udaljenost ti je tipa kao i do Olimpa, jedino što moraš da prelaziš auto put. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 (edited) ја само да се јавим, као гужва је, над Краљевом жива ватра сева, али и даље мислим на вас. поспани финансијски паладини самурајско-џедајске провинијенције растафаријански лебде над вашим судбинама, бдијући над финансијском сигурношћу српства васколиког. спавајте са миром, вером и надом. не нужно тим редом. :* Edited November 29, 2016 by Debeli Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 drale, prvobitno si me nervirao ali ti si ustvari car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 ahaha, reki skinuo draleta sa ignore liste :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts