Doca Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 (edited) 1 hour ago, Highl1 said: da li je moguće posle svih problema koji su bili poznati zadnjih 12, 13 godina koliko postoji model da neko i dalje kupuje 147 benzin? ne znam o čemu pričaš tebra, jebe kevu kako je kvalitetno izrađen auto a i možeš da ga teraš gde hoćeš Edited July 13, 2016 by Doca Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 31 minutes ago, Zwerko said: Apsolutno sam svestan svih horor priča koje kolaju unaokolo o tom modelu, baš zato i napominjem kao primer nečega što se u Srbiji "ne uzima" a s druge strane ja u proteklih 2 godine na održavanje istog imam trošak 0 dinara (uključujući i redovan servis koji tek treba da uradim zbog male kilometraže). Meni je taj auto uleteo da kažemo slučajno, i iz različitih nekih razloga sam ga uzeo, nit sam gledao u tom momentu da kupujem auto. Plus je uzet da ga vozi žena, dakle "coolness" faktor Alfe apsolutno nije imao veze s tim. Ali ga baš zato dajem kao primer da kad uzmeš od nekoga nešto provereno može da te ispadne povoljnije nego da sam jurio s auto placa neki Punto 1.3 mjet koji je potencijalno pre toga prešao 400k km. Naravno ako možeš od nekog poznatog da uzmeš i auto za te pare koji će trošiti kao upaljač i biti još jeftiniji za održavanje skroz sam za to. i to je ok, znaš ko ga je vozio, to je najbolja varijanta, ali kod takvih modela može samo odjednom da krene da te zajebava (kao što i jeste sve ostale ) i onda možeš da se jebeš. Nema pravila, ali statistika nikako nije na strani vlasnika Alfe, na žalost Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 I mene brat tera da kupim punto jer su jeftini delovi :) Ali ok mi je I za voznju, ja sam polagala na punticu I bilo mi skroz ok. Jednom me je izdao menjac, I to na polaganju, ali osim toga sve ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 6 hours ago, voodoo_ said: Dok je korsa baš ono pusi magnet, gaće same spadaju :D De si Reki jebo te ker! ne bi verovao kolko jebem od kad sam kupio korsu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 vratite pluseve Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 dajte te pare za učešće, cepneš lizing na 5 godina i kupi nešto što nije leš, što ste svi pičke? :D Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 1 hour ago, rejven said: ne bi verovao kolko jebem od kad sam kupio korsu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 2 hours ago, dovlagsi said: dajte te pare za učešće, cepneš lizing na 5 godina i kupi nešto što nije leš, što ste svi pičke? :D jer je bolje ovako, par hiljada svakih 5-6 godina i tako u krug Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 2 hours ago, kruko said: Izašao da šetam klinca i naletim u bloku na sparka, neko ga prodaje, 80k prešao, 1850€, kao nov izgleda, baš ću da čekiram. spark je kurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 13, 2016 Report Share Posted July 13, 2016 spark aka rent a car auto u grckoj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 8 hours ago, rejven said: spark je kurac samo corsa! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 16 hours ago, dovlagsi said: dajte te pare za učešće, cepneš lizing na 5 godina i kupi nešto što nije leš, što ste svi pičke? :D nemaju svi plate da pokriju kredit/lease brate :) ja sam prijavljen na minimalac recimo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 ti kriviš statistiku znači Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 :))))))))))))))))))))))))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 Šta mislite o novoj Seat Ibici? Video danas na B92 da je neka akcija, prilično dobra oprema, nekih 11K EUR http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2016&mm=07&nav_id=1154967 http://www.seat.rs/konfiguracija-i-kupovina/akcijski-modeli vredi to te pare? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 Za Ibicu nisam siguran koliko vredi te pare, jaka je konkurencija u toj klasi. Ali zato Leon Frrrrr.... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 10 hours ago, Sa1Nt said: nemaju svi plate da pokriju kredit/lease brate :) ja sam prijavljen na minimalac recimo :D Daj sam pare za doprinose za veću platu za narednih 6 meseci i dovoljno je za dobar lizing, bog da te vidi Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 Posto su kola najbitnija u zivotu Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 14, 2016 Report Share Posted July 14, 2016 3 hours ago, Zwerko said: Za Ibicu nisam siguran koliko vredi te pare, jaka je konkurencija u toj klasi. Ali zato Leon Frrrrr.... Šta znam, deluje mi da i Ibica i običan Leon za te pare sa toliko opreme su kao OK kupovina. Sad nešto na brzinu pogledao, prilično više opreme imaju od konkurencije za iste pare, sada dok su na akciji bar. To bi trebalo da su u Polo i Golf, samo u Seat izvedbi? :) Valjaju li šta ti 1.2 TSI motori? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted July 15, 2016 Report Share Posted July 15, 2016 Skroz ok je motor, pogotovo poslednja generacija. Ako neko hoce da proba neka se javi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 15, 2016 Report Share Posted July 15, 2016 Ja nikad ne bih kupio SEAT nakon ove reklame :D UPOZORENJE: Kesić + koketiranje sa GAY "pravcem" (hehe kako su samo kreativni ovi, čak se i zovu KREATIVA NEW FORMULA, šašavo skroz i simpa, baš ono sabijaju marketing) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2016 Report Share Posted July 15, 2016 krenuli su lagano da forsiraju Kesića kao što onog Mićka guraju u sve žive reklame za radio :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 14, 2016 Report Share Posted August 14, 2016 Da ne otvaram novu temu, gde naći nove alu felne R14 za Punto classic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 14, 2016 Report Share Posted August 14, 2016 na nekom puntu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts