voodoo_ Posted March 10, 2023 Report Share Posted March 10, 2023 Za početak, uloguj se na ruter i isključi 5 GHz access point da bi naterao sve klijente da koriste 2,4 GHz. Biće manje brzine ali je domet veći i veza stabilnija, a ovi ruteri što ih provajderi daju su mahom katastrofa što se tiče 5 GHz dometa i plivanja brzine. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 10, 2023 Report Share Posted March 10, 2023 Ili kupite 6Ghz rutere : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 10, 2023 Report Share Posted March 10, 2023 4 hours ago, voodoo_ said: Za početak, uloguj se na ruter i isključi 5 GHz access point da bi naterao sve klijente da koriste 2,4 GHz. Biće manje brzine ali je domet veći i veza stabilnija, a ovi ruteri što ih provajderi daju su mahom katastrofa što se tiče 5 GHz dometa i plivanja brzine. Ahahah uloguj se na ruter i iskljuci 5ghz access point.... Malo si me precenio, al ajde pokusacubkad stignem kuci Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 10, 2023 Report Share Posted March 10, 2023 Daj teamviewer pa ću ja da ti se ulogujem na ruter 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted March 10, 2023 Popular Post Report Share Posted March 10, 2023 budi oprezan absolute, mislim da je ovo lazni voodoo, eno tamo na hardver topiku ga pobedio neki lik 3 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 10, 2023 Report Share Posted March 10, 2023 Dolazi mladja generacija...upgrejdovana Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 10, 2023 Report Share Posted March 10, 2023 2 hours ago, voodoo_ said: Daj teamviewer pa ću ja da ti se ulogujem na ruter 😄 Uopšti nisam našao nigde za 5 ghz. Ovde pište da je 2.4 ghz 😄 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted March 10, 2023 Popular Post Report Share Posted March 10, 2023 (edited) Cvrc, taj ni nema 5 GHz. Ništa, probaj da promeniš kanal na nešto drugo (bilo šta), ali verovatno ne gine extender. Ili traži da ti daju neki noviji model, ovaj ruter je solidno mator. Ako neće, kaži da imaš ponudu od MTS-a koju je teško odbiti 😄 Edited March 10, 2023 by voodoo_ 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 10, 2023 Report Share Posted March 10, 2023 Elem, stigao mi obracun za struju za proslu godinu. Moram da doplatim samo 110 evra, znaci 10ak evra vise mesecno. Sa druge strane je mesecni racun sad povecan za 20 evra umesto ovih 10, much logic, such economy...cekamo obracun za grerjanje u maju negde, nabijem ih na kurac bas sve i njih i ukrajinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 10, 2023 Report Share Posted March 10, 2023 33 minutes ago, voodoo_ said: Cvrc, taj ni nema 5 GHz. Ništa, probaj da promeniš kanal na nešto drugo (bilo šta), ali verovatno ne gine extender. Ili traži da ti daju neki noviji model, ovaj ruter je solidno mator. Ako neće, kaži da imaš ponudu od MTS-a koju je teško odbiti 😄 Hvala Vudu 🙂 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 10, 2023 Report Share Posted March 10, 2023 Da ti podrzava ruter 5Ghz onda bi ovako izgledalo Mada sobizrom da taj model vredi 10$ i ovo je dosta : D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 10, 2023 Report Share Posted March 10, 2023 Da je baba musko zvala bi se Dusko 🙂 Promenio sam kanal i ovo sto je kili okacio, deluje mi da je bolje sad 🙂 Hvala za cimanje ! Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted March 10, 2023 Report Share Posted March 10, 2023 On 3/4/2023 at 12:40 PM, Dule_smor said: Elem, par zapazanja i pitanja za bracu gastose. Cujem na radiju u kolima pre neki dan, da se razmatra ponovno uvodjenje obavezne vojne sluzbe u Nemackoj. Kakva je procedura onda ako ja recimo uzmem njihovo drzavljanstvo i imam dvojno, ciji sam vojni obveznik i da li imaju pravo da me mobilisu ovde i salju na vezbe ili ako im dune negde. Druga stvar, neko mi rece da Nemacka razmatra zakon da za uzivanje penzije stecene u Nemackoj, penzioner mora najmanje 6 meseci da provede na teritoriji Nemacke. Kao takav zakon vec postoji u nekim skandinavskim zemljama? To mi zvuci prilicno neverovatno, @ZOLA, @overkind i ostali dajte neki info. Nemam pojma a i ne interesuje me. Ne postoji ni teoretska mogucnost da ja idem u njihovu vojsku. Osim ako mi ne daju cin feldmarsala pa da se zna ko kosi a ko vodu nosi 😄 1 Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 10, 2023 Report Share Posted March 10, 2023 Ahaha...a ovo za penziju, koliko je tacno to umanjenje u Svedskoj recimo ako nisi pola godine tamo kad si penzioner...ako je 30% onda me bk realno, ako je pola onda bas da im jebem mater Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 11, 2023 Report Share Posted March 11, 2023 Rece mi brat za Austriju da ima neko umanjenje vezano za zdravstveno osiguranje, ali relano nema ni on pojma, tako da kad dodje ova iz Njemacke komsinica, pitacu nju. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 11, 2023 Report Share Posted March 11, 2023 22 hours ago, absolute said: nigde za 5 ghz. O Ovo što kaže vudsi zapravo možeš da probaš opušteno. Ja sam u dva navrata za firmu. SBB modem bio neki onaj od pre hrista bukvalno mislim da je prvi ruter koji su ikad delili jedno 15 godina star 🙂 mi nikako da zamenimo jer je uvek išao lan do tih daljih soba itd i onda jednom nešto više ljudi sa laptopovima i kao mora da se menja. zvali, kao "moramo da proverimo dal može" (?) i javili se sutradan i poslali lika da donese novi modem. A i kod Oriona je slično bilo, pošto ovaj neki osnovni koji su doneli, neki ruski (!) pisah već ovde, nije dobacivao do svih soba (plus ima neka specijalna podešavanja za apple uređaje (!)), i onda kad sam ih cimao doneli neki drugi koji je lepo 'vatao i u drugim sobama. Tako da eto, ima i to. 22 hours ago, Dule_smor said: Elem, stigao mi obracun za struju za proslu godinu. Moram da doplatim samo 110 evra, znaci 10ak evra vise mesecno. Sa druge strane je mesecni racun sad povecan za 20 evra umesto ovih 10, much logic, such economy...cekamo obracun za grerjanje u maju negde, nabijem ih na kurac bas sve i njih i ukrajinu eto a kukao si kako će ti biti ne znam koliko veći račun, vidiš da je Evropa ipak izdržala i nije se smrzla! Eno i von der lajen se zahvalila Džou što je oslobodio EU ruske zavisnosti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 11, 2023 Report Share Posted March 11, 2023 To kukanje je za racun za grejanje koji tek treba da stigne i bice sigurno vise puta veci nego ovaj za struju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 11, 2023 Report Share Posted March 11, 2023 57 minutes ago, Dule_smor said: To kukanje je ra racun za grejanje koji tek treba da stigne i bice sigurno vise puta veci nego ovaj za struju a, ništa onda, pauziramo pohvale EU! Čekamo da stigne i taj račun! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 11, 2023 Report Share Posted March 11, 2023 Lepo mi kažemo Dule lud - umesto da se vrati i živi kao car u Srbiji, on u Nemačkoj jedva krpi kraj sa krajem, brine odakle će komunalije da plati, i kako da popravi kola kad ode menjač 😄 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted March 11, 2023 Report Share Posted March 11, 2023 22 hours ago, Dule_smor said: Ahaha...a ovo za penziju, koliko je tacno to umanjenje u Svedskoj recimo ako nisi pola godine tamo kad si penzioner...ako je 30% onda me bk realno, ako je pola onda bas da im jebem mater Nemam pojma iskreno. Planiram da zivim 6 meseci u Svedskoj, 6 meseci u Spaniji tako da me ne tangira 😀 1 1 Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 12, 2023 Report Share Posted March 12, 2023 20 hours ago, ZOLA said: Nemam pojma iskreno. Planiram da zivim 6 meseci u Svedskoj, 6 meseci u Spaniji tako da me ne tangira 😀 uz lagani prelazak na 100% Španija kako prolaze godine :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 12, 2023 Report Share Posted March 12, 2023 Ali onda ce mu biti manja penzija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted March 13, 2023 Report Share Posted March 13, 2023 19 hours ago, Lucky said: uz lagani prelazak na 100% Španija kako prolaze godine :)) Jebemliga, videcemo. Pogotovo ako ce da mi smanjuju penziju zbog toga, mada ko zna sta ce biti sa tim sistemom uopste dok ga docekamo 😄 Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 13, 2023 Report Share Posted March 13, 2023 4 hours ago, ZOLA said: Jebemliga, videcemo. Pogotovo ako ce da mi smanjuju penziju zbog toga, mada ko zna sta ce biti sa tim sistemom uopste dok ga docekamo 😄 haha pa dobro, i ti si se verovatno navikao već na švedsku itd, ali ono, iz moje perspektive ne vidim kako neko može da "odoli" španiji u tom smislu 🙂 ofci u pravu si i ovo oko penzija, bukvalno ko zna šta će biti sa tim za 20-30 god. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 16, 2023 Report Share Posted March 16, 2023 Pade još jedan! Quote Подсјетимо, Кашић је на свом Инстаграму оптужила Рамба Амадеуса за сексуално злостављање, а немили инцидент се догодио у Херцег Новом, гдје је екипа РТВ Црне Горе с њим снимала епизоду емисије Дневница. Јучер сам током снимања епизоде Дневница доживјела сексуално узнемиравање од стране нашег госта, великог интелектуалца, регионално признате и утицајне личности, амбасадора добре воље УНИЦЕФ-а Антонија Пушића, познатијег под псеудонимом Рамбо Амадеус“, навела је Кашићева. на Инстаграму. Кашић је у публикацији написао и да је „страшно, опасно, проблематично да неко склон неморалном понашању кроз ангажовање у УНИЦЕФ-у има приступ најугроженијим категоријама друштва“. "То је недопустиво. Наравно да су ме назвали лудаком и будалом. Након вербалног сукоба и окончања свега, добио сам поруку која је само још један покушај манипулације, у којој каже да сам имао лош утисак о њему. и да можемо бити добри пријатељи“, написала је она. апеловала је на све жене да не ћуте о сексуалном узнемиравању. "Неко време, као синоћ, осећао сам се збуњено, немоћно и незаштићено. А онда се то претворило у бес и бес. На крају, гађење и нервни слом. Шта треба да се деси да бисмо се осећали безбедно док обављамо свакодневне активности ? Колико је срамотних жртава потребно да нам буде јасно да нема оправдања?" Кашић је рекао, а Рамбу Амадеусу је отказана сарадња са УНИЦЕФ-ом након њених оптужби. Quote UNICEF je do daljnjeg prekinuo suradnju s Antonijem Pušićem, poznatijim kao Rambo Amadeus, nakon što ga je Lejla Kašić, producentica emisije Dnevnica na Radioteleviziji Crne Gore, optužila za seksualno uznemiravanje. "UNICEF je upoznat s optužbama protiv Antonija Pušića. Njegov angažman u UNICEF-u suspendiran je do daljnjeg. UNICEF ima nultu toleranciju prema bilo kojem obliku nedoličnog seksualnog ponašanja i to je protiv UNICEF-ovih temeljnih vrijednosti", stoji u njihovoj izjavi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts