Jump to content

General Movie News Thread #3

Recommended Posts

36 minutes ago, manson said:

ccc

hahaha, kakva divna inkluzivna vila :)))

inače mi je ovo sve bljv, kad prave ove live action filmove od crtanih, čak imam utisak da ni klincima to nije zanimljivo koliko da gledaju crtani, ovo više nešto za roditelje da se isprimaju.

• Upvote (+1) 1

Ajd možda ovde, otkud znam 🙂

Суд одлучио: Џони Деп није крив
Пресуда је изречена. Џони Деп је добио тужбу за клевету против Амбер Херд пошто јој је наложено да глумцу исплати 15.000.000 долара одштете. Али порота је такође доделила госпођи Херд два милиона долара за део противтужбе зато што је Депов адвокат њене оптужбе да ју је бивши муж злостављао назвао преваром.

Порота је саопштила да је донела пресуду по тужби Џонија Депа за клевету против његове бивше супруге Амбер Херд, која је сведочила да ју је Деп физички и сексуално напао у више наврата. Џони Деп није крив, одлука је суда. Амбер Херд мора да плати 10 милиона долара Депоу за одштету и казну од 5 милиона долара.

Dep je slobodan!

Amber ode u drugi plan!

Pa dobro, 2 milke je dobila jer je Depov advokat optužbe nazvao prevarom, to je ono peanuts u odnosu na ovih 15 milki.

no svakako kako je moglo da bude in this day and age, dobro je i prošlo.

da je izgubio bukvalno bi ga sahranili kapiram 🙂

Ma da, u ovo vreme moja rec protiv tvoje, bez mat. dokaza, svakako je osvezavajuce normalna presuda.

Zato i ocekujem da lokalne kvazi glumice, poznatije kao zrtve po sopstvenom priznanju sad upute mocnu poruku. 

• Like +1 1

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

4 minutes ago, mladenq said:

al sta, sud je odlucio da je ona lagala u vezi svega, ali nece je goniti za krivokletstvo :d, je l iko ikad zapravo najebe sto dodje na sud i laze ko ker

ja ako se ne varam, mada to može nemke ili neki drugi pravnik da potvrdi ili demantuje, ima valjda neka fora da stvari koje su izrečene na sudu ne mogu da se posle koriste za dalje procese, tužbe i šta god već. 

možda sam lupio ali mislim da sam to negde ukačio nekad.

10 minutes ago, absolute said:

Zato i ocekujem da lokalne kvazi glumice, poznatije kao zrtve po sopstvenom priznanju sad upute mocnu poruku. 

normalno. 

pazi kad me apsolutno ne bi čudilo da već sutra dobijemo indiegogo ili kickstarter kampanju "skupimo 15 miliona za jadnu Ember da isplati nepravedno izrečenu kaznu".

Evo samo gledajte!

kul, meni je dep bas ono neholivudski lik koji je upao u holivudsko kolo prihvatanjem te uloge od cijih para ko zna koliko se odvoijo od realnosti

sa druge strane mi je kul fora kako rdj daje podrsku njemu i kako tako nesto malo malo bleje i kuliraju zajedno

amber je sahranjena, nepovratila se zla vestica vise ikada (al jbj je svakako)

• Like +1 1

fallout_table.gif

11 hours ago, mladenq said:

al sta, sud je odlucio da je ona lagala u vezi svega, ali nece je goniti za krivokletstvo :d, je l iko ikad zapravo najebe sto dodje na sud i laze ko ker

Pa ne, može da odgovara kad je svedok u postupku i utvrdi se da laže.

Koliko shvatam, ovde je ona tužena, može da se brani kako hoće. Mada, odakle znam kako je to u Amerikama.

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

2 hours ago, G!!! said:

amber je sahranjena, nepovratila se zla vestica vise ikada (al jbj je svakako)

vratiće se sigurno, doći će neka druga afera, farsa itd u narednih godinu dve i onda će opet da se pojavi da glumi.

ako baš ne bude u aaa filmu biće neka serija, sitkom ako baš dotakne dno! pa će lagano na gore.

2 hours ago, absolute said:

Pa ne, može da odgovara kad je svedok u postupku i utvrdi se da laže.

Koliko shvatam, ovde je ona tužena, može da se brani kako hoće. Mada, odakle znam kako je to u Amerikama.

Ali je ona koliko sam ja shvatio tužena za klevetu, nije nizašta drugo. Tako da je to privatna tužba, ovaj dobija keš i to je to, mislim sud je utvrdio da je lagala u iznošenju tih inicijalnih kleveta i za to je presuda u korist ovoga. Ali nije ona ništa krivično odgovorna pa da treba sad da je neko goni po službenoj dužnosti ili da je lagala na svedočenju, samo je iznela svoju verziju za koju je sud utvrdio da nije ispravna i da nije smela da to tako kenja protiv Džonija u javnosti. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

30 minutes ago, mladenq said:

pa valjda ko god da svedoci, bio da je tuzeni ili svedok, mora biti 'liable' za krivokletstvo, inace koja je poenta

Mislim da je to problem samo u krivičnom postupku - tipa ona izjavila da je on tukao, došli panduri, pokrenuo tužilac postupak, otišlo na sud, nije se dokazalo da je tukao i tu bi ona mogla da bude u problemu ako je lažno svedočila. Ovo nije bio postupak te vrste nego privatna tužba, ona njega nikada nije tužila za zlostavljanje, ona je samo kenjala unaokolo da je on zlostavlja pa je on nju tužio da ga kleveta po medijima. Porota je onda zaključila da njoj ne veruju da je on zlostavljao (ili da to što je on radio njoj ne može da se podvede pod zlostavljanje) i to je to, određuju da mu ona plati za klevetu. U smislu nisu dokazali da je lagala jer nije bio takav ni postupak, samo su zaključili da više veruju njemu nego njoj i na osnovu toga odšteta. 

To je kao ono kad Đilas tuži Informer zato što su mu napisali da je je lopov pa dobije odštetu. Dakle nije u toj tužbi posao suda da utvrdi da li Đilas jeste ili nije lopov, to bi moralo u krivičnom postupku, samo utvrđuju da li postoje neki argumenti zašto su ovi rekli da je on lopov, ako ne postoje, a formalno ne postoje jer nikada nije ni osuđivan niti procesuiran za krađu, oni mu dodele odštetu i on se hvali time po Twitteru kako je zapravo pošten. A to uopšte nije bila suština postupka. 

Heghlu'meH QaQ jajvam

Nije Zwerko, i u parnici je isto tako.

Prosto svedok mora (jelte, mora) istinu da govori.

Drugo su tuženi i tužilac.

On 6/2/2022 at 10:28 PM, mladenq said:

evo ko ce i da pokrene kampanju :d

https://pescanik.net/narod-protiv-amber-heard/

Do završetka pisanja ovog teksta mediji su preneli da je 7 porotnika (5 muškaraca i 2 žene) odlučilo da su Dep i Herd oboje odgovorni za klevetu ovog drugog, s tim što je Dep dobio znatno veću naknadu štete, te je proglašen pobednikom. Dep je posle presude, između ostalog, rekao kako se nada da ćemo se vratiti principu prezumpcije nevinosti na sudu i u medijima.

da se naglasi 5 muškaraca i dve žene!

ali to ti kažem, kad je ovako kod nas, zamisli tek kako je u USA. Nego mi ni ne pratimo pa ni nemamo uvid.