manson Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 Opet ja :) bio do Hjundaija i provozao ovaj i20. Baš su imali ovaj premium 1.4 koji gledam, skroz sam zadovoljan. Ide ok, korektan unutra. Lepo može da se namesti sedenje baš kako mi odgovara, sve komande su tu gde treba da budu. Za isporuku odmah imaju samo neku zelenu boju, ok je mada je nekako čudna. Sledeća tura stiže za 2-3 meseca, dobra stvar je što garantuju ovu cenu po kojoj ga naručim.Sad jedino da prelomim sa sobom da li da stvarno dam ~17500 EUR za i20, ili da napravim neki dil sa Dovlom za Insigniju, mada mi realno ne treba toliki auto.Ili da batalim sve :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 nije ti lako! mislim da je ključ u tome koliki ti auto treba 🙂 i kasniji reseller value 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 Ova i20 klasa mi je sasvim OK. To za koliko ću kasnije da ga prodam mi i nije toliko bitno, ne kupujem neki Bugati pa da gledam na to kao investiciju 🙂 A ovakvu zelenu imaju za isporuku odmah, tj ova kombinacija zelena+crni krov. OK je, mada je nisam baš sasvim svario 🙂 malo drugačije felne i izduv, ovo na slici je Nline, ali boje su te 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 boja je baš problemaitčna da budem iskren, ako nekako pređemo preko dizajna koji je još problematičniji :)) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 Haha, fair enough 🙂 mada je meni dizajn skroz OK, čak mi se i svidja. Boja, još nisam načisto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 Sacekaj 2 meseca drugu boju 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 2 hours ago, manson said: Sad jedino da prelomim sa sobom da li da stvarno dam ~17500 EUR za i20, ili da napravim neki dil sa Dovlom za Insigniju, mada mi realno ne treba toliki auto. Ili da batalim sve 😞 Evo za 16k, može? Kupi muški auto jebote! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 1 hour ago, dovlagsi said: Evo za 16k, može? Kupi muški auto jebote! Real talk... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 probaj da se zamislis za godinu dana, dal ces biti srecniji sa insigniom ili i20. i kupi to i ne slusaj nikog 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 evo ti je na kolko oćeš dana, vozi je, ionako mi stoji tu bzvz na parkingu Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 +1 da se uzme dovlina insignija! btw meni ta boja nije problem, više je problem sam dizajn tog modela.. evo ta skoro ista boja samo na lepšem autu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted August 12, 2022 Report Share Posted August 12, 2022 uzasna boja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 13, 2022 Report Share Posted August 13, 2022 11 hours ago, togFU said: btw meni ta boja nije problem, više je problem sam dizajn tog modela.. evo ta skoro ista boja samo na lepšem autu! teško je reći po slikama jer nisu ni istog tipa, ali opet i da je ova boja na polou ne bih uzeo takav polo! 15 hours ago, manson said: Haha, fair enough 🙂 mada je meni dizajn skroz OK, čak mi se i svidja. Boja, još nisam načisto. sad mansone, dok je popustljiv, zvekni neku cifru! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 17, 2022 Report Share Posted August 17, 2022 Ne sećam se gde smo više pisali na tu temu pa hajde ovde Šta smo rekli kao alterantivni servis za Hondu, da uporedim cene nešto za retrovizor mehanizam što treba da poprave pa da vidim koliko hoće da me odere zvanični servis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 17, 2022 Report Share Posted August 17, 2022 (edited) ne razumem sta pitas, ja imam taj servis koji je u rakovici(od tog coveka sam uzeo auto) i on ima tog ortaka koji je navodno poznat na honda forumu (sale vti iz zemuna) koji isto radi honde... mogu da se raspitam za cene, ako to pitas? 😄 koji je to onda glavni servis? ovlaceni? Edited August 17, 2022 by reki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 17, 2022 Report Share Posted August 17, 2022 6 minutes ago, reki said: ne razumem sta pitas, ja imam taj servis koji je u rakovici(od tog coveka sam uzeo auto) i on ima tog ortaka koji je navodno poznat na honda forumu (sale vti iz zemuna) koji isto radi honde... mogu da se raspitam za cene, ako to pitas? 😄 koji je to onda glavni servis? ovlaceni? Pa da, suštinski me zanima sledeće: treba da se sredi neki deo u motoru retrovizora, pošto "drnda" kad otvara retrovizor. Ovlašćeni servis traži 200e za to (ili 150e beše) zanima me dal' je u nekom drugom servisu 50e? 🙂 da znam dal da ga popravljam ili da ne zatvaram više retrovizore :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted August 17, 2022 Report Share Posted August 17, 2022 3 hours ago, Lucky said: Ne sećam se gde smo više pisali na tu temu pa hajde ovde Šta smo rekli kao alterantivni servis za Hondu, da uporedim cene nešto za retrovizor mehanizam što treba da poprave pa da vidim koliko hoće da me odere zvanični servis. Kada sam bio u potražnji da kupim CRVa, sa više strana sam dobio preporuku za Pileta iz zvezdarske šume. Upoznao sam se sa čovekom, ali to je bilo to, jer CRVa nisam kupio nikad 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 18, 2022 Report Share Posted August 18, 2022 Reki somina Jos jedan glas za Pileta, znam coveka koji samo kod tamo ide 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 18, 2022 Report Share Posted August 18, 2022 10 hours ago, Vićsa said: Kada sam bio u potražnji da kupim CRVa, sa više strana sam dobio preporuku za Pileta iz zvezdarske šume. Upoznao sam se sa čovekom, ali to je bilo to, jer CRVa nisam kupio nikad 🙂 Pile iz zvezdarske šume zvuči kao neki pedofil :)) aha, našao - http://pilehonda.com/mile-pile-honda-kontakt-telefon-i-adresa/ hvala, mogu da probam i njega! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 18, 2022 Report Share Posted August 18, 2022 1 hour ago, killYg0r said: Reki somina Jos jedan glas za Pileta, znam coveka koji samo kod tamo ide smes ti na crtu? kolko konja imas (NE RACUNAJUCI TEBE) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 18, 2022 Report Share Posted August 18, 2022 2.0/121KS, kad cemo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 18, 2022 Report Share Posted August 18, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 18, 2022 Report Share Posted August 18, 2022 On 8/17/2022 at 7:55 PM, Lucky said: treba da se sredi neki deo u motoru retrovizora, pošto "drnda" kad otvara retrovizor. Ovlašćeni servis traži 200e za to (ili 150e beše) zanima me dal' je u nekom drugom servisu 50e? 🙂 da znam dal da ga popravljam ili da ne zatvaram više retrovizore :)) sad ovaj post gleda neki mučenik u pežou koji ispod jastuka ima par EGR-a i plivajući zamajac, nije mu dobro ali to su hondini kvarovi jbg 🙂 2 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 19, 2022 Report Share Posted August 19, 2022 Upravo zamenio plivajuci i uz set kvacila ispalo mi 92k a Japanac je u pitanju, ta Lakijeva popravka je bukvalno nebitna, nemoj da zatvaras retrovizore! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 19, 2022 Report Share Posted August 19, 2022 Dizel Japanac?? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts