reki Posted May 30, 2022 Report Share Posted May 30, 2022 (edited) plot twist odustao sam od civica (za sad), mnogo mi je sad da dajem 6k za auto 2007 godiste, ipak ce to da saceka neka bolja vremena π tako da gledam sad uglavnom corsu d ili fiat evo, ili ako cujete za nesto provereno u tom cenovnom rangu javite π Edited May 30, 2022 by reki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 30, 2022 Report Share Posted May 30, 2022 Uz rizik da zvuΔim kao matori Δale (mada i za to me zabole), nemoj uzimati nizak auto za Beograd Od kako je 500L kod limara, veΔ treΔu nedelju vozim bivΕ‘eg Punta da premostim i to je kriminal: 1) Koliko se gadno oseΔaju rupe po ovim njivama od puteva kad preko njih prelaziΕ‘ 14-inΔnim toΔkovima 2) Koliko je sve jebeno nepregledno - vidim samo auto ispred i iza sebe, za razliku od 500L koji je preljepo podignut da vidim bukvalno dokle se pogled proteΕΎe (osim ako ispred nije Ε‘leper ili autobus), Ε‘to je i te kako znaΔajno jer do posla imam nekoliko gadnih raskrsnica gde mi baΕ‘ znaΔi da vidim ako se neki mentol zaleteo u kontra smeru pretiΔuΔi kolonu 3) Koliko ovi mentoli u njemaΔkim wannabe-dΕΎipovima i Volvoima uopΕ‘te ne fermaju mala kola na putu. Nije 500L nikakva gromada od auta, ali definitivno nije isti "tretman" kad je viΕ‘i auto i kad nije. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanΔe Posted May 30, 2022 Report Share Posted May 30, 2022 @voodoo_Β Pretpostavljam PuntiΔ dvojka ili onaj malo posle njega? Ako je tako, +1 i od mene na opΕ‘tu katastrofu od nepreglednosti i neudobnosti takvih auta. A to Ε‘to si "progledao" sa 500L, ja sam jesenas imao sa kombijima, samo kad sam malo pohvatao ogledala i rikverc, sa te izviΕ‘ene pozicije mi je postalo mnogo lakΕ‘e manevrisati veΔim vozilima. Kad sam se vratio u Jarisa svog, opet sam "zaboravio" da vozim :) @rekiΒ znam da smaram i ponavljam se, ali ukljuΔi u opcije iΒ jarisa dvojku benzinca, najbolji gradski auto ikada, u stvari kec je bolji, ali ruΕΎan, a dvojka je taman :D Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ΓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 30, 2022 Report Share Posted May 30, 2022 Pa onaj Punto "trojka" odnosno 2B, joΕ‘ je moj original italijanski sa mjt motorom (i to bi mu bio jedini plus - vuΔe ko metak u odnosu na atmo benzinca), sve ostalo je s konja na magarca. Dobro me podseti na retrovizore, 500L ima fazon duplo veΔa boΔna ogledala nego sva kola B klase, neuporedivo bolja preglednost. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanΔe Posted May 30, 2022 Report Share Posted May 30, 2022 (edited) 23 minutes ago, voodoo_ said: Pa onaj Punto "trojka" odnosno 2B, joΕ‘ je moj original italijanski sa mjt motorom (i to bi mu bio jedini plus - vuΔe ko metak u odnosu na atmo benzinca), sve ostalo je s konja na magarca. Dobro me podseti na retrovizoreο»Ώ, 500L ο»Ώima fazon ο»Ώduplo veΔa boΔna ogledala nego sva kola B klase, neuporedivo bolja preglednostο»Ώ. Pa da, taj PuntiΔ, tvoj ima one velike farove, ja sam imao stariju dvojku, sa malim, taj auto se kod nas vodi kao "idealan za poΔetnike", a ne znam da li mu je jeziviji mrtav ugao na A stubu kad skreΔeΕ‘, ili na C stubu kad negde izlaziΕ‘ u rikverc, ili farovi koji su kao da ih nema (na mojoj verziji), i bog te pita Ε‘ta joΕ‘ :D Edited May 30, 2022 by millanΔe Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ΓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Junkie Posted May 31, 2022 Popular Post Report Share Posted May 31, 2022 ana.rs zove, traΕΎi vaginu nazad... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 31, 2022 Report Share Posted May 31, 2022 π’ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2022 Report Share Posted May 31, 2022 18 hours ago, voodoo_ said: 3) Koliko ovi mentoli u njemaΔkim wannabe-dΕΎipovima i Volvoima uopΕ‘te ne fermaju mala kola na putu. Nije 500L nikakva gromada od auta, ali definitivno nije isti "tretman" kad je viΕ‘i auto i kad nije. uvek bilo, Δak sam i pisao ovde o tome, dok je bila corsa, niko pet para nije davao, pa mogla biti i corsa opc πΒ a ovamo honda i to veΔ je druga priΔa! za smart sad kad razmislim pojma nemam, valjda sam tu navikao da se ja prilagoΔavam uslovima saobraΔaja totalno :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 31, 2022 Report Share Posted May 31, 2022 Ti si Lale alfa i nema tu dal je smart, nije smart, samo dinamiΔna voΕΎnjaΒ π Ja bukvalno ne vidim nikakvu razliku u ponaΕ‘anju drugih prema meni, sa izuzetkom kad sam pozajmio alfu od drugara i sve bmwisti su imali neki pik na mene, da se guze uz branik i sliΔno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 31, 2022 Report Share Posted May 31, 2022 12 minutes ago, Junkie said: Ti si Lale alfa i nema tu dal je smart, nije smart, samo dinamiΔna voΕΎnjaΒ π Β normalno, samo udarim kick-down u smartu pa da viΕ‘' kako poleti! 13 minutes ago, Junkie said: ο»Ώ Ja bukvalno ne vidim nikakvu razliku u ponaΕ‘anju drugih prema meni, sa izuzetkom kad sam pozajmio alfu od drugara i sve bmwisti su imali neki pik na mene, da se guze uz branik i sliΔno. verovatno je naravno Δisto tripovanje, ali ja sam ovo izvalio dok je joΕ‘ ono davnih dana accord bio aktuelniji (aktuelni) model, redovno su mi se lepili neki carevi u Oktaviji :)) kao valjda, da vide dal' je bolje njihovo Δedo, iako svi znamo da nije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 31, 2022 Report Share Posted May 31, 2022 11 hours ago, Junkie said: ana.rs zove, traΕΎi vaginu nazad... bukvalno sam neΕ‘to sliΔno hteo da napiΕ‘em, kakvi bre 500l, puntaΔi i sl na ovom topicu, jel smo RUR ili nismo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki Β 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah Β 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushareΒ [16:42:19] MiΕ‘a says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may knowΒ [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 31, 2022 Report Share Posted May 31, 2022 (edited) dobro ajde ja, samac sam, ali vudu ima porodicu, kontam da je 500L dobar auto za to π mozda ipak presecem i impuls bajujem hondu! stay tuned! Edited May 31, 2022 by reki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 31, 2022 Report Share Posted May 31, 2022 A da ti doteram Audija dogodine Reki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 31, 2022 Report Share Posted May 31, 2022 pricali smo o tome, nemam nikakve emocije prema audiju, bmwu, mercedesu, iz nekog razloga bih radije VW πΒ ako moze scirroco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Highl1 Posted May 31, 2022 Popular Post Report Share Posted May 31, 2022 1 hour ago, reki said: dobro ajde ja, samac sam, ali vudu ima porodicu, kontam da je 500L dobar auto za to π mozda ipak presecem i impuls bajujem hondu! stay tuned! tad kad imaΕ‘ porodicu, tek onda ne treba da se predaΕ‘, jer si svejedno veΔ dao 90% teritorije, auto je u tih poslednjih 10% Β 2 1 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki Β 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah Β 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushareΒ [16:42:19] MiΕ‘a says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may knowΒ [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 31, 2022 Report Share Posted May 31, 2022 Samo nemoj preveliku, da ne bi morao da preΔeΕ‘ na autobus kao npr ja π Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted June 1, 2022 Report Share Posted June 1, 2022 Ili kupiΕ‘ jedan auto za familiju, jedan za sebe πΒ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 1, 2022 Report Share Posted June 1, 2022 Tome teΕΎimo π Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted June 1, 2022 Report Share Posted June 1, 2022 ae sad opet pitanje: Kia Soul, Peugeot 3008 i Subaru XV, svi sa manuelnim menjacima :) Kia Soul mi deluje ok, seo sam i odgovara mi polozaj i nacin ulaska (bitno mi je zbog desne noge). Kakav je auto generalno, koliko se secam doVla je imao Ceed pa da prenese iskustvo sa Kijama. Pezo mi deluje dobro, ima 1.6 dizel unutra koji je ako dobar, ali mi je favorit (za sada) Subaru XV dizel, samo da vidim oko tog ulaska, polozaja nogu i slicnih stvari da li mi odgovara. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 1, 2022 Report Share Posted June 1, 2022 btw nije lako kupiti polovan auto danas 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 1, 2022 Report Share Posted June 1, 2022 Ja sam shvatio po tim oglasima da se dosta Δesto termin "prvi vlasnik" shvata relativno Ε‘iroko, u smislu prvi vlasnik u Srbiji, a uvezen je od negde πΒ Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 1, 2022 Report Share Posted June 1, 2022 da, i termin NOV nekad stave za auto iz 2003.Β 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted June 1, 2022 Popular Post Report Share Posted June 1, 2022 a nekad napisu i AUTO a prodaju fiat 500L 1 9 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 1, 2022 Report Share Posted June 1, 2022 Ja imam prijatelja koji je kupio ovde Subaru XV i eno mu ga u garazi, ne moΕΎe da se pokrene, niko ne zna Ε‘ta je, istekla garancija. Subaru mreza servisa je jadna, to je potencijalni problem.Β 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 1, 2022 Report Share Posted June 1, 2022 i ja sam imao pezoa kome niko nije znao sta je! iako ima majstora πΒ tako da metodom dedukcije zakljucujemo da trebas kupiti kiu π 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts