Lucky Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 ma da sam svestan šta je bio prekršaj, onda se možda ni ja ne bih cimao - ovako me više interesuje šta je u pitanju jer nema nikakvog smisla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 Ja bih rekao da je random postavljeno da komunalni dron ispuni bonus, on to negde preda, isfejkovano da si prekršio, ti se kao pojedinac ne cimaš oko toga jer te naravno mrzi, a i #samousrbiji i oni pošalju kaznu. Tebi kazna stigne, onda se jako ukenjaš momenata koje po novinama itd plasiraju o uterivačima i platiš. I nek na 100 ljudi prođe na 8, oni su super prošli. A ti realno, kada odeš u ponedeljak, biće "jaoo, haha, pardon, izvinite, kolega retard pogrešio" Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 33 minutes ago, kruko said: Kraj je nedelje, ali ne zaboracite da sledeće počinje nova. Ako mislite da niste dovoljno uradili ove, potrudite se više sledeće. Ili, što bi Njegoš rekao: Bez muke se pesma ne ispoja, bez muke se sablja ne iskova. ma idemo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 Tako je! Svaki dan je prilika za rad na sebi. Rupe u znanju i licnosti se moraju objektivno sagledati i popuniti. Sam je kriv onaj ko ne da sve od sebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 2 hours ago, Lucky said: ma da sam svestan šta je bio prekršaj, onda se možda ni ja ne bih cimao - ovako me više interesuje šta je u pitanju jer nema nikakvog smisla. Ti si mi onomad pokazao gde si bio parkiran pa mi tek posle pade na pamet jedna ideja šta bi mogao biti prekršaj, mada se prosto nadam da to nije u pitanju. Naime ako su označena javna parking mesta oni imaju pravo da te kazne ako si automobilom zauzeo više od jednog mesta. Naravno to je napravljeno da se ne bi neko popreko parkirao na tri mesta, ali znam bolide koji su pisali kazne i zato sto je neko nagazio liniju za 10cm. To je prosto jedino sto mi pada na pamet :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 Pa ne bi me čudilo da je i to, ali tu se niko nikad ne parkira unutar linija jer je parking napravljen "random" pošto ga prožimaju drveće i bandere :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted August 12, 2016 Report Share Posted August 12, 2016 Malo izvorne muzike <3 Quote Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 Isplaniram danas da idem u vikendicu i da ucim ceo dan a uvece proslava pa rejv, legnem da spavam u normalno vreme i zvoni mi sluzbeni telefon u 4 ujutru, pa u 5, pa 5 i nesto, odlepila sam. Riba iz Barajeva ne zna da koristi tac skrin i svaki kontakt s telefonom ona pozove mene. otkida me glava sada :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 Jako si bitna i od velikog značaja za tvoju firmu, i hvala ti što tu bitnost svakodnevno deliš sa nama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 bahahahaha useri ovde Quote When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 (edited) @togFU tebrice, nisi bas pametan, zena je slucajno okretala br iz imenika jer nume da koristi telefon Edited August 13, 2016 by mncu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 (edited) 42 minutes ago, mncu said: @togFU tebrice, nisi bas pametan, zena je slucajno okretala br iz imenika jer nume da koristi telefon aha, u tom slučaju situacija je još gora za sve nas - i mene, i tebe, i za tvoju firmu. za mene jer sam glup, za tebe jer očigledno glupa žena ima tvoj broj telefona u imeniku, a za tvoju firmu jer je taj telefon službeni, iz čega sledi da sarađujete sa retardima :( Edited August 13, 2016 by togFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 Istina. I za njenog sefa, jer sam ga zvala da je obuzda :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 Možda je ipak bio neki novi vid testa požrtvovanosti prema firmi. Kao slučjano je zvala telefonom u subotu ujutru! Mnogo mi to naivno zvuči. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 Možda je palo jutarnje hefatnje pa je guzicom zvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 Mozda te trolovala jer te ne voli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 možda su u šumi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 mozda, mozda Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 nije bilo nikakvog akanja, nije se nista culo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 Zasto nema vise pluseva na forumu, to sam odavno hteo pitati Kako ce reki sad da zna ko se smejao vickastim postovima In other news, jos jedan vikend i jos jedno ne izlazim nigde Skontao sam da ovde mi se uopste ne izlazi (uglavnom posto nema moje narkomanske muzike jelte), a i moram da priznam da mi prija da malo iskuliram gajbi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 13, 2016 Report Share Posted August 13, 2016 2 minutes ago, exile said: Kako ce reki sad da zna ko se smejao vickastim postovima toliko sam duhovit sada da se podrazumeva da su mi fore smesne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 14, 2016 Report Share Posted August 14, 2016 ustajte ajde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 14, 2016 Report Share Posted August 14, 2016 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 14, 2016 Report Share Posted August 14, 2016 Dve smrti ljudima koji u 8 ujutru vikendom organizuju radove. Odzvanja cela zgrada jebeno. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 14, 2016 Report Share Posted August 14, 2016 kod mene zavrsavaju zgradu, vec danima je ovaj fazon Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts