Fantom123 Posted October 20, 2016 Report Share Posted October 20, 2016 Ne ide mi ova muzika uz ovakav trejler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 (edited) Muzika je vrh. Matori Džoni Keš, matori Logan. Život ih nije mazio. Bol će naneti ovako ili onako. Volećemo ih i pored bola. #nohomo HURT! SNIKT! edit: LOL JOHNNY LOGAN LOLOL! Edited October 21, 2016 by fushi.ryuu Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 9 hours ago, Fantom123 said: Ne ide mi ova muzika uz ovakav trejler Muzika je prevrh, najjača stvar u trejleru Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 Osim što je pesma sabila i što je ceo taj album (sva četiri albuma) otpevan i odsviran bolje od svih originala, sviđa mi se trejler jer deluje kao neka ozbiljna priča, koja sasvim slučajno ima i po kog superheroja. Kao neki The Road, samo malo prikladniji za mase. Jedino što mi ovaj glavni negativac (iz Narkosa) nije strašan, al' ko zna, možda jeste u filmu!!! A da, Hju će izgleda iskidati, pošto su mu solo filmovi (u stvari svi posle originalna tri) do sad bili na leru što se glume tiče. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 21, 2016 Author Report Share Posted October 21, 2016 21 hours ago, Crno-Sunce said: Hmmm ne kapiram setting u Loganu. Sa jedne strane sve ali sve prosto vristi OLD MAN LOGAN. Sa druge strane svet nije tolko fuckedup i ubacuju x-23 koja treba da zameni Jackmana u buducim filmovima (pretpostavka, jer je on negde rekao da je ovo poslednji wulverin dje glumi) sumnjam da ne kapiraš =o) očigledno je nekako skarabudzeno u foxov izvitopereni kutak marvelovog univerzuma gde ne mogu da koriste sve likove neophodne za old man logan pricu (a i realno to je priča za tv seriju a ne film) + dodaju lauru/x-23 upravo iz razloga koji si naveo....mada...kontinuitet x-men serijala svakako nece biti unapredjen ovim filmom =oD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 Ma mene nervira i sto su old man logan-a ubacili u timeline. Pa dosta vise, Ostavite mogucnost price zarad same price... Bukvalno vise ne mogu da citam bilo sta sto marvel ili dc izbace ili su izbacili (vertigo se ne racuna) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 Ideeemooooooo Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 Too, bre! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 uffff, iz ovog trejlera mi deluje kao film na nivou hangovera, nadam se da grešim. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 Nadam se da nece biti... Danny Boyle je to. :) Mada, nisam jos odgledao njegovog Steve Jobsa, a Trance mi se nije nesto preterano svideo (mada nije los, naravno). Mora da se ovih dana odgleda prvi deo ponovo, da se prisetimo Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 3 hours ago, Doca said: uffff, iz ovog trejlera mi deluje kao film na nivou hangovera, nadam se da grešim. +1 Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 3, 2016 Author Report Share Posted November 3, 2016 novi film rezhisera whiplasha....lici na mjuzikl koji bi Bole gledao sa osmehom na licu =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 Jedva čekam, pratim ovo od samog početka!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 On 10/21/2016 at 4:03 PM, Kole said: sumnjam da ne kapiraš =o) očigledno je nekako skarabudzeno u foxov izvitopereni kutak marvelovog univerzuma gde ne mogu da koriste sve likove neophodne za old man logan pricu (a i realno to je priča za tv seriju a ne film) + dodaju lauru/x-23 upravo iz razloga koji si naveo....mada...kontinuitet x-men serijala svakako nece biti unapredjen ovim filmom =oD Mene raduje prilika da jedan od core likova doživi smrt. Konačnu, neopozivu smrt, koja će imati težinu i potresti gledaoca, a ne ove lalala timeline pizdarije gde se svako digne iz mrtvih pre kraja filma. Osim Kiklopa. Jebeš Kiklopa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 4, 2016 Author Report Share Posted November 4, 2016 omg kali prestani da se lozis na dzhejmsa marsdena ;oD a i kiklopa i dzhin je singer ozhiveo u DoFP tako da ono, dok je dovoljno para iza svega, bice rezurektovanja =o) @ topik Columbia/Sony pokrenuli reboot Starshio Troopersa...neki ljudi treba da gore u paklu =o( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 4, 2016 Report Share Posted November 4, 2016 rajan gosling pijanista, u romaticnom mjuziklu... zaista tesko moze da prodje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted November 6, 2016 Report Share Posted November 6, 2016 ово сад негде излази Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 6, 2016 Author Report Share Posted November 6, 2016 da, 17. novembra krece beasts, a 10. ide hacksaw ridge (mel gibson rezija) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted November 11, 2016 Author Report Share Posted November 11, 2016 ne da mi forum da postujem trejer za novi film Lika Besona, Valerijan po istoimenom Moebiusovom stripu...go to yt and see it =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 Isto, pokusao sam tri puta juce :D Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 Vrhunski trejler, nadajmo se nivou Petog elementa. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 Meni ne da sa nekoliko yt kanala, interesantno... Lets do it the old fashioned way!Linklerian! Skroz ima taj 5th Element vibe. Ah joj ako bude upola dobar, ah joj... Mada mislim lol da Valerian nema mnogo veze sa Mebijusom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 13, 2016 Report Share Posted November 13, 2016 Mozda i ne bude sranje ovaj GitS pa zasluzi svoj topic na forumu! :D https://www.youtube.com/watch?v=G4VmJcZR0Yg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 13, 2016 Report Share Posted November 13, 2016 Member Shousa? Ooooh... I member! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 13, 2016 Report Share Posted November 13, 2016 ahaha jebi se :)) videcemo dal moze da bude sranje kao novi SW :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts