Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Ja bih rekao da je random postavljeno da komunalni dron ispuni bonus, on to negde preda, isfejkovano da si prekršio, ti se kao pojedinac ne cimaš oko toga jer te naravno mrzi, a i #samousrbiji i oni pošalju kaznu. Tebi kazna stigne, onda se jako ukenjaš momenata koje po novinama itd plasiraju o uterivačima i platiš. I nek na 100 ljudi prođe na 8, oni su super prošli.

A ti realno, kada odeš u ponedeljak, biće "jaoo, haha, pardon, izvinite, kolega retard pogrešio"

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

2 hours ago, Lucky said:

ma da sam svestan šta je bio prekršaj, onda se možda ni ja ne bih cimao - ovako me više interesuje šta je u pitanju jer nema nikakvog smisla.

Ti si mi onomad pokazao gde si bio parkiran pa mi tek posle pade na pamet jedna ideja šta bi mogao biti prekršaj, mada se prosto nadam da to nije u pitanju. Naime ako su označena javna parking mesta oni imaju pravo da te kazne ako si automobilom zauzeo više od jednog mesta. Naravno to je napravljeno da se ne bi neko popreko parkirao na tri mesta, ali znam bolide koji su pisali kazne i zato sto je neko nagazio liniju za 10cm. To je prosto jedino sto mi pada na pamet :)

Heghlu'meH QaQ jajvam

Isplaniram danas da idem u vikendicu i da ucim ceo dan a uvece  proslava pa rejv, legnem da spavam u normalno vreme i zvoni mi sluzbeni telefon u 4 ujutru, pa u 5, pa 5 i nesto, odlepila sam. Riba iz Barajeva ne zna da koristi tac skrin i svaki kontakt s telefonom ona pozove mene. otkida me glava sada :(

42 minutes ago, mncu said:

@togFU

tebrice, nisi bas pametan, zena je slucajno okretala br iz imenika jer nume da koristi telefon

aha, u tom slučaju situacija je još gora za sve nas - i mene, i tebe, i za tvoju firmu.

za mene jer sam glup, za tebe jer očigledno glupa žena ima tvoj broj telefona u imeniku, a za tvoju firmu jer je taj telefon službeni, iz čega sledi da sarađujete sa retardima :(

Edited by togFU

Zasto nema vise pluseva na forumu, to sam odavno hteo pitati

Kako ce reki sad da zna ko se smejao vickastim postovima

In other news, jos jedan vikend i jos jedno ne izlazim nigde
Skontao sam da ovde mi se uopste ne izlazi (uglavnom posto nema moje narkomanske muzike jelte), a i moram da priznam da mi prija da malo iskuliram gajbi