Lucky Posted March 19, 2021 Report Share Posted March 19, 2021 1 hour ago, manson said: Je'l to Cineplexx pravi IMAX bioskop/salu u Srbiji? Baš poslaše neki mejl Kako su se upoznali IMAX i Cineplexx... i na kraju nastaviće se uskoro. edit: da, kreće 25/03 https://www.cineplexx.rs/Content.Node/rs/events/_items/sonderevents/REVOLUCIJA_BIOSKOPA_.sr.php tajming je bezveze, ali šta sad 🙂 ne znam oklen si ali ako si iz bgd ne vidim kako si propustio milijardu bilborda i reklama po gradu za imax, bukvalno jedino što se reklamira. a doduše nema teorije sad da ga otvore - ako ništa drugo i kad to urade, možda navuku još nekoga u onaj sablasno prazni tržni centar :)) živo me zanima kakve imaju promete radnje tamo 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted March 19, 2021 Report Share Posted March 19, 2021 Nisam primetio 🙂 nedelje kada radim od kuće, izlazim samo do radnje, da bacim djubre i tako to 🙂 one kada idem na posao, valjda više i filtriram sve te bilborde pa ni ne obraćam pažnju 🙂 A u Galeriju još nisam išao 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 19, 2021 Report Share Posted March 19, 2021 On 3/17/2021 at 4:42 PM, Lucky said: ne može sad su opet žute trake na terenima! :)) Jevreji na aparatima... NIsam primetio, ovde kod mene na terenu se igra svaki dan kad je lepo vreme, znaci ne zadnjih par dana, ali cim malo ugreje, kapiram da se vracamo gde se stali 😄 Ja malo manje, doduse jer kolena u 45 godini slabije drze :c Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 19, 2021 Report Share Posted March 19, 2021 51 minutes ago, manson said: Nisam primetio 🙂 nedelje kada radim od kuće, izlazim samo do radnje, da bacim djubre i tako to 🙂 one kada idem na posao, valjda više i filtriram sve te bilborde pa ni ne obraćam pažnju 🙂 A u Galeriju još nisam išao 🙂 pa pošto je bilbord posao evidentno kljoknuo totalno tokom prošle godine, što se primeti tako što je do juče stajao bilbord "nema koga nisam sreo" za beo tržni centar deda mraza a i za xiaomi telefone stoji od septembra, nije teško primetiti kad ih zapravo promene za nešto drugo :)) plus imaš sad ono BIG shopping bilborde itd, to sve koriste da im ne propadnu zakupljeni bilbordi ali kao što vidiš nema nijedne akcije već su generalni, a kako i ne bi bili kad ne rade tržni centri. No odo' ja u drugu krajnost 🙂 U galeriju bukvalno treba da ideš samo "fenomenološki" da vidiš onolki tržni centar prazan. 4 minutes ago, absolute said: NIsam primetio, ovde kod mene na terenu se igra svaki dan kad je lepo vreme, znaci ne zadnjih par dana, ali cim malo ugreje, kapiram da se vracamo gde se stali 😄 Ja malo manje, doduse jer kolena u 45 godini slabije drze :c moraš da uzimaš goveđi želatin! :)) igra se, skidaju sad sa svega opet, iako bi po pravilima kriznog štaba trebalo da je zabranjeno 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 19, 2021 Report Share Posted March 19, 2021 Eto, vakcina kako hoces, a basket kao ne smes... E, moji drugovi, nisu to cista posla.... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 19, 2021 Report Share Posted March 19, 2021 22 minutes ago, absolute said: Eto, vakcina kako hoces, a basket kao ne smes... E, moji drugovi, nisu to cista posla.... oni to zbog tebe, da ti sačuvaju kolena! ovako bi se povredio, ko bi te posle lečio - kole? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 19, 2021 Report Share Posted March 19, 2021 Ah, da...swe pohwale 😉 Kole je trenutno indisponiran...Kovid je dobio Koleta i pokušava da pobegne pre nego što sazna šta će se desiti u budućim Star trekovima... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 19, 2021 Report Share Posted March 19, 2021 16 minutes ago, absolute said: Ah, da...swe pohwale 😉 Kole je trenutno indisponiran...Kovid je dobio Koleta i pokušava da pobegne pre nego što sazna šta će se desiti u budućim Star trekovima... hahaha - taj scenario se nije smeo dogoditi. Iovako se ispostavilo da je covid isuviše mudar za nas ... sad će da postane neki ultron :)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted March 23, 2021 Report Share Posted March 23, 2021 (edited) Ću roknem i ovde, osećam da će biti korisno, a ne prati svako "Koji telefon" topik Neki masovan fail je zavladao na Xiaomi, Samsung, možda i drugim telefonima, izgleda da je do Googleta, pucaju aplikacije redom. Ako vam se to dešava, treba naći aplikaciju andorid system webview i obirsati keš, podatke, disable, force stop i unistall updates, sve najgore im se najebati mile maljke i restartovati fon. Opciono praviti Huawei od blata, i preći na Ajfon. 😕 Ja sad pustio ručno update webview aplikacije na svom Huawei P Smart Z, baš ću pratiti hoće li pucati. Edited March 23, 2021 by millanče 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 23, 2021 Report Share Posted March 23, 2021 Mojoj zeni od jutros krenule da kresuju sve aplikacije lol... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted March 23, 2021 Report Share Posted March 23, 2021 Popravilo se samo od sebe, update svega treba, sistema i aplikacija, Mene nije zezalo, da li je huawei "imun" ili sam preskočio problematični update, ostaće misterija 😄 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 23, 2021 Report Share Posted March 23, 2021 moj Šaomi nikakav problem nije iskusio. samo jedan automatski apdejt. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 24, 2021 Report Share Posted March 24, 2021 20 hours ago, millanče said: Ću roknem i ovde, osećam da će biti korisno, a ne prati svako "Koji telefon" topik Neki masovan fail je zavladao na Xiaomi, Samsung, možda i drugim telefonima, izgleda da je do Googleta, pucaju aplikacije redom. Ako vam se to dešava, treba naći aplikaciju andorid system webview i obirsati keš, podatke, disable, force stop i unistall updates, sve najgore im se najebati mile maljke i restartovati fon. Opciono praviti Huawei od blata, i preći na Ajfon. 😕 Ja sad pustio ručno update webview aplikacije na svom Huawei P Smart Z, baš ću pratiti hoće li pucati. kod mene pakao takođe :))) mislim, kod drugih koji me zovu, mi sa iphone nemamo te probleme!! imamo neke druge though 🙂 14 hours ago, Debeli said: moj Šaomi nikakav problem nije iskusio. samo jedan automatski apdejt. Keva ima Xiaomi (tj. Redmi), naravno zove u panici da joj se same gase aplikacije, dal je virus ili šta je, kako da se to reši. dal će sad da joj ukradu podatke! :)) Tog jutra zove ortak (Mi10T Pro) isto ne radi mi nijedna aplikacija sem Lidlove :))) haos. U suštini je ovo bilo: https://9to5google.com/2021/03/23/android-apps-crashing-webview/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted March 24, 2021 Report Share Posted March 24, 2021 Zvali su me i vlasnici Huawei telefona da me pitaju šta im je sa teleofnima, tako da je definitnvno samo do Google. Mi koje nije zezalo smo verovatno preskočili taj problematični update. Prv put u životu mi deluje kao pametna idjea probati preći na iPhone 🙂 Al ne mogu jer servisiram i preprodajem androide baš dosta. One day, maybe. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 24, 2021 Report Share Posted March 24, 2021 39 minutes ago, millanče said: Zvali su me i vlasnici Huawei telefona da me pitaju šta im je sa teleofnima, tako da je definitnvno samo do Google. Mi koje nije zezalo smo verovatno preskočili taj problematični update. Prv put u životu mi deluje kao pametna idjea probati preći na iPhone 🙂 Al ne mogu jer servisiram i preprodajem androide baš dosta. One day, maybe. ma 'de, pa ne treba zbog ovako jednog slučaja, nema smisla. dešavalo se i appleu da izda update koji jede bateriju ili brikuje neke telefone itd. skoro je čak bio neki mega bitan update koji je fixovao security breach koji nije bio nimalo naivan etc. ali opet sa druge strane u najvećem broju slučajeva radi fino, stabilno ... no da ne otvaramo tu staru priču :)) Evo baš sad gledam ovih dana "slavim" 2 godine XS-a, sve je snappy kao prvog dana korišćenja, svi appovi rade kako valja ... jedino Mi home aplikacija kada uđem u čistač vazduha detalje pukne svakih 50% slučajeva npr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted March 24, 2021 Report Share Posted March 24, 2021 Oseća da je ne voliš... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 24, 2021 Report Share Posted March 24, 2021 5 hours ago, Zwerko said: Oseća da je ne voliš... baš suprotno! to je app koji palim najčešće upravo zbog čistača vazduha i usisivača! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted March 24, 2021 Report Share Posted March 24, 2021 More li neko da sibne strim za Srbiju veceras pls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 27, 2021 Report Share Posted March 27, 2021 Ako neko pere kola na onim automatski perionicama, pohvaljujem novootvorenu Obilić, kod obilićevog stadiona, dobro radi i dobra su sredstva za čišćenje. ko je probao na par različitih zna koliko može kvalitet toga da varira. Tipa ona dole kod luke beograd i kod sinđelica su krš nikad veći. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted March 27, 2021 Report Share Posted March 27, 2021 On 3/24/2021 at 8:24 AM, Lucky said: mislim, kod drugih koji me zovu, mi sa iphone nemamo te probleme!! imamo neke druge though 🙂 ne mogu da se naviknem na ovaj novi kalendar stvarno, ni pregled a ni pravljenje novih dogadjaja. mnogo mi je bilo bolje kad su se videli gaps u agendi. Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted March 27, 2021 Report Share Posted March 27, 2021 (edited) On 3/23/2021 at 2:23 PM, millanče said: Popravilo se samo od sebe, update svega treba, sistema i aplikacija, Mene nije zezalo, da li je huawei "imun" ili sam preskočio problematični update, ostaće misterija 😄 Imas li neki tips za instagram, jedna od retkih aplikacija koju koristim i bukvalno mi samo ona ne radi, telefon s20 fe, sve sam probao i sa restartovanjem telefona,brisanjem cashe i svega cega sam mogao da se setim, kako udjem na app pise can't refresh i ne radi... Edited March 28, 2021 by mohr nvm, proradilo samo od sebe, ne znam kako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted March 28, 2021 Report Share Posted March 28, 2021 9 hours ago, mohr said: Imas li neki tips za instagram, jedna od retkih aplikacija koju koristim i bukvalno mi samo ona ne radi, telefon s20 fe, sve sam probao i sa restartovanjem telefona,brisanjem cashe i svega cega sam mogao da se setim, kako udjem na app pise can't refresh i ne radi... Dobro je, samo taj update da je prošao koji ispravlja i eventualno restart. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 29, 2021 Report Share Posted March 29, 2021 On 3/27/2021 at 9:55 PM, Neptune said: ne mogu da se naviknem na ovaj novi kalendar stvarno, ni pregled a ni pravljenje novih dogadjaja. mnogo mi je bilo bolje kad su se videli gaps u agendi. meni najviše smeta što su izbacili Favorites iz Touch3D (ili kako ga beše zovu) na pozive. Opcija koju sam bukvalno najviše koristio od svih ... ostavili su je u porukama npr, ali izbacili ovde i to apsolutno ne vidim razlog. Znam da su ceo koncept touch 3D izbacili iz novih uređaja, pa kao možda tu ima nečega, ali mogli su da ostave... Ujedno, letnje računanje vremena, za mene je to dan kad se uvek setim @voodoo_ - kao neki praznik! I naravno jutros sam se jedva probudio ali ajde, navikne se živ čovek na sve! On 3/27/2021 at 11:25 PM, mohr said: Imas li neki tips za instagram, jedna od retkih aplikacija koju koristim i bukvalno mi samo ona ne radi, telefon s20 fe, sve sam probao i sa restartovanjem telefona,brisanjem cashe i svega cega sam mogao da se setim, kako udjem na app pise can't refresh i ne radi... glupo pitanje, da nisi zabranio instagramu komunikaciju slučajno nekad/nekako? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 29, 2021 Report Share Posted March 29, 2021 21 minutes ago, Lucky said: Ujedno, letnje računanje vremena, za mene je to dan kad se uvek setim @voodoo_ - kao neki praznik! I naravno jutros sam se jedva probudio ali ajde, navikne se živ čovek na sve! Poslednjih godina sam se "navikao" na loš san (naročito poslednje zime, tek oko 4 ujutru stvarno zaspimo, do tad sve neko dremanje na oprezu). Taman sam se lepo naštelovao da se probudim oko pola sedam automatski, kad ono jutros koma trans, zvoni telefon, niko se ne miče 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 29, 2021 Report Share Posted March 29, 2021 23 minutes ago, voodoo_ said: Poslednjih godina sam se "navikao" na loš san (naročito poslednje zime, tek oko 4 ujutru stvarno zaspimo, do tad sve neko dremanje na oprezu). Taman sam se lepo naštelovao da se probudim oko pola sedam automatski, kad ono jutros koma trans, zvoni telefon, niko se ne miče 😞 Juče sam se nešto rano pridigao inače, sam od sebe, pa kao nije bio problem ... i otišao taman u nabavku i ono milina, žive duše nema. Čak sam i do Linde išao i bukvalno je bilo petoro ljudi unutra u "po novom" pola devet ujutru, verovatno su svi kod kuće komirani. Ali danas raspad sistema sa zvonom koje je sad "po starom" 5:25h, gledam gde se nalazim i šta se događa. Još sam sanjao pre toga da sam parkirao auto u garaži nekog novog tržnog centra (kao Rajićeva, ali nije Rajićeva) i onda ne mogu da ga nađem posle gde je :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts