daniiL Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Ode I Muhamed Ali.Bio je jedan od najvecih boksera,dok sa druge strane bio je I tezak seronja. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 rip muhamed ali btw, juce pukoh 21k za registraciju kola da bih danas kad sam lepio nalepnicu video da je nisu lepo odstampali, ne vidi se najjasnije poslednje slovo registracije...jos juce ona salterusa kuka kako je zeza stampac i svima je iz drugog puta tek uspela da odstampa...nadam se da me nece drkati panduri zbog toga nekad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 1 hour ago, Dule_smor said: rip muhamed ali btw, juce pukoh 21k za registraciju kola da bih danas kad sam lepio nalepnicu video da je nisu lepo odstampali, ne vidi se najjasnije poslednje slovo registracije...jos juce ona salterusa kuka kako je zeza stampac i svima je iz drugog puta tek uspela da odstampa...nadam se da me nece drkati panduri zbog toga nekad ne verujem, ako budu reci im da se teraju i da je njihov problem. A realno mislim da panduri po automatizmu samo gledaju datum onaj koji piše na nalepnici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 @Lucky ne nalazim nista po oglasima :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 2 hours ago, kruko said: Kao gledaju nalepnicu, meni nisu pogledali nijednom, a vozio sam godinu dana bez nove nalepnice, furao staru jer sam novu izgubio, tako da nemoj da se brineš. Meni gledali jednom, doduše nisu me nešto puno zaustavljalji. Nisam je ni ja doduše nalepio ali mi je u kolima, pa mogu u teoriji da me zezaju za to. Ne mogu da se zezam sa skidanjem i lepljenjem nove, ne znam gde mi je onaj skalpel za skidanje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 vi bas zivite na ivici, meni skoro svaki put pogledaju nalepnicu kad me zaustave...a vrlo se lako skine kad je auto na suncu bilo kojim ravnim nozem uz malo acetona, nemoj da ste lenji:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 1 hour ago, Dule_smor said: vi bas zivite na ivici, meni skoro svaki put pogledaju nalepnicu kad me zaustave...a vrlo se lako skine kad je auto na suncu bilo kojim ravnim nozem uz malo acetona, nemoj da ste lenji:) iskreno, nemam pojma, evo sad u julu mi ide opet nova registracija a staru nalepnicu nisam ni stavio - malo mi je i glup taj sistem sa nalepnicama, neka im daju neke ipade pa neka provere na licu mesta u bazi registraciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 pa to treba da plate gomilu ajpeda zato što lakija iz beograda boli kurac da zalepi nalepnicu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Mislim da nisi u pravu za turke. Čečeni bi na tom tenderu sigurno pobedili, odnosno bili bi jedini ponuđač. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 1 hour ago, prota_ said: pa to treba da plate gomilu ajpeda zato što lakija iz beograda boli kurac da zalepi nalepnicu :D čekaj da Andrej Vučić ima 10.000 nekih tableta u winwinu sa kojima ne zna šta će :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 bio sam siguran da postoji dedicated pivo topik (gde fenseri tipa igor hvale IPA itd =o)) al search previshe dobro radi pa ne mogu da ga nadjem ;oP uglavnom, migsha napravio pivski brend ;o)http://www.polygon.com/2016/6/3/11856632/mortal-kombat-beer-mkx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 (edited) Meanwhile in Ireland ispred crkve Edited June 4, 2016 by exile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 srbi bre stoka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 On 28.5.2016. at 7:10 PM, f4ts0 said: Pogresio sam citat, izvinjavam se! Muhamed ALi zasluzuje postovanje kao bokser i sportista, ali sto se nas, Srba (doduse pojedinih) tice ostaje mu ovo kao mrlja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted June 4, 2016 Popular Post Report Share Posted June 4, 2016 Pohvalio bih maltene savršenu izometriju na Cokinoj slici, kao da je screenshot iz Diabla 2! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 (edited) 7 hours ago, Dule_smor said: a vrlo se lako skine kad je auto na suncu bilo kojim ravnim nozem uz malo acetona, nemoj da ste lenji:) to samo za ove što ne žive na Novom Beogradu, gde pored maksija i pošti ima i servis koji ti za ekstra crvenu završi i registraciju i osoblje nalepi tu nalepnicu i pomoću pomenutog skalpela skine staru. Edited June 4, 2016 by Debeli Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Opa, ekstra crvena. Vidite braćo kako se bankari razbacuju vašim novcima! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Malo malo pa neka ovakva ili slicna vest u SDu, postali smo jebeni Harlem . Inace ovaj pandur sto je pucao u vazduh i spasao ih ce da odgovara za neovlascenu upotrebu oruzja lol:( http://www.blic.rs/vesti/hronika/reprezentativac-divljacki-pretucen-u-smederevu-hocu-samo-da-zaboravim-taj-uzas/hc580cj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 [quote post="2329352" timestamp="1465053725" name="kruko" userid="2281"ali onda ne bi mogla da se uzima lova na nalepnice. Ima nalepnica jos nekoliko primena, na primer sada komunalni inspektor ili pandur moze na licu mesta da pogleda da li je parkirani auto registrovan. Ako nije registrovan on može da naloži pauku da ga nosi kao da je bilo koji komunalni otpad, tipa šut i slično. Ima gomila ljudi koji ostavljaju leševe od kola da trunu na parkingu i zauzimaju mesta, na Nbgd je to recimo baš dosta veliki problem. Mislim ne kažem da ne može recimo njima da se obezbedi pristup bazi registracija u nekom ograničenom kapacitetu, ali eto jedan primer gde je nalepnica zapravo olakšala neki posao. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 ustao nesto pre 9, pojeo keks i otisao na posao Sutra neki praznik ovde a ja opet radim Sjajno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 i dva slobodna dana i bonus za svaki dan sto radis. Ako ti valja, A TI SE VRATI Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Konkurisao sam opet za ncr, mozda me prime u helpdesk, dosta je bilo Radulovic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Opet mi se vratio tromb u nozi, a i crko mi G4 ničim izazvan :/ Ladi - dadi, kuliranje na plaži. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 oh, je li to ponedeljak... daleko je do petka, radni narode... 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts