Vlada_ Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 ja sam ekstremna sisica za alkohol i to me smara bas, cak su mi i prva dva piva mucenje kad pijem Sent from my iPhone using Tapatalk Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Slaže se sa imanjem iPhone-a Šalim se, samo tvrdo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Zasto si okacio Labuš? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Naleteo na internetu, ruke same krenule uvis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 jednom recju bamdigidigidigibambam 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 (edited) dobra pesma! sto se tice alkohola, ja mogu svega u neogranicenim kolicinama, kao da pijem vodu, i da mesam i sve, ali od vina hocu dumrem koliko mi je tesko i jos me nekako drugacije radi od ostalog alkohola, potpuno povilenim edit: sad vidim da sam danas vec napisala slican post, au Edited June 22, 2016 by mncu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 ti si bas zajeban alkos neki marinice jel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 Dule akseptovao čalanž :D 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 (edited) nisam vise buraz :D bejah ranije dok sam imala zeludac, sad samo cedjena sargarepa. eventualno kad je neki ivent pa stisnem zube i popijem 5-6 dzin tonika :)) ali mozemo da popijemo po koju, nije problem :) Edited June 22, 2016 by mncu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 hehe Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted June 22, 2016 Report Share Posted June 22, 2016 nista odvratnije od pijane ribe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 (edited) zašto onda slušaš metalike? pređi na tehno... tamo su sve male, slatke jagodice bobice kojima se oči cakle! Edited June 23, 2016 by alfa Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 od pijanih riba su jedino gore ribe na hemiji :D Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOOM_ Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 4 hours ago, mncu said: dobra pesma! sto se tice alkohola, ja mogu svega u neogranicenim kolicinama, kao da pijem vodu, i da mesam i sve, ali od vina hocu dumrem koliko mi je tesko i jos me nekako drugacije radi od ostalog alkohola, potpuno povilenim edit: sad vidim da sam danas vec napisala slican post, au Hoces li da podjemo, mislim da mi se svidjas?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 (edited) ne slusam metalike, slusala sam u osnovnoj. nisam mentol da slusam metalike a da sam starija od 15 godina :D edit: ili si ovo rekao ovom digrejzu... Edited June 23, 2016 by mncu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 stvarno ne znas da li je rekao tebi ili digrejzu? Sent from my iPhone using Tapatalk Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 11 minutes ago, Vlada_ said: stvarno ne znas da li je rekao tebi ili digrejzu? Sent from my iPhone using Tapatalk znam, ali bzvz sad da brisem post :( 5 hours ago, digrejzo said: nista odvratnije od pijane ribe pa to kad si vidjao ili samo pijane metalike koje se napijaju od piva a i generalno su odvratne ili pijane splavarke koje se napiju od djus vodke i placu i padaju u nesvest. ja sam bas kul kad se napijem, samo prozivam ljude i svi su mi retardi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 konstatacija da nisi mentol i da metalika(sto je inace grupa a ne zanr) nije za starije od 15 godina je nesto najgluplje sto sam ikada procitao na ovom forumu a bogami,boravim ovde 15-tak godina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 (edited) :))))) druze, tebi inteligencija nije bas jaca strana? Edited June 23, 2016 by mncu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 5 hours ago, digrejzo said: nista odvratnije od pijane ribe Ja ne mogu da zamislim nista odvratnije. Dok su muskarci ca re vi kad popiju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 (edited) 15 minutes ago, Udo Tvrdic said: Ja ne mogu da zamislim nista odvratnije. ja mogu - pedere! hehehe Edited June 23, 2016 by mncu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 1 hour ago, mncu said: samo prozivam ljude i svi su mi retardi :D Please allow me to introduce myself, I'm a man of wealth and taste... Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 24 minutes ago, f4ts0 said: Please allow me to introduce myself, I'm a man of wealth and taste... gde si, fetsic o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 27 minutes ago, kruko said: braćo, gde je tačno prekršajni sud u ustaničkoj, gledam na street view, ne mogu nikaklo da izvalim. je l to ovo govno? https://goo.gl/maps/ofsvKLSpQU42 Ja koliko vidim to ti je pekara :) Nije tu, malo ranije je gledano od Autokomande otprilike preko puta onog Specijalnog suda, tu je i Policijska stanica i Dom zdravlja pa jedna od tih zgrada, uostalom imas i kod njih na sajtu maps link. Ako se ja secam to bi trebalo da je ova zgrada od crvene cigle. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 23, 2016 Report Share Posted June 23, 2016 Da, ali su tu bile neke rokade, ranije je tu bio Prvi osnovni sud a sad je on valjda u Palati pravde ili na NBGD, jebemliga, a ovde je sad Prekrsajni. Cak i kad kucas na Google pretragu izlazi Prvi osnovni sud Ustanička 14 što je sad adresa prekršajnog suda tako da sam 99% siguran da je to to. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts