Lucky Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 nešto na ovaj fazon? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 (edited) za to im treba jebeno pucati u kolena, rade i kod mene po kraju to isto...koliko pisaju po nama pa to je strasno, dokle...Sere mi se od ovog igranja drzave i uredjenosti, SERE ! Stigla mi presuda, na cije sam sudjenje inace isao u jebeno Barajevo zato sto se to vodi kao Beograd, pa su me uredno iscimali tamo posto su manje guzve, i to tako sto mi je pandur dolazio na gajbu 3x dnevno i zvao telefonom da odem da me ne bi uhapsili, jedva se ukombinujem i odem sa posla u zadnji cas tamo krajem godine a ono me slikala kamera u Juriija Gagarina, preko puta Belvila, 2013te godine u avgustu mesecu, kako ,,divljam,, i vozim 70 km na sat u 22:30...17 200 din...sve im jebem, uredjeno Edited January 10, 2016 by Sunshine. Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 za to im treba jebeno pucati u kolena, rade i kod mene po kraju to isto...koliko pisaju po nama pa to je strasno, dokle...Sere mi se od ovog igranja drzave i uredjenosti, SERE ! Stigla mi presuda, na cije sam sudjenje inace isao u jebeno Barajevo zato sto se to vodi kao Beograd, pa su me uredno iscimali tamo posto su manje guzve, i to tako sto mi je pandur dolazio na gajbu 3x dnevno i zvao telefonom da odem da me ne bi uhapsili, jedva se ukombinujem i odem sa posla u zadnji cas tamo krajem godine a ono me slikala kamera u Juriija Gagarina, preko puta Belvila, 2013te godine u avgustu mesecu, kako ,,divljam,, i vozim 70 km na sat u 22:30...17 200 din...sve im jebem, uredjenoja sam mislio da za to šalju one foto-albume pa ti lepo vidiš da te je ufotkala kamera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post togFU Posted January 10, 2016 Popular Post Report Share Posted January 10, 2016 Ne znam kako mislite da uđete u EU bez potpunog uređenja na svim nivoima?? Kako mislite u EU sa takvim primitivnim balkanskim stavovima? #sorabija... 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post prota_ Posted January 10, 2016 Popular Post Report Share Posted January 10, 2016 ja čekam da vidim šta zverko misli o ovome 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Nesto ste pominjali za Viber pre desetak dana, danas resetovah fon posto sporo radi i da instaliram Viber kad ono nema ga na playstoru, nije vise free ili sta? Evo na sajtu mi izbacuje da nije kompatibilan sa HTC desire, wtf, bio je kompatibilan jutros pre nego sto sam odradio factory reset? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Viber ili vajber? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 10, 2016 Report Share Posted January 10, 2016 Vader ili Vejder? Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 gde je nestao vuduov guide za podesavanje svezeg windowsa? :C Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 neradi taj link Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Nesto ste pominjali za Viber pre desetak dana, danas resetovah fon posto sporo radi i da instaliram Viber kad ono nema ga na playstoru, nije vise free ili sta? Evo na sajtu mi izbacuje da nije kompatibilan sa HTC desire, wtf, bio je kompatibilan jutros pre nego sto sam odradio factory reset?probaj da skineš fajl negde "sa strane" a ne sa storea pa instaliraj, pa vidi da li šljaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 jebeni diego Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Jebote, ispade da više ljudi vole bouvija nego daru bubamaru Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Nesto ste pominjali za Viber pre desetak dana, danas resetovah fon posto sporo radi i da instaliram Viber kad ono nema ga na playstoru, nije vise free ili sta? Evo na sajtu mi izbacuje da nije kompatibilan sa HTC desire, wtf, bio je kompatibilan jutros pre nego sto sam odradio factory reset?probaj da skineš fajl negde "sa strane" a ne sa storea pa instaliraj, pa vidi da li šljaka.ok, probacu pa javljam...mada meni nije jasno zasto pise da nije kompatibilan sa mojim htc, vec samo sa ovim samsung koji sam koristio par dana kad mi je riknula baterija, a posle sam ga ponovo koristio na htc-u bez problemahttp://i67.tinypic.com/wmj8sm.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 gde je nestao vuduov guide za podesavanje svezeg windowsa? :Chttp://www.benchmark.rs/artikal/windows_7_optimizacija_nakon_instalacije-2259 dis? 1 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Nesto ste pominjali za Viber pre desetak dana, danas resetovah fon posto sporo radi i da instaliram Viber kad ono nema ga na playstoru, nije vise free ili sta? Evo na sajtu mi izbacuje da nije kompatibilan sa HTC desire, wtf, bio je kompatibilan jutros pre nego sto sam odradio factory reset?probaj da skineš fajl negde "sa strane" a ne sa storea pa instaliraj, pa vidi da li šljaka.ok, probacu pa javljam...mada meni nije jasno zasto pise da nije kompatibilan sa mojim htc, vec samo sa ovim samsung koji sam koristio par dana kad mi je riknula baterija, a posle sam ga ponovo koristio na htc-u bez problemahttp://i67.tinypic.com/wmj8sm.jpgkoju verziju androida imaš na tom desire? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 (edited) neki prastari 2.3.5, mada valjda je taj bio i ranije kad je sljakalo?fala docy, sta cu kad sam nobina:) Edited January 11, 2016 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 dule pls :Dskinuo si apliakciju dok je viber podržavao taj android pa nisi imao problema, sada ne podržavaju te matore verzije te ne postoji način da skineš sa play store ali to ne znači da ti aplikacija neće raditi ako je ručno instaliraš tako da poslušaj lakija. ili kupi telefon! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 kako to 'sa strane' da nadjem? ima keva isto neki stari htc i ne moze da instalira taj novi sa store-a :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 http://www.androidapksfree.com/apk/viber-apk-latest-version-download-free/ [/code]Download APK from secure server >> 1 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Random Igor "šala na vas" post.ovo je pricajte jel tako? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 hvala doco! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 Meni ne radi ni ovaj sa Docinog linka ni neki drugi koji sam skinuo iako pise da podrzava verziju androida koji imam. Nek se nosi Viber, ionako je bolji whatsapp.Btw, evo ovde link namerno, posto ce ga skinuti uskoro kao i ostale verovatno. Daj boze da je fejk, al nesto ne bih rekao:(http://thisisengland.org.uk/shocking-video-what-the-media-wont-show-you-from-nye-in-germany/# Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 (edited) 25K registracija kola danas..i tako svake godine ode jos jedna midrange graficka vazalima u dzep :( Edited January 11, 2016 by Orange Bud Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted January 11, 2016 Report Share Posted January 11, 2016 25k je skroz okej za auto, ne vidim zasto kukas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts