Lucky Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 realno, očekivao sam da će se community manager primiti kao štos, ali za SSD sam iznenađen, no drago mi je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Shiet, Drale ocekujem uskoro da nas naoruzas ovako necim!http://bgr.com/2015/10/19/handheld-railgun-video-3d-printing/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Shiet, Drale ocekujem uskoro da nas naoruzas ovako necim!http://www.ilovezrenjanin.com/wp-content/uploads/2012/11/Ceramic_Tile_Installation_Procedure_6848364_460-1.jpgfixed 2 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 :))))) Shiet, Drale ocekujem uskoro da nas naoruzas ovako necim!http://bgr.com/2015/10/19/handheld-railgun-video-3d-printing/наоружаћу нас дроновима са рејловима. само ти вежбај "Тенкиће"...;) Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 popušio sam 36 cigara danas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 popušio sam 36 danasInfinite moneys! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 proto, vudu ti rekao da pušiš kurce :( Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 samo pusi proto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 proto, vudu ti rekao da pušiš kurce :(vidim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 in a row? Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 Tesko je, bas Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 pa onako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 LOL HB! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 popušio sam 36 cigara danashttps://www.youtube.com/watch?v=1OQl89ewXvc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 ostale zalihe samo Vedoki krema Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 20, 2015 Report Share Posted October 20, 2015 On je samo za brkove... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 Popcorn offline do daljenjeg. Standardna prica, frka oko love, troje developera napustili team. Ako nekoga zanima zasto ne radi uopste :) https://popcorntime.statuspage.io/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 Ali sinoc sam gledao :( . Dobro, valjda makar mogu da se strimuju zeljeni magnet linkovi preko playera, ako vec ne mogu serije/filmovi iz njihove baze... Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 Možda sam ja jedini koga pogađaju ovakve stvari, ali mi je baš grozno. Ne kupujem čokolade jer ih ni ne jedem nešto, ali se sećam da je pre x godina Milka od 100g postala 90g i tad mi je isto bilo bezveze. I pre neki dan kupujem i baš pitam "Šta imate od čokolada, onih od 100g?" (ne sa namerom da mi kaže "e nije ti više 100g nego 90" nego jednostavno tako ide podela - čokoladice, čokolada od 100g i čokolada od 300g) i prodavačica kao "imaš najlepše želje i imaš milku", i ja tražim tu milku običnu, da meni ona nju (i naplati 120 din) i ja rek'o daj da vidim dal' je i dalje 90g, kad ono:Živo me interesuje gde je granica. Jer od 80g na 75g je mali korak, čak i na 70g.Znam da je topla voda (kukao sam i svojevremeno što je jogurt 1KG a ne 1L) ali eto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 U prodavnicu samo sa digitronom posle overavanja cenoteke i to gde imaju istaknutu cenu po litru i kilogramu. Svačega sam se nagledao, Fairy od 480 mililitara, prašak od 11 kilograma skuplji od onog od 9kg, pakovanja pelena na akciji koja su po peleni skuplja od manjih koja nisu na akciji i slično, cilj je da se potrošač zbuni i kupi impulsivno.DM je u Nemačkoj izbacio Kolgejt paste iz prodavnica jer su ovi zadržali cenu, a pakovanje smanjili sa 100 na 75 mililitara, evo teksta o tome i celoj homoseksualnoj situaciji sa smanjivanjem pakovanja:http://www.politika.rs/rubrike/potrosac/Manja-pakovanja-po-istoj-ceni.lt.html pojma nisam imao da je ovo postojalo, a uvek sam razmišljao kako bi bilo dobro da postoji: A sve je počelo upravo odlukom Brisela još 2009. godine o ukidanju regulative o standardnoj veličini pakovanja namirnica.Nemam pojma, meni je jednostavno neprihvatljivo da se tečnost meri u kilogramima kada se prodaje, posebno kada su druge tečnosti u litrama. 1KG jogurta koji kupiš je zapravo 0,84-0,86l jogurta, što znači da kad dođeš kući i hoćeš da sipaš na primer svakom članu porodice u šolju od 0,2 ili 0,25, računaš da ćeš napuniti 4 šolje od tih 1L ali od 1KG dobijaš samo 3 šolje i "nešto malo". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 Od kad su Milke sad po 80 grama. Ja sam redovno kupovao one Biogric štapiće (čili, kikiriki, plain), i pre par nedelja baš kažem ženi u marketu "e, vidi, ovo pojeftinilo malo, kul", kad mi ona kaže "jok, smanjili su ambalažu, sad je manja kesica". I stvarno manja, nataknem ih. Slično je i sa Next sokovima, bili su oni tetrapaci od 2 litre, narandža, breskva i jabuka, i sad su uveli "novu, megakul ambalažu" od 1.5 litra, onih od 2 nema više nigde Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 video sam kampanju nekih cokoladica kad je poceo taj trend, bilo je u fazonu - nije to manje grama, VEC MANJE KALORIJA! gamad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 video sam kampanju nekih cokoladica kad je poceo taj trend, bilo je u fazonu - nije to manje grama, VEC MANJE KALORIJA! gamad.ma zezaš - meni palo napamet crnohumorno da to predložim - kao eto, jedete manje šećera, mada sad kad razmislim, manje grama uopšte ne mora da znači manje šećera :(Od kad su Milke sad po 80 grama. Ja sam redovno kupovao one Biogric štapiće (čili, kikiriki, plain), i pre par nedelja baš kažem ženi u marketu "e, vidi, ovo pojeftinilo malo, kul", kad mi ona kaže "jok, smanjili su ambalažu, sad je manja kesica". I stvarno manja, nataknem ih. Slično je i sa Next sokovima, bili su oni tetrapaci od 2 litre, narandža, breskva i jabuka, i sad su uveli "novu, megakul ambalažu" od 1.5 litra, onih od 2 nema više nigdepoznata stvar - tako je i chipsy smanjio sa 50g na 45g pa posle na 40g i pitali su ih oko toga i odgovor je bio "tako su tražili kupci" (lol). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 Meni je najbolje bilo svojevremeno za dorinu sa pirinčem "od sada sa 20 posto više riže", umreh od smeha Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 21, 2015 Report Share Posted October 21, 2015 (edited) ma najjača je ona Milka sa vazduhom :D EDIT: evo je Jebena pobeda :DNova Milka sa alpskim vazduhom, sada sa 20% vazduha više! Edited October 21, 2015 by togFU pic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts