Lucky Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 Nešto mi taj shop&go nit smrdi nit miriše, ali ajde, videćemo. ne znam doduše koji, ako je onaj malo pre bus stanice, onda on i nije baš neki, tj. mali je objekat. ova idea nova deluje da je baš velika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 proto zavrsi rekiju bombone nemoj da si jaje Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 Isprzio jaja sa paprikom i zaboravio da posolim.... posolio naknadno i presolio... fu bre... 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 ccc nikad nisi zadovoljan + danak neiskustvu, kajgana se najbolje "soli" slaninom i/ili cvarcima ;oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 ili čime još Trotky? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 kad god igor postuje potseti me na ovu pesmu https://www.youtube.com/watch?v=l-ITv4OBV9c Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 jel zato sto lici na nekog od likova iz spota ili zato sto je toliko mator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 bazinga ;o)) to je bre profi pesma o ortodoxnim bas linijama koje opsluzuju b. kosu =o) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 Bio sam na pijaci danas, nisam znao šta bih pre kupio od sveg onog divnog voća ... a znam da ne mogu da postignem da sve pojedem i kad bih hteo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 video bmw i8 sad uzivo kako grmi i juri. nije me dojmio :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 gledam sta je Spils okacio na fejs i ne verujem, mozak me boli:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 (edited) haos... ako ima ikakve zavere - to je zavera da nam se ovakvi cvetići prikažu kao vernici. Edited July 9, 2016 by Debeli Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 9, 2016 Report Share Posted July 9, 2016 ljudi, overite klipove na svim tim srpskim kanalima o teorijama zavere, komentari su suvo zlato Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHMEKER Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 (edited) On 8.7.2016. at 10:56 PM, Lucky said: Nešto mi taj shop&go nit smrdi nit miriše, ali ajde, videćemo. ne znam doduše koji, ako je onaj malo pre bus stanice, onda on i nije baš neki, tj. mali je objekat. ova idea nova deluje da je baš velika. Shop%Go i jeste zamisljen tako da bude mali objekat bukvalno kao sto i sam naziv kaze da udjes na brzinu kupis to sto ti trebao i teras dalje i da radi 24h :D Neko je spominjao te PREMIA prozivode mahom te prozivode rade uglavnom poznate kompanije, znam kad sam bio na obuci za rad u Tempu, bila je prica kako se premijin grasak puni na istoj prozivodnoj traci na kojoj se puni i frikomov ali s obzirom da je cena duplo manja za premijin grasak ima neka caka samo pitanje koja :D Edited July 10, 2016 by SHMEKER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 6 hours ago, SHMEKER said: Shop%Go i jeste zamisljen tako da bude mali objekat bukvalno kao sto i sam naziv kaze da udjes na brzinu kupis to sto ti trebao i teras dalje i da radi 24h :D Neko je spominjao te PREMIA prozivode mahom te prozivode rade uglavnom poznate kompanije, znam kad sam bio na obuci za rad u Tempu, bila je prica kako se premijin grasak puni na istoj prozivodnoj traci na kojoj se puni i frikomov ali s obzirom da je cena duplo manja za premijin grasak ima neka caka samo pitanje koja :D Caka je da suplajer (npr. Frikom) koji pristane da distribuira robu pod Premia brendom dobija bolje uslove (izložen je na vidnijoj polici, nema konkurentske robe odmah pored itd). S tim što npr. senf Premia i regularni od iste firme definitivno nisu istog kvaliteta, vidljivo golim okom, jer zakidaju na sastojcima da kompenzuju nižu cenu koju supermarket brend forsira. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post absolute Posted July 10, 2016 Popular Post Report Share Posted July 10, 2016 Reci Vudu... volis da umaces virslicu u senf... :DDDDDDDD In b4.... Nocas krecemo na more...3-oje dece.... yep, we are fucked.... 5 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 7 hours ago, SHMEKER said: Shop%Go i jeste zamisljen tako da bude mali objekat bukvalno kao sto i sam naziv kaze da udjes na brzinu kupis to sto ti trebao i teras dalje i da radi 24h :D Neko je spominjao te PREMIA prozivode mahom te prozivode rade uglavnom poznate kompanije, znam kad sam bio na obuci za rad u Tempu, bila je prica kako se premijin grasak puni na istoj prozivodnoj traci na kojoj se puni i frikomov ali s obzirom da je cena duplo manja za premijin grasak ima neka caka samo pitanje koja :D Kompanija (Maxi) im areceprutu za pravljejne proizvoda. Vrsi pregovore sa proizvodjacima i trazi onog koi moze da napravi taj proizvod po tom receptu za zacrtanu cenu kostanja, ili najnize od ostalih. Nema troskova marketinga, pravi se na velike kolicine, siguran je kupac. Ne koristi proizvodjac svoj recept, zato nisu isti proizvodi. Sve to utice da cena bude niska. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 3 hours ago, tortky said: Kako napraviti palačinke? - umutiti smesu - posolitim peršunom - debelo naseći kupus - preliti goveđom kod bucka A roze kečap? Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 9 hours ago, Vlada_ said: ljudi, overite klipove na svim tim srpskim kanalima o teorijama zavere, komentari su suvo zlato toto, ono je prajsles...ali ljudi sa fakultetima koji veruju u te gluposti, jos jedan dokaz da svaka budala moze da zavrsi neki fax i da nam je obrazovanje u kurcu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 16 minutes ago, Mawtchie said: Ne koristi proizvodjac svoj recept, zato nisu isti proizvodi. Mislim da to zavisi od proizvoda. Tipa kupovao sam u Idei onaj K plus kao biskvit Petit Beurre sa čokoladom, i onda ga otvoriš i vidiš da je na njemu urezano Gustav kako se zapravo zove isti taj keks koji pravi Banini (a koji proizvodi i K plus keks). E sad je valjda taj Banini otišao u stečaj ili tako nešto pa će možda promeniti, ali opet bukvalno je bio identičan proizvod. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 2 hours ago, Zwerko said: Mislim da to zavisi od proizvoda. Tipa kupovao sam u Idei onaj K plus My eyes hurt Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 dokle bre vise ovakve vesti i novine koje samo cekaju da razglase sve najodrvratnije detalje zlocina:( http://www.kurir.rs/crna-hronika/rebic-ubica-devojcicu-oteo-sa-proslave-pa-je-zverski-unakazio-clanak-2346455 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 Dok god čitamo ili dok ne dođe diktatura sa cenzurom Verovatno će se ispostaviti da je odranije poznat policiji Imam još jednu pretpostavka, al budimo ne-rasisti 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 2 hours ago, kruko said: Meni samo nije jasno zašto bi neko kupio proizvod ustaškog brenda, makar proizvedenog i kod nas. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 10, 2016 Report Share Posted July 10, 2016 6 hours ago, Mawtchie said: Kompanija (Maxi) im areceprutu za pravljejne proizvoda. Vrsi pregovore sa proizvodjacima i trazi onog koi moze da napravi taj proizvod po tom receptu za zacrtanu cenu kostanja, ili najnize od ostalih. Nema troskova marketinga, pravi se na velike kolicine, siguran je kupac. Ne koristi proizvodjac svoj recept, zato nisu isti proizvodi. Sve to utice da cena bude niska. Nisam bas siguran da je to tako. Ne deluje mi logicno da Maxi (ili idea ili bilo ko) ima svoje recepture - odakle im? Oni su maloprodaja, nisu proizvodjaci. Nema razloga da imaju recept, niti vidim kako bi to bilo isplativo i logicno. Vise je ovo sto kaze Vudsi - ili ide 100% isti proizvod samo u drugom pakovanju pa skuplje placas brend a prizvodjac ima neke benefite (kada pricamo o jednostavnim, tipa zamrznuti grasak) ili sam proizvodjac donekle zakine koliko moze. 3 hours ago, kruko said: Meni samo nije jasno zašto bi neko kupio proizvod ustaškog brenda, makar proizvedenog i kod nas. realno ... ja bih mozda ponekad i poklekao zarad geografske usputnosti objekta, ali je baba u fazonu da me izbaci iz kuce ako vidi da nosim Idea kesu tako da nije ni opcija :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts