Popular Post reki Posted January 11, 2016 Popular Post Report Share Posted January 11, 2016 (edited) ima kolakuka sto mora da ih registrujerur only Edited January 11, 2016 by rejven 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 25K registracija kola danas..i tako svake godine ode jos jedna midrange graficka vazalima u dzep :(Što pre prihvatiš da su ti kola rupa bez dna, to će ti život biti lakši :) A ukupno gledano ta registracija je još i "mali" trošak kad se posmatra godišnji nivo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 (edited) Vredi auto svaki dinar.A i ne morate svi kupovati 2000+ kubika!Mada evo, baš da napravim presek za četiri meseca posedovanja automobila:1. Oko 150 evra na servise i delove (uključujući tu nov akumulator)2. 15.000 din na gorivo (vozim se skoro svaki dan, dizel MJT FTW!)3. Oko 6-7 hiljada na prenos vlasništva i novu saobraćajnuŠto izađe oko 40 hiljada, ili 10 hiljada mesečno. I regret nothing! Edited January 11, 2016 by voodoo_ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 koja transformacija ovog vudua, son i'm proud!@laki ili ako hoćeš posmatraj sa vedrije strane, nije rupa bez dna nego novi član porodice! hraniš ga, pereš, teraš kod doktora, itd.@dule kupi telefon i batali vajber generalno! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 koja transformacija ovog vudua, son i'm proud!@laki ili ako hoćeš posmatraj sa vedrije strane, nije rupa bez dna nego novi član porodice! hraniš ga, pereš, teraš kod doktora, itd.@dule kupi telefon i batali vajber generalno!naravno da može da se posmatra i kao "kućni ljubimac", "igračka" ili "hobi/zadovoljstvo", ali onda nema mesta kuknjavi oko cene registracije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 izvinjavam se sto upadam, ali jel to nesto nije u redu pa ste svi iskulirali klip u kome 20 sandniggera odvlaci zenu u metro da je siluje?ili mi lepo kazite da sam pijan i da je fejk klip:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 ajde bre dule otrezni se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 izvinjavam se sto upadam, ali jel to nesto nije u redu pa ste svi iskulirali klip u kome 20 sandniggera odvlaci zenu u metro da je siluje?ili mi lepo kazite da sam pijan i da je fejk klip:)ja nemam pojma o čemu se radi pa se nisam osetio podobnim da prokomentarišem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Nemam ja problem da dam pare za registraciju, benzin i sve sto vec ide.. problem mi je sto sto se svuda drzava ugradi 60% u cenu.Turci se ugradjivali 10%... tako da:Turci, vratite se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 izvinjavam se sto upadam, ali jel to nesto nije u redu pa ste svi iskulirali klip u kome 20 sandniggera odvlaci zenu u metro da je siluje?ili mi lepo kazite da sam pijan i da je fejk klip:)ja nemam pojma o čemu se radi pa se nisam osetio podobnim da prokomentarišem.kako bre nisi u toku, svi su brujali oko nove godine o tim napadima, silovanjima i pljackama od strane emigranata u nemackoj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Što bismo se mi nervirali oko toga? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 pa ne znam, mozda i sto ce nas za neku godinu da jebu u mozak cigani, siptari i ostale manjine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Dule se nervira unapred posto racuna da ce da zapali u Njemacku :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 pa ne znam, mozda i sto ce nas za neku godinu da jebu u mozak cigani, siptari i ostale manjineNek probaju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 pa vec sad imaju veca prava od ostalih, ko beli medvedi ce jos malo da budu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted January 11, 2016 Popular Post Report Share Posted January 11, 2016 Ama ko će da ih brani ako krenu da prave sranja, nije ovo sever Nemačke. Niti Aca baš toliko hoće da glumi Evropljanina, niti ima toliko milicije, niti mi imamo isprogramiran strah da ne ispadnemo rasisti. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 pa ako tako bude onda ce morati nasi prijatelji sa zapada da ih brane tako braneci demokratiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Oće boli ih kurac, zar ne vidiš da se ostvaruje Draškovo proročanstvo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 poceo da mi pucketa desni zvucnik :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 pa šta ćeš sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 de znam veljok, deznam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 reki moraš da popraviš to 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted January 11, 2016 Popular Post Report Share Posted January 11, 2016 Neće znati da l pucketa od mene ili od zvučnika 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Reki, aj na to pivo preko skajpa Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 (edited) sedim za kompom samo u gaćama i slušam pijane cigane koji pevaju u jukra đurđevdan!e da i cirkam lavinu iz limenke posle stonog tenisa koji sam pokidao! Edited January 11, 2016 by manager tri smrti novom forumu 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts