Stanko Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 samo jako! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 (edited) @airsrbija problem: Ja koristio ranije taj uredjaj, bas zbog karata, posto sam cesto putovao, a imao tu neku intesinu visa debitnu. Platio sam ga, cini mi se, 1000 din u ekspozituri. Problem je sto mi se posle 2 nedelje display malo sjebao, tako da se nisu sve cifre lepo videle. A posto je display fazon kao kalkulator, i svaka 3. cifra se nije videla cela, uvek imao 1-2 neuspesna pokusaja (npr ne vidim lepo da li je 1 ili 7, ili greske oko 5, i 9, itd). Naravno, mrzelo me je da idem da ga reklamiram, tako da sam ga koristio tako. Elem, uredjaj i dalje imam kuci kod mojih, mislim da i dalje radi(sem tog problemcica sa displayom), tako da ako nekome mozda treba(ako radi) mogu da posaljem postom kada budem sledeci put u Srbiji. Ako ne zaboravim, naravno, ali nadam se da necu. Edited September 29, 2016 by sttevann Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 Ne znam odakle vam to za te uredjaje... Poslednje 2g kupujem sa intezinom internet karticom na airsrbija sajtu i nikada nisam imao problem, cak imaju i super povoljan kursSent from my LG-D802 using Tapatalk Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 (edited) Radi se o debitnim karticama, ne o internet karticama. http://www.bancaintesa.rs/stanovnistvo/platne-kartice/on-line-kupovina-/cap-servis.875.html Edited September 29, 2016 by sttevann Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 Aham moja greska... U tom slucaju, zasto bi iko koristio debitnu za placanja putem neta kad za to postoji debitna internet kartica?Sent from my LG-D802 using Tapatalk Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 Zato sto me mrzi da vadim i placam drugu karticu? Ovu svakako moram da imam uz racun. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 Ne placa se nista a vadis je tako sto prilikom redovnog odlaska do banke podneses zahtev za istu, pa dodjes kroz 2 nedelje da je podignes. Sent from my LG-D802 using Tapatalk Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 ZW misli na kreditnu Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 (edited) @FATAplacas internet vizom (vezanu za devizni racun)? Po kom kursu? Skoro nesto je inteza uvela 30 centi veci kurs od srednjeg kursa za kupovinu evra online sto me je iznenadilo. Mozes bolji kurs na do par stotina evra da dobijes online kod njih nego u menjacnici. Edited September 29, 2016 by primo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 31 minutes ago, FATA said: Ne placa se nista a vadis je tako sto prilikom redovnog odlaska do banke podneses zahtev za istu, pa dodjes kroz 2 nedelje da je podignes. Aha, ja sam mislio da ima neka clanarina. U svakom slucaju i dalje mi mnogo mali broj sajtova trazi tu autentifikaciju dodatnu da bih se cimao, ovu imam pa imam :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 Aha, ja sam mislio da ima neka clanarina. U svakom slucaju i dalje mi mnogo mali broj sajtova trazi tu autentifikaciju dodatnu da bih se cimao, ovu imam pa imam :)Sve kul, svako fura ono sto mu se svidja i na sta je navikao:-) Prvobitno sam je uzeo za kupovinu stvari sa sportsdirecta, a onda sam je koristio bukvalno za sta god mi je trebalo... Npr. Uspeo sam da platim hotel u becu preko terminala, lik uneo broj kartice, ja ukucao CVC i sve proslo bez problema. Istina to je jedini put da sam uspeo da platim tom karticom preko terminala, jer bukvalno nigde nemaju opciju da se unese broj kartice vec mora na chip ili magnet.Sent from my LG-D802 using Tapatalk Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 1 hour ago, FATA said: Ne placa se nista a vadis je tako sto prilikom redovnog odlaska do banke podneses zahtev za istu, pa dodjes kroz 2 nedelje da je podignes. Sent from my LG-D802 using Tapatalk kakav redovan odlazak do banke? sto mora redovno da se ide u banku? da se proverava stanje na racunu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 to samo sirotinja koja nema intesa magnifica račun. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 @FATAplacas internet vizom (vezanu za devizni racun)? Po kom kursu? Skoro nesto je inteza uvela 30 centi veci kurs od srednjeg kursa za kupovinu evra online sto me je iznenadilo. Mozes bolji kurs na do par stotina evra da dobijes online kod njih nego u menjacnici.Iskren da ti budem ne znam tacan kurs... Ali sam jedno vreme kupovao masaze, vecere i svakojake poklone preko sajtova sa popustima gde se placa samo u dinarima i kurs je bio iznenadjujuc. Npr. Na 10e dodje neka razlika od 20dinara sto bih svakako platio u posti a plus cimanje. Letos kad sam bio na moru u CG odlucim da kupim karte za poljsku i nemacku, jer je bilo devizno placanje a odlicna ponuda pa da ne bih gubio na konverziji... Medjutim nije mogla da mi prodje transakcija dok nisam prebacio na srbiju i placanje u dinarima i bukvalno mi je racunalo kurs 122. Naravno da banka rezervise par posto uz transakciju koje dobijes nazad u roku izmedju 15-45 danaSent from my LG-D802 using Tapatalk Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 29, 2016 Report Share Posted September 29, 2016 kakav redovan odlazak do banke? sto mora redovno da se ide u banku? da se proverava stanje na racunu?Ja odem jedno mesecno da pokupim harac:-)Sent from my LG-D802 using Tapatalk Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 30, 2016 Report Share Posted September 30, 2016 petak. danas samo Ludvig van. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted September 30, 2016 Report Share Posted September 30, 2016 MALOPRE NIJE RADIO. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted September 30, 2016 Report Share Posted September 30, 2016 Jel ovo bio napad na Lakija? Ko je taj mrzitelj RURa, sto rusi sajt? Videce on, nece se ovo vise desavati kad za dve godine kupimo novi SSD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted October 1, 2016 Report Share Posted October 1, 2016 Uzivate li u poslednjem lepom vikendu na selu? Ili ste nabijeni u 4 zida, bili ste na picu u kaficu, nekm trznom centru.. igrate igrice i gledate filmove, .. pisite, pricajte, otvarajte dusu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted October 1, 2016 Report Share Posted October 1, 2016 Stigao u Jordan sinoc i mogu slobodno reci da je najodvratnija zemlja ikada. Toliko je prljavo da vam ne mogu opisati... Cigani su klasa za njih!Sent from my LG-D802 using Tapatalk Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 1, 2016 Report Share Posted October 1, 2016 ja sljakao neku medju, do 21, posle toga otisao na pivo (ili 5) pa pojeo kobaju (nho) i sada sam i dalje gladan a nemam nista na gajbi da jedem sem nekog parizera koji ne bih bas da konzumiram.... popicu jos jedno pivo, lagano ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 2, 2016 Report Share Posted October 2, 2016 @tortky: ne, imamo sad neke druge, ne mogu da se setim marke, ok su. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 2, 2016 Report Share Posted October 2, 2016 Joj nisam, ko ce jos pratiti stream (distribucija, persun...) :D mada sad me kopka, obicno provalim Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 2, 2016 Report Share Posted October 2, 2016 a to je ok, mislio sam da ima veze sa nekim forumskim forama. Nisam krao caj, bio je tamo za sve, nego je koleginica smarala kako je to caj za top menadzment a ne za nas. Lol :D Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 2, 2016 Report Share Posted October 2, 2016 Je l to ona što vam je isto govorila da ne idete nekim hodnikom jer je taj hodnik rezervisan za top menadžment? Je l ste joj rekli da se napuši govana na kraju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts