Lucky Posted October 3, 2016 Report Share Posted October 3, 2016 23 hours ago, f4ts0 said: Ajmo dobrotvorni prilog za rur da se skupi za novu zastavu :D Razmišljali smo o tome, ali prvih par puta je bio "blam" a sad je nekako štos! 32 minutes ago, togFU said: ili još ekonomičniji apgrejd, samo parče platna na kome je "rs" da se zašije preko "yu" i to je to! ali onako da se vidi da je "patch" kao na iscepanim pantalonama u crtanim filmovima - recimo neki na tufne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 utorak? utorak... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 4, 2016 Report Share Posted October 4, 2016 On je živeo pored nas u ulici! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 spavamo? sanjamo? boli vas kurac, neradnici!!! veliki poz za nocne radnike, ako ih ima!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Ja mislio noću nema fotosinteze... Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Možda ima grow-light sijalice Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Pre par dana je poginuo jako dobar drugar, momak iz mog sela, u Americi (verovatno ste videli, bilo je u svim novinama), a na svim sajtovima idioti se utrkuju ko ce vise da ga pljuje zato sto je otisao iz Srbije, ili zasto je ostao da zivi tamo kad mu je istekla work and travel viza, itd... Jebem ti zivot, i sve... Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Nemoj da se jedis Stevane. Sta god da je bilo sa tim momkom nasao bi se neko da ga opljucne. Ljudi su puni besa i zuci, zivoti su im sranje, u glavi im je sranje, pa su im i komentari sranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Svi se bore za mesto pod suncem. Neka mu je laka zemlja. Tužno što je izgubio život na tako bizaran način :/ Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Dobra pesma \m/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Ovo sa grejanjem stvarno nema smisla - ljudi se smrzavaju a grejanje ništa, najjače mi je ovo kao "evo uskoro kreće, evo idemo samo što nismo" i tako će iz dana u dan sve do 15. oktobra kada bi inače trebalo da počnu da greju. Mislio sam da je Parking Servis najveća firma za krađu para, ali Toplane/grejanje/infostan ipak izbijaju na prvo mesto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Meni je smesno sto se na vestima prica kako eto u beogradu nema grejanja iako su niske temperature, a za ostatak srbije kao da nema veze...i ranije je to bilo, kad su ledeni dani bg se greje 24h, a nas ostale ko jebe...jbga, zna se gde ima navise glasaca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 E sad, ovde stalno IMA grejanja jebem ih malo, cim malo zaladi zena odvrce radijatore kao da serem pare. Samo idem i zavrcem, ona ide i odvrce. Beba slinava, pa sta ako je, ojacace Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 18 minutes ago, Dule_smor said: Meni je smesno sto se na vestima prica kako eto u beogradu nema grejanja iako su niske temperature, a za ostatak srbije kao da nema veze...i ranije je to bilo, kad su ledeni dani bg se greje 24h, a nas ostale ko jebe...jbga, zna se gde ima navise glasaca Eh sad i ti - prilog koji sam gledao baš je obuhvatio više gradova u Srbiji, od kojih je jedan Beograd :) 15 minutes ago, f4ts0 said: E sad, ovde stalno IMA grejanja jebem ih malo, cim malo zaladi zena odvrce radijatore kao da serem pare. Samo idem i zavrcem, ona ide i odvrce. Beba slinava, pa sta ako je, ojacace kad na tom zapadu broje koliko si potrošio. ovde je fino - ako ti loše radi grejanje, ali i ako ti je kao u sauni - isto plaćaš! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 nevezano za priloge u medijima, ziveo sam i u smedereve u i bgu dugo vremena i znam kakva je razlika u grejanju, evo moze i @Vlada_ da potvrdi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Iskreno ne znam baš šta se bunite tipa poslednjih 30ak godina koliko ja znam, a verovatno i više, grejna sezona u Srbiji počinje od 15. oktobra. Plus ima valjda varijanta da uključe mimo toga ako je temperatura par dana zaredom ispod 12c, a mislim da je samo jedan ili dva bila nocu ispod te vrednosti, nije sad ono baš pakao neki da je bilo -15 :) Inače meni je fascinantno da je Grand kafa krenula u novogodišnju nagradnu igru sa sve deda mrazovima 1. oktobra, pa jebote :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 4 minutes ago, Lucky said: kad na tom zapadu broje koliko si potrošio. ovde je fino - ako ti loše radi grejanje, ali i ako ti je kao u sauni - isto plaćaš! Ja zapravo na gajbi imamo ono gde ti kao mere po potrošnji i kod nas i apsolutno nema nikakve razlike u računu zavrtao radijator ili ne, oni to sračunaju od oka što bi se reklo :) Jedino što je dobra fora što preko leta ne plaćam grejanje nego samo neko održavanje fazon oko 1.000 din. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Nije tacno. Ja dobijam od firme koja nam je ugradila kaloriometre tacnu potrosnjum i svaki mesec je razlicito i poklapa se apsolutno sa tim koliko sam trosio. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Dobijam ja isto na računu pozadi kao štaro koliko sam potrošio, s tim da ide dva meseca unazad i da je razlika kad sam zavrnuo radijatore skroz i kad sam ih skroz odvrnuo bila nešto tipa manje od 10%. S tim da je moguće da je različita firma koja je ugrađivala ili koja očitava, to već ne znam da li ima veze. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 U NS vec dva dana greju ko carevi. Al to nije Srbija lmao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 kod mene u firmi na banovom brdu greju a u stanu na banovom brdu ne greju. who was phone? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 2 hours ago, Doca said: kod mene u firmi na banovom brdu greju a u stanu na banovom brdu ne greju. who was phone? ista situacija, ali tako je svake godine - kad krene sezona bukvalno u firmi kasni 2-3 dana da počne grejanje u odnosu na kuću. samo nije brdo nego vračar. 3 hours ago, Zwerko said: Plus ima valjda varijanta da uključe mimo toga ako je temperatura par dana zaredom ispod 12c, a mislim da je samo jedan ili dva bila nocu ispod te vrednosti, nije sad ono baš pakao neki da je bilo -15 :) to i jeste čitav problem ove godine - jer je bilo 'ladno i u septembru a i sad ovih nekoliko dana, jutarnja bude oko 2-3 stepena ali pošto je dnevna 13 onda nema grejanja. 2-3 stepena ujutru nije nimalo prijatno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 1 hour ago, Zwerko said: Dobijam ja isto na računu pozadi kao štaro koliko sam potrošio, s tim da ide dva meseca unazad i da je razlika kad sam zavrnuo radijatore skroz i kad sam ih skroz odvrnuo bila nešto tipa manje od 10%. S tim da je moguće da je različita firma koja je ugrađivala ili koja očitava, to već ne znam da li ima veze. Treba da zavrneš ventil kod kalorimetra za tvoju gajbu da bi bilo 0 Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 Mogu i da pretesterisem cevi :) Bas sam hteo da napravim to poredjenje kao koliko ustedim kad bi zavrnuo radijatore i na kraju mi je toliko bila mizerna usteda da sam zakljucio da nema potrebe cimati se. Ne kazem kod Igora je mozda drugacije, moj slucaj govori da se ne isplati. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 6, 2016 Report Share Posted October 6, 2016 mislim da ti Nickwood govori da treba da zavrnes i ventil van tvog stana kod kaloriometra ako oces 0 potrosnju. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts