Highl1 Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 1 hour ago, togFU said: Slažem se, ali isto tako je i obrnuto, kada je auto kvalitetan, samo je dovoljno da ga pogledaš i da vidiš da je kvalitet u pitanju, međutim ako dizajn nije tu, ne vredi. Meni je to slučaj sa skoro svim aktuelnim Mercedes i BWM modelima - ono, vidi se da su lepo "upakovani", ne izgleda "šuplje" kao limenka neka (npr. Hyundai modeli od pre 10ak godina su tako izgledali), kvalitet je tu ali ipak mi je dizajn suviše loš, to je ono što je i reki mislim pokušao da kaže. Inače slažem se da je rekijeva lista čudna, samo što sam ja u obrnutom taboru - meni su golfovi svi osim osmice lepi, fiat samo grande punto može da prođe, iako mi je ranije bio ružan, ipak je nekako "grew on me" i sad mi je kul, razmatrao bih ga možda za kupovinu u tom rangu. Scrirocco mi je lep jako, BMW 1 onako, prva serija mi je ružna jako, mislim da je druga dobra... DS citroen mi je ružan, iako ima nešto što ga izdvaja i verovatno će izgledati relativno moderno i za 10 godina... I da, mislim da nismo uzeli u obzir opremu, odnosno kolike mogu biti razlike između klot modela x i istog tog modela u full opremi, sa lepim felnama itd... evo npr. upravo taj nesrećni grande punto, kad je lepo sređen, može jako lepo da izgleda, dok je u klot varijanti raspad odnosno klasičan punto 😄 Meni su prva i druga generacija X5 vrh, odnosno "lepo" su mi ostarili, za 307 se slažem s tim što mi taj auto nikad ni nije bio lep, dok recimo 206 jeste bio vrh i prelep u tom periodu, nije ni sad toliko loš ali ono... što se tiče opreme, ja u ovom izboru gledam da je svaki model naveo sa najnapucanijom opremom, znači bmw 1 u m opremi (ne mora m motor, pošto ipak pričamo o estetici) I nije meni npr Golf toliko ružan, ali mi je stvarno bezličan, ono najdifolt auto koji postoji. Kao korola, meni iskreno nije jasno ko može da ode i da kupi novu korolu, ili npr godinu, dve, tri staru Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 1 hour ago, togFU said: Meni su prva i druga generacija X5 vrh, odnosno "lepo" su mi ostarili, za 307 se slažem s tim što mi taj auto nikad ni nije bio lep, dok recimo 206 jeste bio vrh i prelep u tom periodu, nije ni sad toliko loš ali ono... čekaj zezaš me da je ovo tebi i dalje lepo? vidi na šta liči kao SSangYong :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 @Lucky uf, dobro, priznajem da taj zadnji deo jeste malo nesrećan, ali poređenje sa SSangYong-om nije na mestu jer je tada taj brand KOPIRAO BMW! Svakako ostatak vozila mi je i dalje lep. a druga generacija X5-ice je lepa i od nazad! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 Taj prvi X5 je makar pravi SUV Prvi X3 je samo nakaza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 Gde je Togfu kad ti treba heh Edit, lol tu je i nije okacio the sliku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post togFU Posted April 5, 2022 Popular Post Report Share Posted April 5, 2022 brate boli me kurac kačim šta hoću jer jasno bree 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 58 minutes ago, togFU said: @Lucky uf, dobro, priznajem da taj zadnji deo jeste malo nesrećan, ali poređenje sa SSangYong-om nije na mestu jer je tada taj brand KOPIRAO BMW! Svakako ostatak vozila mi je i dalje lep. a druga generacija X5-ice je lepa i od nazad! druga gen je def bolja, mada je i dalje pomalo ružnjikava iz pokojeg ugla. a X3 koji je linkovao kili takođe nešto od najružnijih automobila ikad - mada je taj bio ružan i kad se pojavio 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 steta sto nisu imali smb Moram opert kaciti, kako je lep ima da rulam 2 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 Na ovo moraju vece i jace felne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 4 minutes ago, killYg0r said: Na ovo moraju vece i jace felne! Pa... mora, ali... siguran sam da cena guma nije problem, ali cena bubrega možda jeste 🤣 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 5, 2022 Report Share Posted April 5, 2022 Sta je to za evropejce, jos kad firma casti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 haha igor kupio piggy car 😁 jel smeš do begea s njim sad? 😁 btw, O UKUSIMA SE NE RASPRAVLJA. KLANRUR FORUM: Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 42 minutes ago, dovlagsi said: haha igor kupio piggy car 😁 jel smeš do begea s njim sad? 😁 btw, O UKUSIMA SE NE RASPRAVLJA. KLANRUR FORUM: EH! to o ukusima se ne raspravlja je smislio neko kome me bio više smor da diskutuje o ukusu 🙂 recimo, to nije bio fata! isto kao i ona "ko zna zašto je to dobro" 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 15 hours ago, killYg0r said: Na ovo moraju vece i jace felne! ne moze, ispadaju iz budzeta 😄 Ovaj je bukvalno na 0.2 eura do budzeta max Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 Kad ga preuzimaš? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 Pomenuh već, leto 2023. 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 Lol, dotle ce ropska juneja propasti odavno i Putinovi tenkovi vec biti u Briselu, dzabe ti sve! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 6, 2022 Report Share Posted April 6, 2022 21 minutes ago, Dule_smor said: Lol, dotle ce ropska juneja propasti odavno i Putinovi tenkovi vec biti u Briselu, dzabe ti sve! rln, neće biti onih delova što dolaze iz UKR i RUS pa će svakako da odlože isporuku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 nisam video sry, ja mislio da uzimaš sa lagera neki ... milion posto će odložiti taj termin naravno, samo je pitanje koliko 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 daj boze, sto duze da vozim svog E dizloa 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 Klasični gastos koga je ropska juneja naterala da se reši dizela u korist elektičnog automobila ali se nada da će ista propasti pre nego što bude morao da se reši dobrog starog dizela! 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 tj strah od nesposobnosti EU drzave da obezbedi ispravne punjace za EV 🙂 EV su super za voznju (ofc kad se resimo "ocu da osetim motor" " necu da auto mene vozi vec da ja vozim njega" "jel moze da se potpise" "pa to se ne cuje" "a batke, ocu da osetim kad menjam brzine" "brate kako ako klizam krivinu da ubacim u dva stepena nize da me izvuce inercija motora"....) 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 3 hours ago, f4ts0 said: daj boze, sto duze da vozim svog E dizloa ar ces moci da otkupis posle tog? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 ofc Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 7, 2022 Report Share Posted April 7, 2022 Hoces ga zadrzati kao auto za do penzije ili prodajes 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts