toma Posted October 6, 2020 Report Share Posted October 6, 2020 da bacim i ja jedan shill za probook. ušao je u šestu godinu, i uz ram i ssd apgrejd i dalje ne razmišljam o kupovini novog lapa. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted October 7, 2020 Report Share Posted October 7, 2020 Ja koristim Asus n552vx vec dobrih 4 i po god, i nikakav problem nisam imao sa njim, sem sto mi na linuxu baterija dosta slabo traje. I to je i jedini razlog prelaska na Lenovo Thinkpad, uz naravno dimenzije, posto mi je mnogo lakse da radim na manjem laptopu dok putujem vozom, ili imam ogranicen prostor (a sa klincima u kuci, home office mi se smanjio na 25% prethodne velicine 😄 ). Inace, Asus i dalje kida, nikad nije ni stucnuo za tih 4+ god, kontam da ce da pozivi jos nekoliko godina kao sekundarac. Ili da predjem i na njemu na Win i da krenem da opet igram neke igrice na pc-u posle 10 godina. 1 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 7, 2020 Report Share Posted October 7, 2020 какав флеш јеботе... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 8, 2020 Report Share Posted October 8, 2020 http://liveonscore.tv/soccer-streams/uefa-euro-qualifying/norway-vs-serbia/ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 9, 2020 Report Share Posted October 9, 2020 On 10/6/2020 at 1:06 PM, manson said: Može i ovde 🙂 pao McAfee https://www.rt.com/news/502646-john-mcafee-arrested-spain/ Otišao je on k'vragu odavno, posebno nakon onih covid varijanti / Anti-coronavirus software? McAfee claims he can’t get Covid-19, despite licking grocery carts and shoes tipična faca onaj američki rednek samo da ima od PC principle one naočare :)) On 10/7/2020 at 11:15 AM, sttevann said: Ja koristim Asus n552vx vec dobrih 4 i po god, i nikakav problem nisam imao sa njim, sem sto mi na linuxu baterija dosta slabo traje. I to je i jedini razlog prelaska na Lenovo Thinkpad, uz naravno dimenzije, posto mi je mnogo lakse da radim na manjem laptopu dok putujem vozom, ili imam ogranicen prostor (a sa klincima u kuci, home office mi se smanjio na 25% prethodne velicine 😄 ). Inace, Asus i dalje kida, nikad nije ni stucnuo za tih 4+ god, kontam da ce da pozivi jos nekoliko godina kao sekundarac. Ili da predjem i na njemu na Win i da krenem da opet igram neke igrice na pc-u posle 10 godina. prodaj ga kao raritet, asus koji radi posle 4 godine :)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted October 9, 2020 Report Share Posted October 9, 2020 1 hour ago, Lucky said: prodaj ga kao raritet, asus koji radi posle 4 godine :)) Ne znam, ali u Svici losu rec o Asusu nisam cuo. Kontam da ima malo veze i to, a i za njega sam pljunuo tada 1500 chf, tako da je dosta jaka i dobra masina. Plus nekoriscenje windowsa na istoj 😄 1 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 9, 2020 Report Share Posted October 9, 2020 Notornost ASUSa mahom proizilazi iz lošeg kvaliteta jedfitnijih i srednih serija, koj su se kod nas masovno prodavale i još masovnije kvarile - random crkavanja tastatura, baterija i matičnih ploča, i loš kvalitet izrade - plastika kućišta ekrana očajna, nosač ekrana nije pune dužine uz ivicu već samo 3-4 cm u dnu ekrana, od čega tačno na tih 3-4 cm pukne plastika vremenom. Neki presek do kog pamtim dobre well built jeftine i srednje klase ASUSe je ona K50 serija, oni su dobrani, to su ddr2 mašine, a onda apsolutni sunovrat kreće od nekih prvih DDR3 jeftinijh serija, X55 "čuveni propast", od laptopa na kome NIŠTA nije kako treba, posole njegovi naslednici x550 i K ništa bolje. Sad mi stoji jedan ASUS Vivobook kod kuće, to sam mislio da treba da valja nečemu, ali isto dno plasitka i sav izlomljen. Matična je zadivljujuće mala, i hlađenje i IO su nekkao zgodni da mislim da bih mogao od toga da napravim neki ekstremno mali PC sa i3 6.gen, 8GB DDR4 i nekim SSD. Ako to relizujem, javim, ASUS za bolje nije 😄 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 9, 2020 Report Share Posted October 9, 2020 10 hours ago, sttevann said: Ne znam, ali u Svici losu rec o Asusu nisam cuo. Kontam da ima malo veze i to, a i za njega sam pljunuo tada 1500 chf, tako da je dosta jaka i dobra masina. Plus nekoriscenje windowsa na istoj 😄 eh to su ti specijalni asusi za švajcarsko tržište to se ne važi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 10, 2020 Report Share Posted October 10, 2020 bome onda je ovaj moj asus jos veci raritet, X550LNDB71, sad ce mu sedma godina, radi normalno, samo mu bateriju novu uzeo 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted October 11, 2020 Report Share Posted October 11, 2020 da li neko ima sliku koja je već šerovana na forumu vezana za must see azijske filmove, raspoređene po kategorijama? ne mogu da pronađem :C Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted October 11, 2020 Report Share Posted October 11, 2020 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 11, 2020 Report Share Posted October 11, 2020 On 10/10/2020 at 2:00 AM, mladenq said: bome onda je ovaj moj asus jos veci raritet, X550LNDB71, sad ce mu sedma godina, radi normalno, samo mu bateriju novu uzeo 2018 Izuzetak koji potvrđuje pravilo 😄 A sada ću malo totalno nasumično i nepovezano sa bilo čim ostaviti ovde nekoliko fotki pasa koje su ujele pčele, bumbari i slično Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 28, 2020 Report Share Posted October 28, 2020 OOOOH WHAT HAVE I DONE... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 28, 2020 Report Share Posted October 28, 2020 1 hour ago, Debeli said: OOOOH WHAT HAVE I DONE... Bukvalno uvek kad se menja sat sad se setim Vudsija :)) Ne mogu da kažem da mi nije lakše da ustanem po zimskom! edit: lupih citat slučajno :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 29, 2020 Report Share Posted October 29, 2020 A kad odeš u teretanu, da li se setiš da treba da jedeš bilo šta i podižeš što veću težinu? Ovo je naravno trik pitanje, jer ko diže tegove u ovim godinama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted October 31, 2020 Report Share Posted October 31, 2020 Jel ovo Švabo stvarno konačno pustio u rad novi aerodrom u Berlinu? 🙂https://ber.berlin-airport.de/en/news/2020-10-23-wo-geht-mein-flug.html To je postavljen domaći zadatak celom svetu za korupciju i javašluk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 31, 2020 Report Share Posted October 31, 2020 Jeste, danas bilo otvaranje posle skoro 10 god probijenog roka i troduplih troskova. Posle Vucic ne valja heh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 1, 2020 Report Share Posted November 1, 2020 On 10/29/2020 at 10:37 AM, voodoo_ said: A kad odeš u teretanu, da li se setiš da treba da jedeš bilo šta i podižeš što veću težinu? Ovo je naravno trik pitanje, jer ko diže tegove u ovim godinama Valjda trik pitanje zato što - ko ide u teretanu u doba korone! Kad smo kod sećanja, zaboravio sam da registrujem kola 😞 12 hours ago, Dule_smor said: Jeste, danas bilo otvaranje posle skoro 10 god probijenog roka i troduplih troskova. Posle Vucic ne valja heh. dal je deset ili možda i dvaes' - trebalo je da ga sravne sa zemljom - iovako imaju dva aJrodroma u Berlinu već plus onaj treći zatvoreni :)) Ovo sad kad god neko dođe do njega setiće se koliko su para pokrali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted November 23, 2020 Report Share Posted November 23, 2020 [Duduk za ovakve poslove pita] Klinja dohvatio kabl dok smo usisavali, poceo da cima, iskrivio, i kad sam pokusao da ga ispravim polomio se ovaj deo na utikacu od usisivaca. Sa strujom bas i nemam nikakve veze, ali sam kontao da ovo ne moze da se popravi? Jedina solucija mi je da rasecem zice, i da kupim zamenski utikac pa da ga zamenim? Nisam ni to nikada radio, ali mislim da nema puno zajebancija bas tu, a i ima klipova po yt kako da se zameni 😄 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 23, 2020 Report Share Posted November 23, 2020 28 minutes ago, sttevann said: [Duduk za ovakve poslove pita] Klinja dohvatio kabl dok smo usisavali, poceo da cima, iskrivio, i kad sam pokusao da ga ispravim polomio se ovaj deo na utikacu od usisivaca. Sa strujom bas i nemam nikakve veze, ali sam kontao da ovo ne moze da se popravi? Jedina solucija mi je da rasecem zice, i da kupim zamenski utikac pa da ga zamenim? Nisam ni to nikada radio, ali mislim da nema puno zajebancija bas tu, a i ima klipova po yt kako da se zameni 😄 To ti je 5 minuta posla, samo ti trebaju klješta, zamenski utikač, skalpel, šrafciger i malo strpljenja. Evo ti klip - ti ćeš raditi sve isto, samo nećeš vezivati uzemljenje: pošto ti je mali utikač, on ima samo dva kabla - nulu i fazu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 2, 2020 Report Share Posted December 2, 2020 Jel moze neka preporuka za Rent-a-car na BG aerodromu. Nikad nisam iznajmljivao, a ima sto nekih agencija, pa i ove koje dovoze auto na odredjenu lokaciju itd. Nista spec mi ne treba, manji auto, da ne deru bas, da ima osiguranje i to je to otprilike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted December 2, 2020 Report Share Posted December 2, 2020 (edited) 3 hours ago, Dule_smor said: Jel moze neka preporuka za Rent-a-car na BG aerodromu. Nikad nisam iznajmljivao, a ima sto nekih agencija, pa i ove koje dovoze auto na odredjenu lokaciju itd. Nista spec mi ne treba, manji auto, da ne deru bas, da ima osiguranje i to je to otprilike. https://www.cicimici.rs/ Nisu na aerodromu ali ce da ti dovezu aVto tamo 🙂 Edited December 2, 2020 by ZOLA Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted December 3, 2020 Report Share Posted December 3, 2020 13 hours ago, Dule_smor said: Jel moze neka preporuka za Rent-a-car na BG aerodromu. Nikad nisam iznajmljivao, a ima sto nekih agencija, pa i ove koje dovoze auto na odredjenu lokaciju itd. Nista spec mi ne treba, manji auto, da ne deru bas, da ima osiguranje i to je to otprilike. https://www.rentacargalaxypro.rs/ Ja sam uzimao od ovih likova par puta, svaka preporuka. Dovezu ti auto gde god pozelis, nema cimanja, cene korektne. Predlazem da ih pozoves, jer mozes da se dogovoris o svemu sto ti padne na pamet lagano. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted December 3, 2020 Report Share Posted December 3, 2020 mali update za bracu sto voze dinamicno poceli su da mere prosecnu i na autoputu Milos Veliki, danas stigla kazna od pre mesec dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 3, 2020 Report Share Posted December 3, 2020 13 minutes ago, Čamuga said: mali update za bracu sto voze dinamicno poceli su da mere prosecnu i na autoputu Milos Veliki, danas stigla kazna od pre mesec dana koji datum ti je na kazni? meni je google izbacivao neko obavestenje za mobilnu kameru na MV pocetkom oktobra, tacnije 4. medjutim nisam se obazirao. u povratku isti taj dan bas zurio i surio sam ga 150-170 medjutim nije mi stigla nikakva kazna. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts