voodoo_ Posted June 19 Report Share Posted June 19 Mene je majstor uveravao da je za one iz prve ugradnje OK da se menjaju posle 60 hiljada, al obične zamenske (iridijumske) bi posle trebalo na 30. Mada su dosta jeftine (jedna je bila desetak evra poslednji put), nije drama ni na 30 hiljada. Ne znam kako je za de luxe kola. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuse.buca Posted June 19 Report Share Posted June 19 Auto mi nije ni moderan ni de luxe a mislim da mi je interval 45k. I da su pritom 18k dinara... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted June 19 Report Share Posted June 19 2 hours ago, voodoo_ said: Mene je majstor uveravao da je za one iz prve ugradnje OK da se menjaju posle 60 hiljada, al obične zamenske (iridijumske) bi posle trebalo na 30. Mada su dosta jeftine (jedna je bila desetak evra poslednji put), nije drama ni na 30 hiljada. Ne znam kako je za de luxe kola. Fiesta svakako nije deluxe, a interval je 100.000. Doduse, to su neke malo bolje, zaboravih koji je materijal... @dovlagsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 19 Report Share Posted June 19 kola će za 2-3 godine imati samo jedan omanji ekran na sredini, gde će biti grafika kao ekvilajzer glasa četdžipitija i ti njemu samo pričaš šta oćeš, ništa drugo Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 19 Report Share Posted June 19 Serem im se u dizajn i tehnologiju bas onda. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted June 19 Report Share Posted June 19 Duletov ce da ima DeepSick 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted June 19 Report Share Posted June 19 Duboki Cug :D 1 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted June 19 Report Share Posted June 19 Ili bre da krenemo kao Kuba, neke matore golfove, moskviče, stojadine... Sve analogno. Poserem im se u usta i ja. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 19 Report Share Posted June 19 Niko ti ne brani da sedneš u analognog Stojadina 😄 Problem je što dosta ljudi gleda na primer sa nostalgijom na kola tamo oko 2000 godine, i ok, to još i može da se vozi ali i dalje ima dosta elektronike. Kad se sedne u nešto iz 80ih i 90ih osećaj je dosta drugačiji, ne kažem da ne može da se vozi, ali nije baš da ga voziš na dnevnom nivou... 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted June 19 Report Share Posted June 19 (edited) 4 hours ago, Zwerko said: Niko ti ne brani da sedneš u analognog Stojadina Ne brane, al' ce te olese od nameta na zastarelo vozilo. In adr njuz, danas videh crvenu, neironicnu Isettu u Tosinom bunaru Edited June 19 by Dick Warlock 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 19 Report Share Posted June 19 1 hour ago, Dick Warlock said: In adr njuz, danas videh crvenu, neironicnu Isettu u Tosinom bunaru ovo? 🙂 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted June 19 Report Share Posted June 19 (edited) 40 minutes ago, Lucky said: ovo? 🙂 Mmm, lici. Ako je to ista plavusa za upravljacem, onda jeste. Nisam spazio tablice, thou Edited June 19 by Dick Warlock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 20 Report Share Posted June 20 22 hours ago, dovlagsi said: kola će za 2-3 godine imati samo jedan omanji ekran na sredini, gde će biti grafika kao ekvilajzer glasa četdžipitija i ti njemu samo pričaš šta oćeš, ništa drugo Podseti me na ovu scenu https://youtu.be/HbDnxzrbxn4?si=dS8caRnO5oZc828t Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted June 22 Popular Post Report Share Posted June 22 On 6/19/2025 at 8:28 PM, Lucky said: ovo? 🙂 deluje kao nesto sto bi @f4ts0 vozio 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22 Report Share Posted June 22 On 6/19/2025 at 9:09 PM, Dick Warlock said: Mmm, lici. Ako je to ista plavusa za upravljacem, onda jeste. Nisam spazio tablice, thou mislim pazi, da ima dva ovakva u bgd dosta bih se iznenadio 🙂 ovo je inače raskrsnica kod okova/emmezete tako da lokacijski je blizu tošinog bunara 🙂 On 6/20/2025 at 12:06 PM, cali said: Podseti me na ovu scenu https://youtu.be/HbDnxzrbxn4?si=dS8caRnO5oZc828t bilo je i kod nas nešto slično u ono vreme kad su bili popularni telefonski servisi koje si aktivirao glasom (btw mts call centar i dalje to ima 🙂 pa ono kao zoveš za horoskop pa koji ti je znak ti kažeš bik aparat kaže da li ste rekli ovan pa sve tog tipa, pravili su skečeve svi živi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted June 22 Report Share Posted June 22 4 hours ago, Lucky said: mislim pazi, da ima dva ovakva u bgd dosta bih se iznenadio 🙂 ovo je inače raskrsnica kod okova/emmezete tako da lokacijski je blizu tošinog bunara 🙂 Bio sam 84% siguran da je nasa ulica na slici, ali kao su tablice italijanske, nisam smeo da tvrdim. Zato i napisa' da nisam video table. A, ono, jes', otisli su prema BKosi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post absolute Posted June 25 Popular Post Report Share Posted June 25 On 6/22/2025 at 9:40 AM, reki said: deluje kao nesto sto bi @f4ts0 vozio Deluje da je i on unutra 😄 2 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27 Report Share Posted June 27 On 6/22/2025 at 1:52 PM, Dick Warlock said: Bio sam 84% siguran da je nasa ulica na slici, ali kao su tablice italijanske, nisam smeo da tvrdim. Zato i napisa' da nisam video table. A, ono, jes', otisli su prema BKosi. ma da, bili neki baba i deda unutra 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 3 Report Share Posted July 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 3 Report Share Posted July 3 I sad ce neko da mi kaze da je to samo zato jer su glupi i lose su procenili...sigurno, kao i sto su evropski politicari glupi pa ne znaju sta je katastrofalno i razarajuce za njihove drzave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 4 Report Share Posted July 4 Samo ovde Lucy nije iskopirao i deo teksta iz te vesti u kom piše da je Jaguar NAMERNO ispraznio većinu salona u Evropi, pa zato nije bilo ni prodaje... bukvalno idu all-in i rizikuju sa tim novim identitetom i sve... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 4 Report Share Posted July 4 Ovaj lik mi iskače sa nekim polu-smislenim objašnjenjem na tu temu, sad da li je u pravu ili ne ostaje da se vidi, ali je zanimljivo gledište iz perspektive da možda nisu potpuno poludeli. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 4 Report Share Posted July 4 (edited) 🤩 Edited July 4 by reki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 4 Report Share Posted July 4 3 hours ago, Zwerko said: Ovaj lik mi iskače sa nekim polu-smislenim objašnjenjem na tu temu, sad da li je u pravu ili ne ostaje da se vidi, ali je zanimljivo gledište iz perspektive da možda nisu potpuno poludeli. eh, no bad PR momenat, svakako je doveo da se ponovo priča o jaguaru, ali to je samo jedan ugao. ovaj da moraju da prave super premium da bi se borili protiv kineza ima smisla, ali i dalje možeš da praviš super premium "tradicionalni". oni su više išli all in sa kompletnom izmenom i onda je onda izgleda kompletno fejlovala 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 4 Report Share Posted July 4 Dobro, ali se tu postavlja pitanje da li je fejlovala kod publike koju gađa? Jer kao mi smo svi ovde iz perspektive sećamo se kako je izgledao Jaguar XJ iz 80ih i to nam je vrhunac auto industrije i onda mu ovo dođe kao neka vrsta blasfemije. Što on kaže ovo nije za ljude koji očekuju trkačke rukavice za volanom. Međutim oni gađaju s ovim možda ljude koji tipa nose Balenciaga cipele, kao imaju pare a hoće da budu malo "ludi". Kod njih možda i pali, nemam kontakt sa takvom populacijom da bih znao, ali očigledno ta Balenciaga nekome prodaje ta svoja sranja, nije da ti ljudi ne postoje. Naravno problem je što će se rezultat toga videti za fazon 10 godina pa ili će da prođu do jaja ili više neće ni postojati. S tim da možda ne bi postojali ni da nastave kao i bilo koji drugi proizvođač automobila koji je samo kod SUS modela dodao "e" ispred imena i sad je to potpuno drugačija stvar 😄 Ja sad idem recimo primerom ove moje Kije, gomila nas ovde se složila da je auto mega ružan, ja sam ga kupio UPRKOS tome što je ružan jer kao odgovaralo mi sve ostalo. I kao mojoj ženi se sviđao dizajn, računam jbg mora negde čovek i da se zajebe... A onda sam od x ljudi onako random u priči dobio komentar kako "baš dobro izgleda", "najviše mi se dopada dizajn" i sl. I sad mi malo kao glupo da ja kažem kao "alo ljudi, jel imate vi oči?" za auto koji sam ja kupio 😄 1 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts