voodoo_ Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 "Bivši dečko moje bivše", znači našli ste se na zajedničkoj "dobro je te se ratosiljasmo kurve, haj fajv o/ o " liniji :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 što je najgore, kako je čovek kupio stan odjednom želi da se ponovo druže, iako je pljuvala po njemu dok je bila sa mnom :D ssi kmij Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 i da li znam da kopam po regeditu (znao sam da će se blejanje u Deusu isplatiti!111) Vrhunski, ides i ti u dokument "pobiti_jednog_dana.txt"i šta je batch fajl? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 16, 2014 Author Report Share Posted October 16, 2014 Najbolje je što na gazeli uopšte nema gužve ali se veštački stvara jer ljudi koji voze zastaju da pogledaju pandure na svakih 50 metara :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Vrhunski, ides i ti u dokument "pobiti_jednog_dana.txt" i šta je batch fajl? za mene je bio txt fajl čija je sadržina bila nešto poput ping google.com -t start w3customkeys.exe start wc3tft.exe i nisam ti ja krao SC cd kijeve :D:D:D:DD odnosilo se više na ove batch-ping gluposti :D Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 ide li neko na vojnu paradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Ja :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 prozor mi gleda na nju ... tj gledao je dok nisu navukli roletne na sve prozore, imam opasan napad klaustrofobije atm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 16, 2014 Author Report Share Posted October 16, 2014 nisam ispratio jel i ove godine bilo kao ono za bajdena šta će da jedu na ručku i to? :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Treba da prevodim dokumenta sa fakulteta da bi slao u inostranstvo za aplikaciju na master studijama. Pošto sam sa Ekonomskog fakulteta, da li treba da tražim nekog posebnog sudskog tumača za engleski jezik, i ako da, da li imate neke preporuke? Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Jel ides na master da ti sude? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Ja :) samo junacki :D jbg moji ortaci svi rade u trulim kapitalistickim firmama ne moze niko da napusti radno mesto smorina mi bilo sam da idem a ne znam zasto bas bih voleo da sam tamo kakva je da je , nasa je :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Smorina je jer ce biti uzasna guzva :P ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 16, 2014 Author Report Share Posted October 16, 2014 nije neka specijalna gužva po gradu, makar ovo što sam ja imao prilike da vidim, jedino što ima baš puno ljudi koji idu u pravcu parade i to prelaze gazelu peške, tamo oko arene i iz svih pravaca, tu ih nikad nema toliko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 A mislili ste da je Putinov dolazak najbitniji dogadjaj ove nedelje? Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 nije neka specijalna gužva po gradu, makar ovo što sam ja imao prilike da vidim, jedino što ima baš puno ljudi koji idu u pravcu parade i to prelaze gazelu peške, tamo oko arene i iz svih pravaca, tu ih nikad nema toliko. Valjda tek u pola 5 pocinje, ima vremena da se skupe jos :) ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 skroz na skroz! Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 16, 2014 Author Report Share Posted October 16, 2014 Istini za volju, za 200 dinara dobiješ i novi disk i potpis i slikanje sa doris! Valjda tek u pola 5 pocinje, ima vremena da se skupe jos :) Valjda u pola četiri ali do 2 moraju da dođu svi koji bi da uđu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Pun Nbgd buseva sa spontanim gradjanima :) Inace sam malopre nikad brze stigao iz grada. Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Ako ima negde live stream-a parade, neka sibne link, jer necu skoro s posla Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 trebalo bi da ima na blicu :D ljudi, jel jeo neko u w sushiju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slađan Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 jel kupovao neko ove Berghoff kuhinjske noževe u maksiju, što se dobijaju ove nalepnice za popust i liče ni na išta? pljk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 16, 2014 Author Report Share Posted October 16, 2014 trebalo bi da ima na blicu :D ljudi, jel jeo neko u w sushiju? jeo, nije loše. Nisu najbolji, ali su gornja polovina :) jel kupovao neko ove Berghoff kuhinjske noževe u maksiju, što se dobijaju ove nalepnice za popust i liče ni na išta? Baba uzela neki mali nož, nisam nešto impresioniran ali da budem skroz iskren, ne znam ništa bi trebalo da očekujem? Nije kao ono baciš svileni šal a on se preseče na pola kao u bodyguardu :)) Opet, nije ni onaj kinez da mu se mrda levo desno sečivo i drška je "drvena" a ono neka pluta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 Ja :) +1 Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 16, 2014 Report Share Posted October 16, 2014 desi putine, šta ima, bleja sa tomom u begeu a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts